Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav, još par pitanja, znam da sam dosadan ali šta ću. Pošto sam došao do još nekih informacija dok ne dođemo do onkologa da pitam. Saznao sam da kod nas u RS izgleda liječenje Alecensom ukidaju kaaa je progresija veća od 30%,šta god to značilo. Inače, da li se sada kao neki vid pomoći Alecensi može dodatno uključiti neki vid ciljane radio terapije... Hvala!

Pozdrav, još par pitanja, znam da sam dosadan ali šta ću. Pošto sam došao do još nekih informacija dok ne dođemo do onkologa da pitam. Saznao sam da kod nas u RS izgleda liječenje Alecensom ukidaju kaaa je progresija veća od 30%,šta god to značilo. Inače, da li se sada kao neki vid pomoći Alecensi može dodatno uključiti neki vid ciljane radio terapije... Hvala!
Не, кад постоје мултипли фокуси болести, радиотерапија се не ради.

Celi dan se baš loše osecam, jel samo meni tako ili još neko oseća ove promene, kažu od pomračenja. Ne znam od cega ali se ja vučem ko prebijena, bez snage totalno. I jela sam i popila vitamine al džaba, nista nema efekta...nisam se skoro ovako osećala, bas grozno.
Афро, температурне осцилације мало ко не осећа ових дана.

Dobro veče drugari, samo da se javim. Premedikacija popijem, sutra ako nalaz krvi bude ok da primim terapiju i kući.
Čuvajte se, mislim na vas :zag:

мени се чини да си ОК., тако да ће и крвца бити добра,
терапија примљена. ;)
држим песнице, за сваки случај. :aha:

Dobro veče drugari, mnogo sam se umorila danas dok sam se vratila kući, pa sam kao odmarala, mada se ni sad ne osećam odmori, ali rekla bih da je to zbog ks, pa sutra dok primim Zarzio bice nadam se bolje.
Jutros su mi zbog niskih neutrofila odredili samo 50% taxotere, ali dok su lekovi stigli dobih premedikaciju i dusa mi je od toga spavala, a nigde jastuka, sledeći put ću poneti moj.
Onda su konstatovati da dr nije napisao od kog datuma da primam Zarzio, već svakodnevno, pa su mi dali 2 da nosim kući jer nikom nije palo na pamet da ga zove i pita, ili nasmeju, ne znam sta je u pitanju. Uglavnom od ponedeljka ću ići na Institut, pa kako hematolog odluci.
Eto tako, čuvajte se, mislim na vas :zag:

кад већ ниси написала да запишем, ако неко буде на Зарзиа, а има болове у коскама,
Парацетамол на четири сата помогне, па сутра кад се вратиш од Хематолога,
допунићеш, ако ти препоручи неки други лекић. :aha:

Афро, мирну и лаку ноћ.:zag:

кад већ ниси написала да запишем, ако неко буде на Зарзиа, а има болове у коскама,
Парацетамол на четири сата помогне, па сутра кад се вратиш од Хематолога,
допунићеш, ако ти препоручи неки други лекић. :aha:

Афро, мирну и лаку ноћ.:zag:
Ništa oca jedna dr ne savetuje sem Paracetamol-a.
Mnogo mi je lose bilo jutros, jer nisam doruckovala, a I kad, kad sam iz kuće izašla u 6h.
Malopre došla, dali mi tamo jednu infuziju glukoze da me malo vrate u normalu i to je to. Primila Zarzio, sutra opet, ali ne moram tako rano kao jutros.

Eto tako drugari :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back