Malo sam se izdavalac ali mislim nedovoljnoнешто се десило, или ништа.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo sam se izdavalac ali mislim nedovoljnoнешто се десило, или ништа.![]()
да си макар питала Софију, ала сад спаваMalo sam se izdavalac ali mislim nedovoljno
данас требали да зову за скенер, или сутра?Pitala sam danas
Ujutro u 7h.данас требали да зову за скенер, или сутра?
васцели дан вирим хоћеш ли нешто написати, и ништа.![]()
ај срећно данас.Ujutro u 7h.
Ako ti je pola lasixa dovoljno, ja pijem edemid, sad smanjio na 250mgOpet sinoć oštećeni prsti kao krofne i šake i stopala i kao osećaj u licu. Popila opet pola Lasixa pa sam sad bolje, ali mi nije jasno od čega i zašto evo 2 dana otixem ničim izazvano, slano skoro i da ne jedem. Pa lepo nisam pametna mora li svaka muka i svako sra*e na mene zaboga.
Ajd odoh polako da se obuvam i da idem taj skener da odradim pa da se vratim kući da spavam.
Evo nisam pametna, izbacim neku količinu vode, a I to mi nevoljno daju pa prosto krisom pijem jer kao ne treba zbog hemoterapija. Meni prosto nije jasno šta je iz cista mira u ponedeljak ujutro prvi put i izazvalo te takve otecene šake i stopala, pa opet sutradan, a slano skoro i sa ne jedem.Ako ti je pola lasixa dovoljno, ja pijem edemid, sad smanjio na 250mg
To je kao 6 lasixa![]()
али, сад ниси на ХТ и не разумем зашто не би смела.Evo nisam pametna, izbacim neku količinu vode, a I to mi nevoljno daju pa prosto krisom pijem jer kao ne treba zbog hemoterapija. Meni prosto nije jasno šta je iz cista mira u ponedeljak ujutro prvi put i izazvalo te takve otecene šake i stopala, pa opet sutradan, a slano skoro i sa ne jedem.
Аух, хемотерaпија. Ако имаш проблем са водом, пола ласикса ти сигурно неће решити…ako je voda, verovatno hemoterapija ostecuje srce,Evo nisam pametna, izbacim neku količinu vode, a I to mi nevoljno daju pa prosto krisom pijem jer kao ne treba zbog hemoterapija. Meni prosto nije jasno šta je iz cista mira u ponedeljak ujutro prvi put i izazvalo te takve otecene šake i stopala, pa opet sutradan, a slano skoro i sa ne jedem.
ма помогло је и пола ласикса.Аух, хемотерaпија. Ако имаш проблем са водом, пола ласикса ти сигурно неће решити…ako je voda, verovatno hemoterapija ostecuje srce,
Рече да су јој надуте ноге и руке...ма помогло је и пола ласикса.
другу половину је попила касно ноћас па је виленила, јер је рано морала на скенер.
видеће са др., кад и колико да пије.
е па сад... она кренула са најнижом дозом, и користило.Рече да су јој надуте ноге и руке...
Но то је од понедељка како каже… свакако да је нормална доза 80мг дневно, а не 20.
мени је то слабо јер срце не пумпа како треба, па сад пијем 250мг.
Кажем избацио само ко зна колико литара воде. Био сам поплављен. Кад устанем гушио сам се једноTo sto ti piješ je strasno puno.
Ići ću sutra kod izabranog lekara da zalažem kod interniste pa ćemo videti.
знаш ти да је макса потписао и одбио неку интервенциују.To sto ti piješ je strasno puno.
Ići ću sutra kod izabranog lekara da zalažem kod interniste pa ćemo videti.
Nemam pojmaзнаш ти да је макса потписао и одбио неку интервенциују.
јел тако максо?
не да да му тамо џарају по венама.Nemam pojma
Ne sadaне да да му тамо џарају по венама.
заборавих како се зове интервенција.
немаш отока?
а ваљда неће ни касније.Ne sada
Па да, хтели су ме у болницу. Па сам одбио… тог марта 2021. прво сам ишао у еуромедик, где ми је рекла да идем у болницу,знаш ти да је макса потписао и одбио неку интервенциују.
јел тако максо?![]()
е па не би се упокоји ни да си отишао у болницу.онда сам ишао код Бабићке у медицину рада неку, и она ми је дала терапију, али ипак тражила да идем у болницу,
”јер сам на самрти”, ал сам одбио… и онда ми дала едемид, и то ме средило, потпуно сам спласнуо након месец
дана..
Ма одем онда код ендокринолога у еуромедик, и ова мери шећер и пробијем скалу на апарату ЧПе па не би се упокоји ни да си отишао у болницу.
можда би ти било данас лакше, ал сад, шта је ту је.
једно кајање не гине.
жив си и то је најважније.