White Guar
Primećen član
- Poruka
- 962
I ja sam čuo mnogo toga dobrog o Pančićevoj apoteci. Inače su mi ljudi predlagali kozlac ali pošto nisam u Srbiji teško ga mogu nabaviti. U Srbiji je valjda lako doi do njega preko zadužbine manastira Hilandar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste lako doći do njega ali ja ga ne bih nikom preporučili jer je otrovan, a I ne znam nikog ko je od njega ozdravio.I ja sam čuo mnogo toga dobrog o Pančićevoj apoteci. Inače su mi ljudi predlagali kozlac ali pošto nisam u Srbiji teško ga mogu nabaviti. U Srbiji je valjda lako doi do njega preko zadužbine manastira Hilandar.
Ja juče preskočio dnevnu dozu alektiniba jer sam hteo da budem živahniji i igram sa sinom. Od leka sam ponekad malaksao, teško se krećem i mišiči me bole. Danas ujutro uzeo uobičajene 4 kapsule (600mg) i sad tražim po stanu preostale četiri kapsule koje uzimam sa večerom i ne mogu da nađem. Izgleda da sam ih popio ali se ne sećam kada, pa sam načeo drugu kutiju i sad ne znam je sam li se predozirao ili izgubio četiri kapsule. Totalno sam izgubljen danas.Gde ste drugari, kako ste?![]()
забасам ноћас на фотографије и тамо видех твоју срећицу.Ja juče preskočio dnevnu dozu alektiniba jer sam hteo da budem živahniji i igram sa sinom. Od leka sam ponekad malaksao, teško se krećem i mišiči me bole. Danas ujutro uzeo uobičajene 4 kapsule (600mg) i sad tražim po stanu preostale četiri kapsule koje uzimam sa večerom i ne mogu da nađem. Izgleda da sam ih popio ali se ne sećam kada, pa sam načeo drugu kutiju i sad ne znam je sam li se predozirao ili izgubio četiri kapsule. Totalno sam izgubljen danas.
крајње је време и отвори четворо очи, кад већ брљаве.Sledeće nedelje idem u bolnicu gde su mi radili CT sken da vidim gde je film.
Ja sve mislim da ti je snimak ok čim te nisu zvali. Biće to dobro bas verujem.Ja juče preskočio dnevnu dozu alektiniba jer sam hteo da budem živahniji i igram sa sinom. Od leka sam ponekad malaksao, teško se krećem i mišiči me bole. Danas ujutro uzeo uobičajene 4 kapsule (600mg) i sad tražim po stanu preostale četiri kapsule koje uzimam sa večerom i ne mogu da nađem. Izgleda da sam ih popio ali se ne sećam kada, pa sam načeo drugu kutiju i sad ne znam je sam li se predozirao ili izgubio četiri kapsule. Totalno sam izgubljen danas.
Inače jako retko preskačem terapiju, a desilo mi se jedno da sam se predozirao, uzeo četiri tablete i posle nekoliko minuta još četiri umesto leka za pritisak. Popio 1200mg odjednom maltene. Tako je to kada mi se mozak isključi. Sva sreća pregurao sam, samo sam malo bio utrnuo i vrtelo mi se u glavi.
Sledeće nedelje idem u bolnicu gde su mi radili CT sken da vidim gde je film.
забасам ноћас на фотографије и тамо видех твоју срећицу..
пише да од лека хоће да боле мишићи, а читала сам да временом и то нестане.
(прочитала на неком америчком форму).
сад нисам сигурна је л сам добро разумела, да овај лек треба пити,
а успут бити на јакој и масној храни. неко узима са кашичицом маслиновог уља.
кад заборавиш или промашиш време за лек, прескочи, па сутра настави редовно.
чисто да пошпараш јетру, а неће ти ништа бити ни са 600 мг., ради посао и са толико.
кад као јуче промашиш терапију, не осећаш умор и болове у мишићима?
кад си нпр., на 600 мг., јел и онда осећаш умор?
најбоље је да видиш са својим онкологом, евентуално да ти прилагоди терапију,
ако те умор паралише и не можеш да функционишеш нормално.
крајње је време и отвори четворо очи, кад већ брљаве.
срећно!
Ja sve mislim da ti je snimak ok čim te nisu zvali. Biće to dobro bas verujem.
Meni odredili još jedan protokol Gemzar/Taxotera pa sam se malo nervirala, a sad pokušavam da obezbedim hrane u frizu dovoljno za dane kad ne budem mogla da stojim. Izdrzacemo mi to jer imamo razloga za to. Srećno![]()
јетра и бубрези добро подносе лек, и то је супер.Pitao sam onkologa nedavno, onako pravio sam se malo blesav - da li i dalje uzimam redovnu dozu od 1200mg dnevno, i rekli su mi da ću uzimati 1200mg dokle god nemam ozbiljne posledice.Dakle ne planiraju da smanje za sada.
Govore mi da je bolest stabilna, šta god to značilo, krvna slika iz meseca u mesec sve bolja a svi tumor markeri su odavno u normali.
Drugim rečima, trebalo bi da se osećam dobro i svi mi govore da izgledam zdravo i oporavljeno, što i jeste istina ali u sebi osećam da nisam zdrav i jak kao ranije,
Kako ti je drug, ako smem da pitam? Mislim da si ranije rekla da je koristio ciljanu terapiju 6 godina?јетра и бубрези добро подносе лек, и то је супер.
тумор маркери мирују и то је супер.
е, сад, што ниси у кондицији па чудо би било да јеси, али полако.
мој друг се није жалио на умор, али пролив, мучнина и повраћање, било је страшно.
висок притисак од лека исто, али је лековима држао под контролом.
изгубио двадесет килограма, али и то је у неком моменту престало.
угл., надокнадио је килограме, радио као да није на терапији, а посао му није седећи,
па је то била срећа да не залегне.
јесте то био други, али опет циљани лек, и свако другачије подноси.
немам појма какав живот водиш, али знам да требаш кад год можеш,
упражњавати рекреативне шетње, а за тегове, ево не знам.
белог дана не видиш, вежбаш у кући и мени се то нешто не свиђа.![]()
рачунам да ћеш послушати жену, паметно збори.A kolege od ranije mi već nude poslove pošto imam licencu za celu jugoistočnu Aziju da se bavim ovim poslom a ja nemam pojma šta ću sa sobom. Žena mi govori da ostavim još malo vremena da se oporavim i radim nešto lakše. Videćemo.
Sredio Tab pa povezao stari i novi i vratio mi stari nik samo što ja sad ne umem da vratim onu fotku pa će neko vreme biti bez.@Affro* ем не спаваш ем ме збуњујеш са ником.
а ја полудела колико пишем и колико сам опширна.
нисам нормална.![]()
Sucmurasto..@Affro* како је сад?
да те не учим све знаш.
нека си ти њих подсетила, за сваки случај.Kaže doca da odlika Konzilijuma još uvek stoji kod direktora bolnice na stolu,čeka se da on potpiše, pa da RFZO odobri pa će mi zakazati i poslati poziv kad se od njih vrati. Eto tako
Baš tihuje tema.
Konačno sam video rezultate CT skena pa mogu da odahnem. Generalno sve ide na bolje i tumor je uspavan i smanjen. Onkolog zadovoljan, ja još više. Redovne kontrole sa 6 sada su na 8 nedelja.
Mislim da je ovo prvi put da se osećam ne samo zdravije već i optimistično. Valjda mi je trebala zvanična potvrda da je bolje.
Imam povišeni kalijum ali to ću srediti prepisanim lekom i dijetom, možda nisam pio dovoljno vode ili je od leka za pritisak. Ne verujem da je od previše banana.
Za umor kažu da je očekivano pa tu nema puno pomoći. Još neće da smanje dozu.
I tako, sad ću raditi na sebi da se vratim u formu. Ovog leta planiram da obilazim lokalna ostrva i uživam sa porodicom i u životu.
Pa divno, drago mi je bas, samo guraj dalje u tom smeru, sve najbolje ti želim od srca....ostalo je Liki reklaBaš tihuje tema.
Konačno sam video rezultate CT skena pa mogu da odahnem. Generalno sve ide na bolje i tumor je uspavan i smanjen. Onkolog zadovoljan, ja još više. Redovne kontrole sa 6 sada su na 8 nedelja.
Mislim da je ovo prvi put da se osećam ne samo zdravije već i optimistično. Valjda mi je trebala zvanična potvrda da je bolje.
Imam povišeni kalijum ali to ću srediti prepisanim lekom i dijetom, možda nisam pio dovoljno vode ili je od leka za pritisak. Ne verujem da je od previše banana.
Za umor kažu da je očekivano pa tu nema puno pomoći. Još neće da smanje dozu.
I tako, sad ću raditi na sebi da se vratim u formu. Ovog leta planiram da obilazim lokalna ostrva i uživam sa porodicom i u životu.
Hvala Affro, želim i tebi ozdravljenje.Pa divno, drago mi je bas, samo guraj dalje u tom smeru, sve najbolje ti želim od srca....ostalo je Liki rekla![]()