onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta je ovo, nigde žive duše ceo dan :eek: Ajd Lili se juri po livadi sa bm, beru cveće :zper: al gde je Bikica? Ona se obično javi i pre i posle Uroša

- - - - - - - - - -

Uh crkoh danas :eek:
Ali Ukica....joj kako me vraca u zivot...nego, kasno sam isla, bila puna teretana
ne svidja mi se ta guzva, lepse je ono nase oko pola deset :cool:
Sad jos malo kuckanja pa polako kuci...a Lili se i dalje penje...zabole je za nas...:(

Sad baš pitam za tebe što se ne javljaš ceo dan :mrgreen:

:zcepanje: tako je to kad uspešno nađeš centar sveta :zper:
Evo me, još na poslu, čekam Duška, on radi do 15.30 :roll: ovde pusto, svi otišli još u 14.30, a napolju se smrklo, kao da će neka kiša da rokne... i tako... radujem se vikendu :) ova mi je nedelja proletela!

Blago tebi, a ja mrzim vikende , meni svaki dan vikend , a znam kako sam se i ja radovala ,
lepo ga provedi :)

Ni ja nesto ne patim za vikendima...ustajem rano kao kad radim,
vrtim se ko sasava po kuci jer ne znam sta i kako, nekako nemam rutinu kao kad idem na posao,
onda krenem sve odjednom : rucak, sudovi, ves, dvoriste, kucici, peglanje, sudovi, vecera, gosti, deda, mama,
tata, deca , muz, opet sve u krug....a nesto mi se ne ide nigde u poslednje vreme pa i ne znam kako bih ubila vreme sem
sto rmbam ko sasava i jedva cekam ponedeljak da se odmorim :mrgreen:

Ni ja nesto ne patim za vikendima...ustajem rano kao kad radim,
vrtim se ko sasava po kuci jer ne znam sta i kako, nekako nemam rutinu kao kad idem na posao,
onda krenem sve odjednom : rucak, sudovi, ves, dvoriste, kucici, peglanje, sudovi, vecera, gosti, deda, mama,
tata, deca , muz, opet sve u krug....a nesto mi se ne ide nigde u poslednje vreme pa i ne znam kako bih ubila vreme sem
sto rmbam ko sasava i jedva cekam ponedeljak da se odmorim :mrgreen:

Jeste, kad dođe vikend skupi se sve i muž i ručak i dete i veš i sređivanje itd itd, ali ja opet uživam, jer mi je draže da provedem vreme sa svojom porodicom i dragim ljudima nego li da svaki dan od ponedeljka do petka gledam raznorazne karikature od ljudi, e to je ono što me smara. Nigde ne idem, i u tišini doma svog mi je najlepše :zaljubljena: i mogu duže da spaaaaaavam :zaljubljena:

ja uvek nesto organizujem za vikend
ne volim da sam u kuci po ovako lepom vremenu
zato sutra idem u Temisvar
para nemam ali idem da mi .upe vidi put
bilo nesto jeftino na popustima pa smo se mi komsije organizovali
moji ne idu
sin ni da cuje, mm nece ako nema para a nema, a cerka je htela ali ima drzavno pa nije htela da ostavi drugarice
941615_494320550638112_868461449_n.jpg

sad idem da navijam za moje ,,devojcice,,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back