Sven Sven
Domaćin
- Poruka
- 4.384
Tu smo svi, gdje jesmo.
Idemo naprijed, dan po dan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, bas tako, dan po dan. Pijem Fresubin i nadam se pomoci ce bar malo...Tu smo svi, gdje jesmo.
uh,te noge.... glas ti je super, smeješ se slatko.Da, polako, samo da mi je da mi se vrati snaga u noge pa bih cini mi se sve lako...a ovako se ljuljam samo sto ne padnem, katastrofa jedna...dace bog bice dobro samo treba vremena, nadam se...
Ni meni nije jasno...uh,te noge.... glas ti je super, smeješ se slatko.
nije mi jasno šta je nogama,pa ne slušaju.![]()
nisam ni mislila da bi odustao od pojasa.Jutros bio kod kirurga.
Ni slučajno odustajati od pojasa...
Normalno da ću poslušati.
A ne da me grije...zapinje...
Vani je 100 stupnjeva, a ljeto tek počelo.
Opet za 3 mjeseca, pa razmotriti situaciju.
Još Gastroenterolog, pa preventivno Onkolog...
@Affro* nema puštanja.
Koliko ide, ide.
Važno da ide.
@LikiLee nadam se si dobro.
...ovo zabranjeno misliti...preživeh ovu noć,a mislila sam da će biti poslednja,uh
Nego sta nego ces nositi pojas i sve sto je u tvoju korist, leto ce ua cas proci i posle ces i zaboraviti da imas pojasJutros bio kod kirurga.
Ni slučajno odustajati od pojasa...
Normalno da ću poslušati.
A ne da me grije...zapinje...
Vani je 100 stupnjeva, a ljeto tek počelo.
Opet za 3 mjeseca, pa razmotriti situaciju.
Još Gastroenterolog, pa preventivno Onkolog...
@Affro* nema puštanja.
Koliko ide, ide.
Važno da ide.
@LikiLee nadam se si dobro.
znam......moja draga Lee u strahu su velike oci
Je l piješ kortiko i dalje?Nego sta nego ces nositi pojas i sve sto je u tvoju korist, leto ce ua cas proci i posle ces i zaboraviti da imas pojas
...uh ja pijem neki antiviotik i opet temperatura 39, koji djavo pojma nemam ali proci ce i to samo da antibiotik pocne da deluje, tek sinoc sam pocela da pijem...
...moja draga Lee u strahu su velike oci ❤ ljubim i mislim na tebe![]()
Ne vise.Je l piješ kortiko i dalje?
Može to biti i efekat prestanka pijenja istih.Ne vise.
Aha, nista mi niko nije rekao oko toga, hvala Sofka ❤Može to biti i efekat prestanka pijenja istih.
Naravno, pokrila si se antibiotikom, zbog one krvne slike. Pričale smo.Aha, nista mi niko nije rekao oko toga, hvala Sofka ❤
imaš mailNaravno, pokrila si se antibiotikom, zbog one krvne slike. Pričale smo.
Da, da...Naravno, pokrila si se antibiotikom, zbog one krvne slike. Pričale smo.
Dragi moji, kao što već znate, mame nema. Ono što je čudno jeste da sam bila do kraja sa njom a opet nemam osećaj da nije živa. To ne mogu da objasnim. Kao da je vrlo zauzeta jer je kraj školske godine i posle se sprema za Mitrovicu. Čekam taj šamar realnosti... Na groblju nemam osećaj tuge, kao da se pitam šta radom tu,na grobu neznanca.
Zaista se borila, do poslednjeg udaha, volela je život. Ti poslednji dani su bili teški za nju, mene, sestre...Proslavile smo njen rođendan, sa mojim sinom, htela sam da ga vidi još jednom iako je bila umorna. Nismo htele da bude u bolnici jer smo želele da je mazimo i držimo za ruku. Plašila sam se kako će to da izgleda, ali otišla je mirno, dostojanstveno.
Hvala svima na ogromnoj podršci. Bilo je trenutaka kada ste me bukvalno dizali sa dna, taj mali, skoro nemoguć ali opet postojan optimizam mi je u teškim trenucima davao snagu da ustanem, da budem kraj nje nasmejana i hrabra. Sven Sven, Affro, Sofija i moja Liki želim da vam se zahvalim, ublažili ste strah i tugu.
Želim vam sve najbolje od srca!
Ako vam ikada bude bila potrebna pomoć, ne oklevajte.
Ljubim vas i čuvajte se a ja ću povremeno navraćati da vas čujem.
samo da teHvala svima na ogromnoj podršci. Bilo je trenutaka kada ste me bukvalno dizali sa dna, taj mali, skoro nemoguć ali opet postojan optimizam mi je u teškim trenucima davao snagu da ustanem, da budem kraj nje nasmejana i hrabra. Sven Sven, Affro, Sofija i moja Liki želim da vam se zahvalim, ublažili ste strah i tugu.
❤Dragi moji, kao što već znate, mame nema. Ono što je čudno jeste da sam bila do kraja sa njom a opet nemam osećaj da nije živa. To ne mogu da objasnim. Kao da je vrlo zauzeta jer je kraj školske godine i posle se sprema za Mitrovicu. Čekam taj šamar realnosti... Na groblju nemam osećaj tuge, kao da se pitam šta radom tu,na grobu neznanca.
Zaista se borila, do poslednjeg udaha, volela je život. Ti poslednji dani su bili teški za nju, mene, sestre...Proslavile smo njen rođendan, sa mojim sinom, htela sam da ga vidi još jednom iako je bila umorna. Nismo htele da bude u bolnici jer smo želele da je mazimo i držimo za ruku. Plašila sam se kako će to da izgleda, ali otišla je mirno, dostojanstveno.
Hvala svima na ogromnoj podršci. Bilo je trenutaka kada ste me bukvalno dizali sa dna, taj mali, skoro nemoguć ali opet postojan optimizam mi je u teškim trenucima davao snagu da ustanem, da budem kraj nje nasmejana i hrabra. Sven Sven, Affro, Sofija i moja Liki želim da vam se zahvalim, ublažili ste strah i tugu.