Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, opet, isplakala sam se kao da mi je prva a ne peta, nesto mi došlo kao kap u prepunoj čaši.
замисли, да су рекли да им је жао, и да су испуцали све могућности.
знам да ти је мука од ХТ, али и од горег има горе. :aha:
срећом, добро си подносила претходне ХТ., и са овом ћеш се изборити.:zag:

Dobar dan drugari.
Ja išla malo do grada, rekoh ajde dok ne počnem da primam terapiju, ko zna hoću li posle moći i do kontejnera. Brzo sam se vratila, počela kiša. Inace me bole palčeve na nogama, ustvari nokti, crni su i kao da hoće da otpadnu. Bas bzvz nezgodno je sad kad ide zima, samo mi je jos to falilo kao da nemam nikakvih drugih muka. Ludilo.
Nadam se da ste vi dobro 🍀🙏

Dobar dan drugari ❤️

Jutros poplava u kuhinji, posle stigao telegram za bolnicu.
поплава као и прошли пут или више?

заврни славину за довод до машине, и заборави је на неко време.
кратка си са временом, да би се и са њом оптерећивала.

за кад је болница?

Jutros bila da vadim krv u DZ, u ponedeljak ujutro idem da vadim ponovo ali u privatnu lab., da proverim tsh, pa da se javim u DZ da vidimo stanje i da mi daju uput za bolnicu i recepte.
Polako uradi što treba.
Posloži što znaš da će ti trebati u bolnici.
Da ti bude koliko je moguće lakše, komodnije.

Samo polako.
Već si bila i bilo je dobro.
Hrabro.

Dobar dan drugari ❤️

Čekam krvnu sliku. Sutra jedan lek pa kući, opet u četvrtak pa do ponedeljka, ako ks ne bude ok, davace mi Zarzio. Posle dolazim 2 petka u mesecu da primim terapiju u dnevnoj pa 2 nedelje pauza.

Prilozi

• 20220929_133403.jpg
    20220929_133403.jpg
    120,6 KB · Pregleda: 34
Kako prođe dan Afro?
Mislim da tebe! ❤️
Hvala ❤️ i ja na tebe često.
Danas bzvz, samo su mi uzeli krv i nista. Sve sti su planirali sutra, pa kući. Onda opet dolazimo u četvrtak i ostajem do ponedeljka. Ako to prodje dobro, onda 2x mesečno dolazim u dnevnu bolnicu, a 2 nedelje sam slobodna. Još samo da ne bude baš preagresivna pa da mogu malo u šetnju bice ok.
Nadam se najboljem a sta ce biti videcemo.

Dobar dan drugari ❤️
Došla kući u 12h, terapija prosla fino, reakcije očekujem za 2-3 dana, a do tad cu da koristim ovo lepo vreme.
Sad spremala rucak, jer sam do pola spremljen stavila u friz.
Inače ponovo idem za nedelju dana, tada ću primiti oba leka, pa će me malo pratiti da ne bude alergije. Ako bude sve ok, slibona sam 2 nedelje, posle će biti malo lakše. Jednog dana radim pcr i ks, pa drugi dan dodjem da primim th jedno 2h max i kući, pa opet tako za 2 nedelje što znači da ću th primati 2x nedeljno.
Nadam se da nece biti tako strašno kao što su mi pričali, evo videcemo.

:zag:

Dobar dan drugari ❤️
Došla kući u 12h, terapija prosla fino, reakcije očekujem za 2-3 dana, a do tad cu da koristim ovo lepo vreme.
Sad spremala rucak, jer sam do pola spremljen stavila u friz.
Inače ponovo idem za nedelju dana, tada ću primiti oba leka, pa će me malo pratiti da ne bude alergije. Ako bude sve ok, slibona sam 2 nedelje, posle će biti malo lakše. Jednog dana radim pcr i ks, pa drugi dan dodjem da primim th jedno 2h max i kući, pa opet tako za 2 nedelje što znači da ću th primati 2x nedeljno.
Nadam se da nece biti tako strašno kao što su mi pričali, evo videcemo.

:zag:
Nadam se da si dobro i dalje. Jaka si nam ti. Drži se i javljaj! 😍😘

Dobro veče drugari.
Sinoć,sam imala blago povišenu temperaturu, večeras je evo opet 37,2. Nemam ni upaljeno grlo, ne curi mi nos, imala sam blagu groznicu i to je prošlo.
Da li je se neko susretao sa lepom Gemzar, i kakva su iskustva.
@Sofija sta mislis treba li da,se brinem ili su to normalne nus pojave za ovaj lek.
Nemam iskustvo sa tim lijekom.
Samo mala korekcija.
Pitanje je za @Софија

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back