Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

Kako si Afro? Kako ste svi vi?
@Affro* можда се сад појави, ако није залегла после ходочашћења по болници,
свакодневно, да би примила Зарзио.
данас је код доце и можда искука да добије, и да јој комшика лепо боцне и мирна Бачка.

а ја... увалила сам се у баштованлук, :lol: и сваки дан сам комирана.

ти, стигла у Србију или...

Evo me malo da se javim, sad već mogu, kakva sam bila sad sam još i super.
Sutra opet idem zorom ranom da vadim krv pa da razmotre treba li još inekcije da mi daje. Videćemo. Danas me do kuće prevezla jedna sobna cimerka i njen tata. Verovatno će u sutra, videćemo hoću li ostati malo u gradu ili cu da zurim kući. Ne znam još.
Važno da sam ja uspela da skuvam ručak, raširim ves, i odem do prodavnice i kontejnera neko smeće da izbacim. Konci izvadjeni, kažu rana zarasla dobro.
Grlim vas sve drugari :zag:

@Affro* можда се сад појави, ако није залегла после ходочашћења по болници,
свакодневно, да би примила Зарзио.
данас је код доце и можда искука да добије, и да јој комшика лепо боцне и мирна Бачка.

а ја... увалила сам се у баштованлук, :lol: и сваки дан сам комирана.

ти, стигла у Србију или...
Nisam još,pripremamo se. U petak stižemo. Ti onda samo BIO proizvode ručkaš,je li krenulo da raste to iz bašte?😀

Nisam još,pripremamo se. U petak stižemo. Ti onda samo BIO proizvode ručkaš,je li krenulo da raste to iz bašte?😀
само здраво и органско. :fdlan:
јесте, кренуло је. мало смо окаснили па ћемо сачекати да ручкамо.
једино је лук таман како треба.:lol:

Primio sam danas vitaminsku infuziju, 30g vitamina C jer mi je prvi put. Mislim da se doze kreću od 20g do 70g kod teže obolelih.

Međutim ako bih nastavio onda se uzimaju paketi, 11 tretmana u periodu od oko 2 i po meseca.

Prvo sam obavio razgovor sa doktorom, sve me ispitao i lepo objasnio stvari oko tretmana i kancera. Inače ova klinika je jedina u čitavom Hong Kongu koja nudi vitaminske infuzije. Ili jedna od retkih.

U poslednje vreme sam dosta patio od umora a danas sam vidno mnogo živahniji, proveo čitav dan u šetnji. Moguće da je i placebo, ko zna ali mislim da deluje. Ali od danas ću provoditi više vremena u šetnji i regulisaću dijetu.

Prvo sam obavio razgovor sa doktorom, sve me ispitao i lepo objasnio stvari oko tretmana i kancera. Inače ova klinika je jedina u čitavom Hong Kongu koja nudi vitaminske infuzije. Ili jedna od retkih.

U poslednje vreme sam dosta patio od umora a danas sam vidno mnogo živahniji, proveo čitav dan u šetnji. Moguće da je i placebo, ko zna ali mislim da deluje. Ali od danas ću provoditi više vremena u šetnji i regulisaću dijetu.
и надаље си на циљаном леку?
твој онколог је сагласан да пробаш и ово?

нисам стручна, па не знам како једно са другим функционише.
не знам је л могуће да већа доза интравенозно Вит. Ц може да поништи дејство циљаног.
верујем да си се о свему добро информисао.

био плацебо или не, важно је да се осећаш боље.

ај, срећно!

Back