Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se jutros probudim u 7h i kao požurio jer navodno kasnim kod lekara :bljuc: srećom brzo shvatim da je subota i da ne treba nigde sa idem pa se vratim i nastavim da spavam :lol:
ја кад заблудим онда заблудим.
једном сам на свету недељу отишла на посао,
а да нисам упозорена.:fdlan:
Još uvek sam solidno, pa cu do večeras kuvati neku corbu jer već od sutra kreće malo teži period pa da imam nesto na kasiku.
нека ти имаш припремљено и "нешто на кашику" и све друго редом.:aha:
да се надамо да сутра неће бити ништа специјално и катастрофично.
неки пут може и да те заобиђе.;)

ја кад заблудим онда заблудим.
једном сам на свету недељу отишла на посао,
а да нисам упозорена.:fdlan:

нека ти имаш припремљено и "нешто на кашику" и све друго редом.:aha:
да се надамо да сутра неће бити ништа специјално и катастрофично.
неки пут може и да те заобиђе.;)
To bi bilo jako lepo, da me bar po nesto od nus pojava zaobiđe 😉

To bi bilo jako lepo, da me bar po nesto od nus pojava zaobiđe 😉
ма то сад мало лудује.
не знаш ти шта те је све заобишло. ;)
нећемо призивати, нека те овај пут заобиђе. ред би био.
сутра фруштук и све по реду. :lol:

Sta radite drugari :zag:

Ja se jutros probudim u 7h i kao požurio jer navodno kasnim kod lekara :bljuc: srećom brzo shvatim da je subota i da ne treba nigde sa idem pa se vratim i nastavim da spavam :lol:

Kasnije ustala doruckovala, pila kafu, pa spremila malo rucka i tako. Obrazi od terapije crveni kao da me je neko šamara bar pola dana. Haos, ali prolazi polako. Još uvek sam solidno, pa cu do večeras kuvati neku corbu jer već od sutra kreće malo teži period pa da imam nesto na kasiku.
Kako ste vi?
Samo ti nama ručkaj! 😘
P. S.
Mislimo i mi na tebe. 🌼

Primim danas Gemzar. Pregledao me doktor i kaže ne "pipa" se onaj tumor na ledjima, izgleda da je nestao od ovih terapija. Sledeće nedelje konzilijum pa da me upute na PetSkener, kaze da očaj klasičan nema neke svrhe i da se nada da su uspeli da me prebace u hronično...ali ništa neće da tvrdi dok se taj skener ne odradi. Inace treba da primim još 2 ciklusa i posle toga kaze da ova terapija nema ograničenja što bi značilo da bih kasnije mogla primati po ciklus u nekim razmacima i biti mirna neki duži period. Eto tako, jako sam srećna danas, sami Boze daj da bude kako se nadamo.

Mnogo me nervira...
па немој да те нервира. очекивали смо.:aha:
рачунај на још једном, ако се ова терапија не рачуна у преостале две.
од свих чудеса која су те могла од терапије снаћи, ово се да држати под контролом.
Афро, нервирање је забрањено, знаш.;)

Idem kući, ks očajna pa da se vratim za 7 dana, videcemo valjda je popravim.
Афро, сада се мораш наоружати стрпљењем.
одмарај, угађај себи па колико год дана да треба.
ништа ново и неочекивано после толико примљених терапија. :aha:

Dobar dan drugari :zag:
Meni noćas nije bilo sna, što od nervoze zbog te anemije, što zbog onolike kiše i grmljavina kao u sred leta. Nije me strah nego mi nije dalo mira ni da zadremam. Grozno, odavno nisam probdela celu noć do jutra.
Doruckovala pa malo odspavala do ručka, mada nije to, to, ali ajde daj šta daš...

Nadam se da,ste bolje od mene danas, mislim na vas ❤️

Da. Ako veruješ da,sam došla kući pre 20 minuta. Jako kasno su nam svima ukljucili terapiju pa dok je iskapljalo...traje...ljubim, čujemo se kasnije...
претпоставила сам видевши кад си кликнула задње.
важно је да је могла да се прими, не журиш нигде.:lol:

одмарај и све по реду...

37,5
Bešike se raspada od bolova, ovako me jos nije bolela 😞
A pita dr u petak boli li me sta, ja rekoh nista, i on se začudio, prepisao sve živo...nista, kad ono evo ga... :rida:
по правилу све се узлуди викендом или свецима.:dash:
е, а шта си прошли пут од лекића пила за бешику?
знам да се мораш наливати водом, и то седнеш и из места испијеш најмање 1 1/2 л. топле воде.
не оно прцкање по мало. :lol:
пише да је и то једна од нуспојава.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back