ne cujem sine![]()
auu ...pa ti na sex misliš
Nuzno te moramo udomiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne cujem sine![]()

Ma ko ce to da trpi, mjauce po kuci

već je mačke počela da pati po kući,brinem se baš![]()
jaaaoooo..ko one stare usedelice 
Gagic, pa zasto se moras fenirati sad tako umorna i od cega si umorna?
Gde si Petre, jesi li nam se odmorio, srce ?![]()

Zato što sam već oprala kosu,sutra moram na faks, a čitav dan sam po kući gladila,pa po polju,pa mami pomogla okopati pasulj u bašti,pa nastavila cvijeće u dvorištu ..................ma ko navijen miš...........ali to mi je pražnjenje,kao kad udaraš u boks vreću!
da mi da vestacko disanjeE za paucinu u usima moras na ORL, mozda te Gluvac ocisti![]()
Onda pod HITNO djuvegiju da nadjemo![]()

A dobro, isfeniraj nabrzaka, nek ti dragi pomogne
Ja kopkala jagode kad sam dosla s posla, a cekao me i sporet i ves i sudopera puna....
dosla do pola i prestala, a grasak se vec ne vidi od trave, tako da radna akcija za vikend, nemam kad radnim danima,brzo
padne mrak a ceka me milion poslova u kuci,jbg...

Vjerujem ti....luda kuća od posla,još kad se zaredaju praznici, pa kiša i onda sve zatravni odjednom,čini mi se da trava satom raste......

e to obavezno , prvo cemu nedu pa liki pa japa koji put više,osedeh pričajući,krajnje je vreme da se sedne na terasu i lepo sve dogovori i planovi postave,
dosta bilo folirancije![]()
mjauuuuuuuuuuuu , jedno mace ima slomljenu sapu , juce jedno um,rlo , a bre sandjame jedu ove zivotinje![]()

mjauuuuuuuuuuuu , jedno mace ima slomljenu sapu , juce jedno um,rlo , a bre sandjame jedu ove zivotinje![]()