onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gdje ste drugari moji,kako ste mi!
Ja radila cijelu sedmicu,ali sam slobodna dvije sl. sedmice,pa ću posle toga opet raditi cijelu da ne radim za praznike z:mrgreen:

Gaaaaaaaaaagggooooooooooooo...:zskace:
Zaboravila si nas od kad radis z:(
Salim se, znam kako je..jesi li mi dobro?
Kissic tebi i vidi kakvog sam dasu nasla u slicicama, zaljubices se kad ga vidis
1507815_577682062316650_483530101_n.jpg

Joj,i ja pijem sad Brufen,iz straha da ne dobijem ponovo onaj napad. :(

Moj mlađi sin imao kamen u bubregu kada je imao nepunih 7 godina. :sad2: Probali da mu razbiju, nisu uspeli, pa mu moja mama narendala i skuvala 2 limuna, 2 korena peršuna i 2 jabuke u 3 l vode. Kada se ukuvalo na pola, procedila, i on to pio manje od mesec dana. Posle toga mu uradili IVP, i nigde kamena nije bilo. :eek: Probaj, nije gadno, podseća na biter lemon.

Zdravo svima ... čitam vas svremena na vreme, a red je da vas i pozdravim ...
Ja sam u četvrtak bila na komisiji u S. Kamenici i dobila sam hemioterapiju ( FAC VI ciklusa) i Nolvadeks. Već u ponedeljak ili u utorak krećem sa prvim ciklusom ... Spremila sam se i psihički i fizički pa kako bude ... Ako neko ima neki dobar savet ... zahvaljujem unapred ...
Veliki pozdrav svima z:poz:

Pa je l ti nedo ne živiš u Zemunu?

Živi. Nego je u transu,pa ni ne izlazi napolje,pa joj zato kaze. :mrgreen:

Zdravo svima ... čitam vas svremena na vreme, a red je da vas i pozdravim ...
Ja sam u četvrtak bila na komisiji u S. Kamenici i dobila sam hemioterapiju ( FAC VI ciklusa) i Nolvadeks. Već u ponedeljak ili u utorak krećem sa prvim ciklusom ... Spremila sam se i psihički i fizički pa kako bude ... Ako neko ima neki dobar savet ... zahvaljujem unapred ...
Veliki pozdrav svima z:poz:

Srecno draga Helen. Da terapija bude delotvorna i kobna za tog gada.
Svi smo uz tebe!
I javljaj se malo cesce! :heart:

Hvala Petre ... srediću ja tog zloćka ... sunce li mu njegovo ... ne zna on s kim se kači z:((
I ja tebi i svima ostalima ovde želim da se što uspešnije izbore sa svojim boljkama.
I probaću da se javljam malo češće :zpozdrav:

zdravo Helen,dobro došla,nek ti je sa srećom početak lečenja,da se rešiš toga i budeš zdrava,
što se saveta tiče,sve zavisi od tebe i tvog organizma,svako reaguje drugačije na hemiju,samo
budi smirena,ne nerviraj se bez potrebe,sve što ti bude nejasno pitaj ovde,uvek će neko da ti
odgovori,jedi dobro,pij sveže ceđene sokove i ponašaj se onako kako tebi odgovara,slušaj svoje telo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back