BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Ti si nasa mala pametnica i mi te puno volimo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dodji kod nas, uvek je puno i svi su dobro upoznati u posao, cak i ljudi
koji tamo treniraju, clanovi su tima muscle planet teretane i idu na takmicenja, uvek ce ti izaci u susret i reci sta i kako..
Ja idem oko 9 ili 10 ujutru i oko pola 4 popodne, uvek je minimum deset ljudi na spravama ili dzakovima ili prosto vezbaju.
Postoje i posebni programi sa terminima koji mi ne odgovaraju, isla sam samo u subotu jer tada mogu i mogu ti reci da je to
mnogo bolje od aerobika i bilo kakvih sprava za vezbanje, grupe vodi devojka koju poznajem od prvog dana jer je svako pre podne ona za pultom,
TAG je inace pored kik boksa najjaci eliminator sala i celulita a fino se formiraju misici ne bilduju se nego se lepo definisu na kriticnim zenskim zonama...
Ako zelis dodji neki dan do teretane, pokazacu ti sve i odluci kasnije sama...
A Ukicia je samo moj, znaci prste sebi, ima jos tamo dobrih decaka svi sem Ukice su ti na izvolte
nek joj je sa srećom,da prođe kako treba,
al brate kako ljudi legnu na onaj sto,kao da
idu na đusku,to mi nije jasno,tako je i moja
ćera,baš kako si rekao,rana pola metra,ona
ni jednom nije tražila inekciju za bolove,a plus
dva drena u leđima,ispod rane i sama išla do
kupatila,joj samo kad se setim
Utorak i cetvrtak u 19h i subota u 13hda znas da cu razmisliti o tome
ako nista drugo kad se zavrsi skolska godina eto mene kod tebe i Ukice
malo da spijuniram hihihiiiii
U kojim terminima je taj TAG i gde se nalazi teretana?
Ja vam se ubijam od posla, navratih malo pa opet posao pa teretana...
Skuvala sam pirinac i malo belog mesa i napravila sopsku salatu i to sad donosim svaki dan na posao
pojedem jednu bananu ili bonzitu pre treninga a ovo posle...mislim da cu uskoro moci da se pohvalim![]()
Petre vama jos uvek varira taj pritisak, tako i moja deca, i njihovo drustvo...i meni je tako do dvadeset i neke setao a sad ostao na 90 sa 60.
Ja vam se ubijam od posla, navratih malo pa opet posao pa teretana...
Skuvala sam pirinac i malo belog mesa i napravila sopsku salatu i to sad donosim svaki dan na posao
pojedem jednu bananu ili bonzitu pre treninga a ovo posle...mislim da cu uskoro moci da se pohvalim![]()
Jao ne znam sta da kažem,ostajem bez teksta. Idem pod hitno kod dr.
Tacno je to zbog moje tezine...koliko god se trudio da skinem kg,nikako ne ide...
A i verovatno imai toga sto se nervoiram puno,narocito protekle 2 godine-...
e svaka čast Bikice,jedva čekam da te vidim dok se hvališ,uživam unapred,
prava motivacija je čudo
- - - - - - - - - -
ne paniči bre,aj prvo izbaci so iz jelovnika,nek ti mama odvadi jelo kad kuva,pre nego što sve posoli,probaj par dana,i izbaci gazirane sokove i kiselu vodu ako piješ,to je broj 1 što će ti svaki lekar reći