Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutros bio kod kirurga.
Ni slučajno odustajati od pojasa...

Normalno da ću poslušati.
A ne da me grije...zapinje...
Vani je 100 stupnjeva, a ljeto tek počelo.

Opet za 3 mjeseca, pa razmotriti situaciju.
Još Gastroenterolog, pa preventivno Onkolog...

@Affro* nema puštanja.
Koliko ide, ide.
Važno da ide.

@LikiLee nadam se si dobro.
nisam ni mislila da bi odustao od pojasa.
kad bolje razmislim, sve i da ga nemaš,vrućina je pa je vrućina.
sećam se da si već u bolnici imao na sebi pojas.
možda postoje neki,ako može biti, ugodniji za nošenje,pa da kupiš.
četvrti mesec teče, čitam da si većinom dobro :D
ova godina je i tako posvećena ozdravljenju,pa ako planiraš odmor,
stacioniranje na nekom svežijem mestu, ne bi bilo loše.
od mene, podrška za pojas,pa još ako gastrić i preventivni onkolog budu zadovoljni,divnoća.

znam da je meni lakše bez pojasa, ali je ono čudo bilo gore od njega. :aha:

evo, setih se kako sam mode radi,maltretirala sebe sa Lisca gaćicama, sa sve čipkicom,
koja je morala da viri ispod minića :lol: a tek oni steznici koje su moje buckaste drugarice nosileeee:fdlan:

tako daa, želim,da ti ovi meseci prolete,a hoće. ti sve možeš...

preživeh ovu noć,a mislila sam da će biti poslednja,uh

Jutros bio kod kirurga.
Ni slučajno odustajati od pojasa...

Normalno da ću poslušati.
A ne da me grije...zapinje...
Vani je 100 stupnjeva, a ljeto tek počelo.

Opet za 3 mjeseca, pa razmotriti situaciju.
Još Gastroenterolog, pa preventivno Onkolog...

@Affro* nema puštanja.
Koliko ide, ide.
Važno da ide.

@LikiLee nadam se si dobro.
Nego sta nego ces nositi pojas i sve sto je u tvoju korist, leto ce ua cas proci i posle ces i zaboraviti da imas pojas 😀
...uh ja pijem neki antiviotik i opet temperatura 39, koji djavo pojma nemam ali proci ce i to samo da antibiotik pocne da deluje, tek sinoc sam pocela da pijem...
...moja draga Lee u strahu su velike oci ❤ ljubim i mislim na tebe 🍀😘

Nego sta nego ces nositi pojas i sve sto je u tvoju korist, leto ce ua cas proci i posle ces i zaboraviti da imas pojas 😀
...uh ja pijem neki antiviotik i opet temperatura 39, koji djavo pojma nemam ali proci ce i to samo da antibiotik pocne da deluje, tek sinoc sam pocela da pijem...
...moja draga Lee u strahu su velike oci ❤ ljubim i mislim na tebe 🍀😘
Je l piješ kortiko i dalje?

Dragi moji, kao što već znate, mame nema. Ono što je čudno jeste da sam bila do kraja sa njom a opet nemam osećaj da nije živa. To ne mogu da objasnim. Kao da je vrlo zauzeta jer je kraj školske godine i posle se sprema za Mitrovicu. Čekam taj šamar realnosti... Na groblju nemam osećaj tuge, kao da se pitam šta radom tu,na grobu neznanca.
Zaista se borila, do poslednjeg udaha, volela je život. Ti poslednji dani su bili teški za nju, mene, sestre...Proslavile smo njen rođendan, sa mojim sinom, htela sam da ga vidi još jednom iako je bila umorna. Nismo htele da bude u bolnici jer smo želele da je mazimo i držimo za ruku. Plašila sam se kako će to da izgleda, ali otišla je mirno, dostojanstveno.
Hvala svima na ogromnoj podršci. Bilo je trenutaka kada ste me bukvalno dizali sa dna, taj mali, skoro nemoguć ali opet postojan optimizam mi je u teškim trenucima davao snagu da ustanem, da budem kraj nje nasmejana i hrabra. Sven Sven, Affro, Sofija i moja Liki želim da vam se zahvalim, ublažili ste strah i tugu.
Želim vam sve najbolje od srca!
Ako vam ikada bude bila potrebna pomoć, ne oklevajte.
Ljubim vas i čuvajte se a ja ću povremeno navraćati da vas čujem.

Dragi moji, kao što već znate, mame nema. Ono što je čudno jeste da sam bila do kraja sa njom a opet nemam osećaj da nije živa. To ne mogu da objasnim. Kao da je vrlo zauzeta jer je kraj školske godine i posle se sprema za Mitrovicu. Čekam taj šamar realnosti... Na groblju nemam osećaj tuge, kao da se pitam šta radom tu,na grobu neznanca.
Zaista se borila, do poslednjeg udaha, volela je život. Ti poslednji dani su bili teški za nju, mene, sestre...Proslavile smo njen rođendan, sa mojim sinom, htela sam da ga vidi još jednom iako je bila umorna. Nismo htele da bude u bolnici jer smo želele da je mazimo i držimo za ruku. Plašila sam se kako će to da izgleda, ali otišla je mirno, dostojanstveno.
Hvala svima na ogromnoj podršci. Bilo je trenutaka kada ste me bukvalno dizali sa dna, taj mali, skoro nemoguć ali opet postojan optimizam mi je u teškim trenucima davao snagu da ustanem, da budem kraj nje nasmejana i hrabra. Sven Sven, Affro, Sofija i moja Liki želim da vam se zahvalim, ublažili ste strah i tugu.
❤️

samo da te :zag::cmok2:
uradili ste sve što je bilo moguće, i možeš biti mirna.
nedostajaće uvek,ali, život, srećom, ide dalje...
srećna sam,ako sam makar malčice bila na korist.

Nista nisam dobro, i ne znam šta da radim, da li samo da vratim lek jer dr se ne javlja, a nije mi ukinut. Ni za šta nisam. Snage nemam kao pile. Jedva se istusirah, mislila sam srusicu se.
Treba da uradim neke obicne kucne poslove, a ja jedva odem do toaleta, kad treba da ustanem tamo da izvinete ne mogu.
Sta bi ste vi radili? Nisam nikad mislila da je ovo moguce, ovolika nemoc, strasno.
:(

@Affro* nemam nešto pametno napisati za lijek.
Ne znam kako s njim.

Ovo ovako, laički...
Eto, istuširala si se.
Jest, da je bilo, teško, ali jesi.
Toalet, ako bar "funkcionira" to je dobro.
Nemoj se nepotrebno nervirati.

Uspori skroz.
Nemoj odustati od traženja doktora.
Sačekaj malo, pa probaj opet.

Za lijek @LikiLee će biti mudrija.
Bar će znati koga i kako potražiti.

Ne nerviraj se, samo polako sve.
Nikuda ništa neće pobjeći.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back