Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....napipala na drugoj potkolenici neko zadebljanje tacno negde na sredini sa prednje strane povise cevanice, pomera se onako kao i prethodni tumor
samo je sire po povrsini nego sto je onaj bio u pocetku, pa jedino mogu da sumnjam da je tu odavno samo ga nisam osecala i primetila do sad :dash: :rida: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rida:
...bem ti sve :dash::poludeo:

....napipala na drugoj potkolenici neko zadebljanje tacno negde na sredini sa prednje strane povise cevanice, pomera se onako kao i prethodni tumor
samo je sire po povrsini nego sto je onaj bio u pocetku, pa jedino mogu da sumnjam da je tu odavno samo ga nisam osecala i primetila do sad :dash: :rida: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rida:
...bem ti sve :dash::poludeo:

reci im kad budeš tamo, možda te odvedu na mr kod njih, pitaj i kukaj i moli, možda upali
ne rade oni dijagnostiku,samo kontrolne,ali opet dok ne pitaš ne znaš

reci im kad budeš tamo, možda te odvedu na mr kod njih, pitaj i kukaj i moli, možda upali
ne rade oni dijagnostiku,samo kontrolne,ali opet dok ne pitaš ne znaš
Ma ja sam sigurna da Afro i na düpetu ima nesto tvrdo;)
Salim se malo , ali ja onako kao totalni laik mislim da je nemoguce da sad ista boiljka bude i na drugoj nozi, ruci ili na bilo kom
drugom mestu jer to nije recidiv nego kao nova boljka.

- - - - - - - - - -

Nedo jel si se čula možda sa Affrom.
Obecao si da se neces vise javljati u vezi Afro? Zar ti nije jasno koliko smaras ove bolesne ljude?

Salim se malo , ali ja onako kao totalni laik mislim da je nemoguce da sad ista boiljka bude i na drugoj nozi, ruci ili na bilo kom

- - - - - - - - - -

nisam, neću da joj stajem na muku, kad svari sve ovo javiće se

...evo me malo samo...

...nocas groznica od stresa i strasno tesko provedena noc...jutros, ustvari oko podne sam bila na Onkologiji, razgovarala sa jednom doktorkom koja je bila dezuna, i kad sam joj sve
sto me muci nabrojala, kaze nije ni cudo i ona bi bila u slicnom stanju, dala mi je savet da pijem neko vreme redovne 3x dnevno u odredjenim mg neki lek za smirenje, da jedno vreme
pijem i probiotik zbog ubrzanog rada creva, dok se to sve ne sredi....dala mi je infuziju i rekla da mirujem i da se javim na prijem kako pise na otpusnoj listi...
...vratila se kuci, malo dremnula do sad pa da vidim sta ste pisali i da veceram pa cu ranije u krevet...

....pogledala je nogu, ona misli da je otok ali ne zna da mi kaze od cega bi mogao biti otok bas tu, i sama je rekla da to ipak treba da pogleda hirurg....ne mogu da se oslonim na
samo njeno misljenje, jer me jedno takvo doduse 100% "sigurno" miljenje na nekoj drugoj klinici dovelo dovde...i naravno moje slepo veroanje tom dr...neam veze bi sta bi samo
dok to ne proverim i sigurno ne budem znala sta je necu biti mirna...

...Rayela, ja se ne prepipavam niti sam to radila, nego me je tu jako zabololo i ja sam se po inerziji uhvatila za to mesto, nasla to sto sam nasla, pa tako sam i pre toliko godina
napiipala tad malenu lopticu velicnine graska pod kozom, dok sam se izborila sa tim i dosla do operacije bilo je velicine pomorandze :( pa zar tebe ne bi bilo strah posle svega?

- - - - - - - - - -

...evo me malo samo...

...nocas groznica od stresa i strasno tesko provedena noc...jutros, ustvari oko podne sam bila na Onkologiji, razgovarala sa jednom doktorkom koja je bila dezuna, i kad sam joj sve
sto me muci nabrojala, kaze nije ni cudo i ona bi bila u slicnom stanju, dala mi je savet da pijem neko vreme redovne 3x dnevno u odredjenim mg neki lek za smirenje, da jedno vreme
pijem i probiotik zbog ubrzanog rada creva, dok se to sve ne sredi....dala mi je infuziju i rekla da mirujem i da se javim na prijem kako pise na otpusnoj listi...
...vratila se kuci, malo dremnula do sad pa da vidim sta ste pisali i da veceram pa cu ranije u krevet...

....pogledala je nogu, ona misli da je otok ali ne zna da mi kaze od cega bi mogao biti otok bas tu, i sama je rekla da to ipak treba da pogleda hirurg....ne mogu da se oslonim na
samo njeno misljenje, jer me jedno takvo doduse 100% "sigurno" miljenje na nekoj drugoj klinici dovelo dovde...i naravno moje slepo veroanje tom dr...neam veze bi sta bi samo
dok to ne proverim i sigurno ne budem znala sta je necu biti mirna...

...Rayela, ja se ne prepipavam niti sam to radila, nego me je tu jako zabololo i ja sam se po inerziji uhvatila za to mesto, nasla to sto sam nasla, pa tako sam i pre toliko godina
napiipala tad malenu lopticu velicnine graska pod kozom, dok sam se izborila sa tim i dosla do operacije bilo je velicine pomorandze :( pa zar tebe ne bi bilo strah posle svega
?
Ma kako da me ne bi bilo strah, umrla bih i ja od straha, nego samo mislim da je to nemoguce.
A nikako nemoj da verujes ovoj doktorki, uostalom i zena je sama rekla da bi trebalo hirurg da pogleda, a tvoj ce hirurg sigurno znati dali da te salje dalje ili
da ti kaze da ipak nije najgore.

Ma kako da me ne bi bilo strah, umrla bih i ja od straha, nego samo mislim da je to nemoguce.
A nikako nemoj da verujes ovoj doktorki, uostalom i zena je sama rekla da bi trebalo hirurg da pogleda, a tvoj ce hirurg sigurno znati dali da te salje dalje ili
da ti kaze da ipak nije najgore.

Verovala ili ne moguce je, vec sam ih videla, te koje/i su imali na novom mestu nov tumor, pa operisali i sve opet iz pocetka :(
Ti sarkomi su sto bi "moj" hirurg rekao "podmukli skotovi", a u pravu je.

Malo me smirila, a malo ce me smiriti i lekici, samo treba mi vremena, lepo zena kaze, nije cudo sto je zalost i radost 40 dana, sve se nagomilalo :sad2:

..kod kuce sam...
..juce primila terapiju, danas me otpustili, sledeca terapija za 20 dana...
..potpuno su promenili, ali bas ne znam koliko je ova "slabija" iako se lakse i brze prima...
..ono malo kose sto je ostalo posle sisanja na nularicu samo ispada...

..malo sam pospana, malo slaba i umorna, ali je opet bolje kod kuce,moj krevet, moje kupatilo....bar da ne slusam sta ko prica i da disem sve "izduvne gasove" iz sobe...

...pocetkom sledece nedelje magnetna, a posle jos dve teraije skener pa ce se onda vise znati, deluje li ovo cudo...

..kod kuce sam...
..juce primila terapiju, danas me otpustili, sledeca terapija za 20 dana...
..potpuno su promenili, ali bas ne znam koliko je ova "slabija" iako se lakse i brze prima...
..ono malo kose sto je ostalo posle sisanja na nularicu samo ispada...

..malo sam pospana, malo slaba i umorna, ali je opet bolje kod kuce,moj krevet, moje kupatilo....bar da ne slusam sta ko prica i da disem sve "izduvne gasove" iz sobe...

...pocetkom sledece nedelje magnetna, a posle jos dve teraije skener pa ce se onda vise znati, deluje li ovo cudo...
O Afro, pa to su lepe vesti, a ako kosa ispada znaci da otrov deluje;)
Dobro je da si kod kuce.

O Afro, pa to su lepe vesti, a ako kosa ispada znaci da otrov deluje;)
Dobro je da si kod kuce.

Ona je pocela da ispada jos prosli put kad sam primila one 4 flase crvene hemije, tacno 17-ti dan od pocetka dobijanja terapije....onda sam se osisala na "nulaticu", sad kad
operem glavu da ne kazem kosu pun peskir i kada su tih malih dlacica koje ispadaju iz korena....da deluje ok, samo neka deluje na ono na sta treba da deluje..

Jeste, a umorna sam kao da sam kopala, jutros sam se bolje osecala nego sad, verovatno cu sutra biti malo bolje, ne znam, nemam pojma kako ovo "radi" a niko mi
nista nije rekao.

Ona je pocela da ispada jos prosli put kad sam primila one 4 flase crvene hemije, tacno 17-ti dan od pocetka dobijanja terapije....onda sam se osisala na "nulaticu", sad kad
operem glavu da ne kazem kosu pun peskir i kada su tih malih dlacica koje ispadaju iz korena....da deluje ok, samo neka deluje na ono na sta treba da deluje..

Jeste, a umorna sam kao da sam kopala, jutros sam se bolje osecala nego sad, verovatno cu sutra biti malo bolje, ne znam, nemam pojma kako ovo "radi" a niko mi
nista nije rekao.
Afro, imaces jos lepsu i guscu kosu za mesec, dva. Kod svih je bilo tako pa ce biti i kod tebe.
I ne brini, znaju oni sta i kada daju. Delovace sada.
Ima raznih iskustva oko te hemoterapije, kod nekih je prvo bilo jako bezazleno,a finish uzasan, kod tebe
je obrnuto.

Имаћеш праве Афро локнице. :) Ник и лик ће бити сасвим у сагласности. ;)

...moze i da ne nikne, samo neka terapija deluje :heart:

...ovo sto je ostalo od sisanja na nularicu ispada i grebe mi kozu glave na mestima gde vise naslanjam glavu na jastuk, sve mi crveno, pa cu da mazem
Pantenolom ne bi trebalo da steti, a valjda smiri malo..

- - - - - - - - - -

...predhodna noc mi je bila bas teska, kiselina me ubi, dok se ne setih da popijem probiotik, posle se smirilo, pa zaspah tek oko 03h...
...i noge su mi u listovima bile jako vrele srecom imam hepatrobin pa sam to mazala...danas je puno lakse ali se ne junacim nego lezim,
valjda sutra budem sposobna da vise sedim i mozda izadjem malo iz kuce na vazduh...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back