Jeste i sve znam i šta mogu da očekujem i opet me iznervira jer se nadam mozda i neće...luda glavaпроћићее... да си макар раније попила Парацетамол,
да те не ломи без потребе.
исто је било и прошли пут.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste i sve znam i šta mogu da očekujem i opet me iznervira jer se nadam mozda i neće...luda glavaпроћићее... да си макар раније попила Парацетамол,
да те не ломи без потребе.
исто је било и прошли пут.![]()
добро ти мени звучиш.Jeste i sve znam i šta mogu da očekujem i opet me iznervira jer se nadam mozda i neće...luda glava![]()
ћути, добро ти стоји.Gde ste drugari, kako ste?
Ode kosa danas 3x ali nema veze samo neka bude na dobro![]()
Не, кад постоје мултипли фокуси болести, радиотерапија се не ради.Pozdrav, još par pitanja, znam da sam dosadan ali šta ću. Pošto sam došao do još nekih informacija dok ne dođemo do onkologa da pitam. Saznao sam da kod nas u RS izgleda liječenje Alecensom ukidaju kaaa je progresija veća od 30%,šta god to značilo. Inače, da li se sada kao neki vid pomoći Alecensi može dodatno uključiti neki vid ciljane radio terapije... Hvala!
Афро, температурне осцилације мало ко не осећа ових дана.Celi dan se baš loše osecam, jel samo meni tako ili još neko oseća ove promene, kažu od pomračenja. Ne znam od cega ali se ja vučem ko prebijena, bez snage totalno. I jela sam i popila vitamine al džaba, nista nema efekta...nisam se skoro ovako osećala, bas grozno.
Dobro veče drugari, samo da se javim. Premedikacija popijem, sutra ako nalaz krvi bude ok da primim terapiju i kući.
Čuvajte se, mislim na vas![]()
кад већ ниси написала да запишем, ако неко буде на Зарзиа, а има болове у коскама,Mnogo ovo boli![]()
Ništa oca jedna dr ne savetuje sem Paracetamol-a.кад већ ниси написала да запишем, ако неко буде на Зарзиа, а има болове у коскама,
Парацетамол на четири сата помогне, па сутра кад се вратиш од Хематолога,
допунићеш, ако ти препоручи неки други лекић.
Афро, мирну и лаку ноћ.![]()
ево, ја се тек сад саставила.Gde ste drugari![]()
а да мажеш раме за Хепатромбином, или неки облози.Neutropenija 2, trombociti još pali, sutra opet da vadim krv pa nastavljam sa,Zarzio-m, počinje već da me boli koliko uboda u ta moja jadna ramena![]()
Evo ne znam.а да мажеш раме за Хепатромбином, или неки облози.
можда прочита неко од др.
на раме заборависмо.Evo ne znam.