Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet sinoć oštećeni prsti kao krofne i šake i stopala i kao osećaj u licu. Popila opet pola Lasixa pa sam sad bolje, ali mi nije jasno od čega i zašto evo 2 dana otixem ničim izazvano, slano skoro i da ne jedem. Pa lepo nisam pametna mora li svaka muka i svako sra*e na mene zaboga. 😞
Ajd odoh polako da se obuvam i da idem taj skener da odradim pa da se vratim kući da spavam.

Opet sinoć oštećeni prsti kao krofne i šake i stopala i kao osećaj u licu. Popila opet pola Lasixa pa sam sad bolje, ali mi nije jasno od čega i zašto evo 2 dana otixem ničim izazvano, slano skoro i da ne jedem. Pa lepo nisam pametna mora li svaka muka i svako sra*e na mene zaboga. 😞
Ajd odoh polako da se obuvam i da idem taj skener da odradim pa da se vratim kući da spavam.
Ako ti je pola lasixa dovoljno, ja pijem edemid, sad smanjio na 250mg :P
To je kao 6 lasixa :P

Poslednja izmena:
Иначе мени су давали интравенозно, био сам пун воде до гуше тако да нисам могао да дишем, пуна плућа воде, ноге краве
ко кора од дрвета ЧП
И онда добијем едемид који је као 12 ласекса и после једно месец дана се повуче вода ЧП

Ako ti je pola lasixa dovoljno, ja pijem edemid, sad smanjio na 250mg :P
To je kao 6 lasixa :P
Evo nisam pametna, izbacim neku količinu vode, a I to mi nevoljno daju pa prosto krisom pijem jer kao ne treba zbog hemoterapija. Meni prosto nije jasno šta je iz cista mira u ponedeljak ujutro prvi put i izazvalo te takve otecene šake i stopala, pa opet sutradan, a slano skoro i sa ne jedem.

Evo nisam pametna, izbacim neku količinu vode, a I to mi nevoljno daju pa prosto krisom pijem jer kao ne treba zbog hemoterapija. Meni prosto nije jasno šta je iz cista mira u ponedeljak ujutro prvi put i izazvalo te takve otecene šake i stopala, pa opet sutradan, a slano skoro i sa ne jedem.
али, сад ниси на ХТ и не разумем зашто не би смела. :think:
питаћеш доцу па ћеш знати шта ти је чинити.

Аух, хемотерaпија. Ако имаш проблем са водом, пола ласикса ти сигурно неће решити…ako je voda, verovatno hemoterapija ostecuje srce,
pa imas taj problem…raspitaj se malo o tome. Ako nemas bolesno srce kao ja, onda mora da je od toga. No ja sam laik, pa sam
malo guglao:https://eklinika.telegraf.rs/zdravl...st-i-kako-lecenja-raka-utice-na-funkciju-srca

Аух, хемотерaпија. Ако имаш проблем са водом, пола ласикса ти сигурно неће решити…ako je voda, verovatno hemoterapija ostecuje srce,
ма помогло је и пола ласикса.
другу половину је попила касно ноћас па је виленила, јер је рано морала на скенер.
видеће са др., кад и колико да пије.

ма помогло је и пола ласикса.
другу половину је попила касно ноћас па је виленила, јер је рано морала на скенер.
видеће са др., кад и колико да пије.
Рече да су јој надуте ноге и руке...
Но то је од понедељка како каже… свакако да је нормална доза 80мг дневно, а не 20.
мени је то слабо јер срце не пумпа како треба, па сад пијем 250мг.

Рече да су јој надуте ноге и руке...
Но то је од понедељка како каже… свакако да је нормална доза 80мг дневно, а не 20.
мени је то слабо јер срце не пумпа како треба, па сад пијем 250мг.
е па сад... она кренула са најнижом дозом, и користило.
требала је попити и у уторак, ал није, него је дочекала ноћ.

ево је кликће ми. или се наспавала, или ће опет ласикс. :fdlan:

To sto ti piješ je strasno puno.
Ići ću sutra kod izabranog lekara da zalažem kod interniste pa ćemo videti.
Кажем избацио само ко зна колико литара воде. Био сам поплављен. Кад устанем гушио сам се једно
сат времена од воде у плућима, а дисао ко риба на сувом ЧП

знаш ти да је макса потписао и одбио неку интервенциују.
јел тако максо?:p
Па да, хтели су ме у болницу. Па сам одбио… тог марта 2021. прво сам ишао у еуромедик, где ми је рекла да идем у болницу,
онда сам ишао код Бабићке у медицину рада неку, и она ми је дала терапију, али ипак тражила да идем у болницу,
”јер сам на самрти”, ал сам одбио… и онда ми дала едемид, и то ме средило, потпуно сам спласнуо након месец
дана..

онда сам ишао код Бабићке у медицину рада неку, и она ми је дала терапију, али ипак тражила да идем у болницу,
”јер сам на самрти”, ал сам одбио… и онда ми дала едемид, и то ме средило, потпуно сам спласнуо након месец
дана..
е па не би се упокоји ни да си отишао у болницу.
можда би ти било данас лакше, ал сад, шта је ту је.
једно кајање не гине. :aha:
жив си и то је најважније.

е па не би се упокоји ни да си отишао у болницу.
можда би ти било данас лакше, ал сад, шта је ту је.
једно кајање не гине. :aha:
жив си и то је најважније.
Ма одем онда код ендокринолога у еуромедик, и ова мери шећер и пробијем скалу на апарату ЧП
Одмах ми је ударила инсулин и дала, без да сам лежао у болници ЧП

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back