hej, dobro si?svoj strah skroz pobedila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hej, dobro si?svoj strah skroz pobedila.
I ne baš...hej, dobro si?
boli rana, imaš otok, ili nešto treće?I ne baš...
je l i za ovo Paracetamo dobar, ili nešto drugo?Imaš li nešto za bolove ?
Popila sam najjači koji imam Nalgesin 550mg i ništa, ne bole me rane od zuba, boli me u plućimaImaš li nešto za bolove ?
Ne nije to, eno napisah.boli rana, imaš otok, ili nešto treće?
pokrivena si antibiotikom, i sad ti jedino preostaju povremeno hladnjikavi oblozi,
i nešto za bolove.
je l i za ovo Paracetamo dobar, ili nešto drugo?
pa ne znam...Popila sam najjači koji imam Nalgesin 550mg i ništa, ne bole me rane od zuba, boli me u plućima![]()
Ne, idem sutra kod onkologa...brine me to jako...ranu i ne osećam.pa ne znam...
mislila san na ranu od zuba, a ovo izgleda ne popušta![]()
znam da ideš sutra.Ne, idem sutra kod onkologa...brine me to jako...ranu i ne osećam.
..
Od jutros iz čista mira se pojavio taj bol. Prvo ispod pazuha, a onda se spusto na grudi, ustvari više onako u dubini kao da je iz pluća sa te desne strane. Dr rekao da popijem Duklofen, ali od toga nije prošlo, tek mrvu popustilo. Onda večeras oko 19h poče onako oštro da probada, zato sam popila Nalgesin jer mi ga je jedan dr dao kada sam 7mala baš jak bol u kičmi, rekoh od toga će proći, ali nije. Eto.Pročitao sam o Nalgesinu i piše da je za bolove tipa zub.
Jel teško dišeš ili neko probadanje?
Ja njega uvek imam za baš jake bolove bilo čega i uvek pomogne. Kad me noga boli, od njega 8bavezno prođe. Odlučan je lek.Taman sam napisao isto što i Liki.
Kako si došla do ovog lijeka?
Meni je za nogu uvek pomogao i to je tkuvo, mene ne boli kost.Nalgesin je više lijek za zglobove, kosti, zube
To je tkivo.
nema.evo proveravam.nije srčko...Gledam uputstva i može svašta.
Glavobolja, kosti, zglobovi, zubi, postoperativna bol..
Jak lijek.
Ovo "unutra" te počelo boljeti prije, očigledno nije pomogao.
Da li ti je mučnina?
...e, to... bolje.nema.evo proveravam.nije srčko...
biće bolje.....Da li je išta bolje?
Nije, samo bol iz čista mira se jutros još javio oko 10h i još uvek je prisutan, manj doduše, možda su svi lekovi koje inače pijem + taj dali neki rezultat.Gledam sada cijela uputstva i može svašta.
Glavobolja, kosti, zglobovi, zubi, postoperativna bol...
Zato ti je i prepisan.
Jak lijek.
Ovo "unutra" te počelo boljeti prije, očigledno nije pomogao.
Da li ti je mučnina?