Ma bio sam i pre 2014. pod drugim imenom, možda čak i od 2010 ili sam početak 2011, jer mi je deda, zbog kojeg sam ovde i došao, umro u septembru 2011.![]()
дошао си пре мене,али си био несташан

нису ти то заборавили

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bio sam i pre 2014. pod drugim imenom, možda čak i od 2010 ili sam početak 2011, jer mi je deda, zbog kojeg sam ovde i došao, umro u septembru 2011.![]()
леле, теби пензију да дајуA ja 10.04.2008
Na moje majke rođendan![]()
па нисам навела годину, него сам брзо проверила на профилу и видела да ће још мало 10 година.Nije nego 2011![]()
ух... забарикадирала се, и неће да прича. не може ...Kako si ti, ženo? Gde nam je Neda?
Jesi videla, a oni ništaлеле, теби пензију да дају![]()
Šta je sa Nedom? Neko je nagazio na forumu?ух... забарикадирала се, и неће да прича. не може ...
није ништа лично,али је јако дотакло и ебига ... проћиће као и све до сада.
Ne razumem, neke je ravnicarske tuge ufatile? Ako je samo toух... забарикадирала се, и неће да прича. не може ...
није ништа лично,али је јако дотакло и ебига ... проћиће као и све до сада.
јес вала, ево сам жив примерNe razumem, neke je ravnicarske tuge ufatile? Ako je samo to
onda i razumem. Svakoga od nas koji smo presli 33 fataju
tu i tamo.
молићу лепо, без упоређивања ПЕТ/ЦТ драге ти познанице и твоје ситуације.Tužna sam danas, em ova kiša cmolji celi dan em se ja uželela dece i male i velike, em se čuh sa jednom poznanicom, divno jedno biće, a šta će biti pitanje je.
Ona je nedavno snimila petct i nalaz je pokazao da i dalje ima tih nekoh linfoma u pazušnoj jami i čega još ne znam. Odnese ona to na konzilijum, oni je otkačili u fazonu "mi smo tebi dali sve što smo imali, pa ti idi kući i dođi za 3 meseca kod neke nadrndane dr koju niko ne voli, pa vidi šta ćeš, ako nećeš odluka je tvoja".
Pre 3 godine su joj zbog toh istih linfoma amputirali ruku, kao da sve time rešavaju i sve znaju. Danas smo baš dugo razgovarale, leče nas isti lekari. Mene čeka taj petct pa opet taj konzilijum i svašta mi prolazi kroz glavu.
Još na sve to me tetka danas ubeđuje da treba da pijem Ge132, ne znam odakle 6000 za to, mada i da imam ne bih ha kupovala ali eto prosto mi došla kao kap u čaši, pa mi krenu suze, zbog njene brige ali i ne shvatanja da je to bzvz.
I tako....
Ne, to nikako ne uzimaj, to je cak i u Srbiji zabranjeno jer male kolicinePre 3 godine su joj zbog toh istih linfoma amputirali ruku, kao da sve time rešavaju i sve znaju. Danas smo baš dugo razgovarale, leče nas isti lekari. Mene čeka taj petct pa opet taj konzilijum i svašta mi prolazi kroz glavu.
Još na sve to me tetka danas ubeđuje da treba da pijem Ge132, ne znam odakle 6000 za to, mada i da imam ne bih ha kupovala ali eto prosto mi došla kao kap u čaši,
Nije zabranjeno na žalost, u svakoj apoteci se prodaje regularno. Na TV se reklamira svakodnevno ko zna koliko x. Ja to sigurno neću piti.Ne, to nikako ne uzimaj, to je cak i u Srbiji zabranjeno jer male kolicine
nemaju nikakvog efekta, a vece stvaraju zestoke probleme. Nista ne
leci, nicemu ne sluzi, stvara samo probleme.
Nema ona odakle da pošalje, a bi da ima sigurno, nego brine, ona me stvarno voli to je tatina mlađa sestra.молићу лепо, без упоређивања ПЕТ/ЦТ драге ти познанице и твоје ситуације.
није за поредити,знаш то и без мене,ал ај' да те подсетим
ти,кад се глацнеш за Конзилијум, нема шансе да ће те откаче.
наравно да ми је жао твоје познанице. нико не заслужује такав однос,ух
добро,ти можеш мало да си килава,јер ко није на ово шугаво време.
оплачи малкице да олакшаш душу,лековито је,ако нема ништа друго да ти олакша.
рачунам да си активирала климу, јер сам ја пре нешто око сат времена,
активирал грејање, и одмах прогледала
шта ти би да не кажеш тетки, кад већ толико брине, да пошаље 6 к(немам појма ни шта је то)
а сигурна сам да теби не треба
жено, диж' се, није време да кљокнеш,знаш?
Nema ona odakle da pošalje, a bi da ima sigurno, nego brine, ona me stvarno voli to je tatina mlađa sestra.
Mrvicu sam bolja jutros, staviću neki ručak pa ću se valjda sastaviti.
Ljubim te![]()
Srce moje dobro, znam ja kakva si ti, jer da onda ne beše tebe, pitanje je šta bi i da li bi danas bilo meneчујемо се сутра. данас дан за поппиздети.
немам живаца ни за тебе,а како си мрвицу боље, оправићеш се ти чим намириш стомак
изнајмила сам туђу кућу, лик је као молер.
станарки и мени треба, и ја га ангажујем да прво одради код станарке.
јуче кренуо и утек'о. појавио се тек предвече
данас, ја ко народна милиција. па нећеш мајци,а знао је да одвали цену.
еј, жена има сина и снаху преко пута, и ја се навучем да јој тражим молера.
бемтибудалу.... сад знаш зашто те нисам цимала![]()
Bila sam jos dete, a to je bilo odavno i onda moja majka angazujeчујемо се сутра. данас дан за поппиздети.
немам живаца ни за тебе,а како си мрвицу боље, оправићеш се ти чим намириш стомак
изнајмила сам туђу кућу, лик је као молер.
станарки и мени треба, и ја га ангажујем да прво одради код станарке.
јуче кренуо и утек'о. појавио се тек предвече
данас, ја ко народна милиција. па нећеш мајци,а знао је да одвали цену.
еј, жена има сина и снаху преко пута, и ја се навучем да јој тражим молера.
бемтибудалу.... сад знаш зашто те нисам цимала![]()
биће да је и овај из то предузећеBila sam jos dete, a to je bilo odavno i onda moja majka angazuje
Stevu molera da nam molerise kucu. Sve se ugovori, ceo se namestaj
iznese u avliju ( bilo toplo vreme), on ujutru dodje , ostavi kante, cetke
i kaze da ide jos nesto uzme i onda ga nema tri dana. Alkos
covek, zapio se, a dolazi vece, treba sve to unositi u kucu.
Ala su te iznervoraliбиће да је и овај из то предузеће
ово му није требало.
после ње, требало је да крене код мене,па преко код комшинице.
да се намлати пара, и да се не умори превише.
ствари сам поново вратила на место и сад контам шта ми је чинити.
а, киша, не зна за доста
знам само да од јуче, од мене нико жуте банке неће добије,
и да ме заболе јел има или нема...
е, такоц![]()
еј бре, па за два дана омлати твоју пензију, и више, а мени да га буде жао.Ala su te iznervorali
Pa nemoj da ga žališ, zdrav prav, a lenj pa ko ga šiša onda... zašto bi ga iko žalio.еј бре, па за два дана омлати твоју пензију, и више, а мени да га буде жао.
ма,марш![]()
e,pa sad. jel kapiraš da sam ga pustila u tuđu kuću,a da se nisam obavestila.Pa nemoj da ga žališ, zdrav prav, a lenj pa ko ga šiša onda... zašto bi ga iko žalio.
Ma kako si opasna to je nečuvenoe,pa sad. jel kapiraš da sam ga pustila u tuđu kuću,a da se nisam obavestila.
malo je mesto pa se znamo,al, opet... zaletela sam se,da ne kažem sažalila
ugl., stanarina za ovaj mesc je legla na ruke, pa, sad, videćemo kako će biti dalje.
usput sam mu nabacila i posao, pa je zaradio, i valjda od te love platio.
da vidiš samo kako sam stroga![]()
biće da si prva na redu, odradila gospoja pos'oDve noći nisam spavala, noćas sam sa onim ludacima iznad mene izginula. Pričaću ti.
Evo krenula na Klinički moram tamo da sam u 7h. Što tako rano pojma nemam.