Liki, tvoja priča me uvek drži obazrivom i da mi nisi skrenula pažnju na mnoge stvari, ne znam šta bi se sve desilo. Danas je i dalje isti broj granulocita, nije se smanjio a temperaturu nema. Ne povraća i fino jede. Šeta a juče je samo spavala. Da li se svima to dešava i da li će to biti prepreka za sledeću hemo? Nije spominjao izolaciju. Mada nju smo odavno izolovali u smislu da samo nas tri ćerke brinemo o njoj i uvek sa maskama. Dezinfikujemo stalno brave i predmete koje pipkamo. Sestra je laborant pa ona vadi krv i nosi. Jedino što kućna nega dolazi da joj da infuziju ali ta devojka nosi masku. U bolnici kada je bila na hemo nisu nosili ni maske pojedini.
јасно ти је да ХТ руши крвну слику, и управо су сада ти дани.
они траже да сви будете на опрезу, јер се у трену све може закомпликовати.
храна за маму је само од данас,ништа од јуче,док је на ХТ и на опоравку од ХТ.
дневно сам спремала три оброка, и међуоброка, и све од данас бацала.
вас срећом има, па неће бити бацања.
одлично је да мама може да једе,и то сада треба максимално искористсити.
ограничена је количином,али није квалитетом оброка.
потражи на нету таблицу са нутритивом вредности намирница. користиће...
мањи, чешћи и квалитетни оброци, могу допринети да крвна слика до терапије буде ок.
. Da li se svima to dešava i da li će to biti prepreka za sledeću hemo
једина препрека за следећу ХТ је рђава крвна слика. бела лоза специјално

дешавало се и другима,али се све некако решавало до следеће терапије.
није крај света, ако се за неки дан и одложи.
код маме је компликовао, јер је и једњак у проблему,
ако сам добро разумела.
рачунам да ће од данас опет бити све ок, па уз вас три,прво искуство са бојним отровима,
некако прегурате, успут, пуно тога научите.
мм је ок подносио ХТ, уз Ондасан, пре и за време ХТ.,по потреби и после, за сваки случај.
обавезно то реши са др. може Колметол,али уз Ондасан,да не дође до мучнине и повраћања,јер кад крене, тешко се заустави...
не треба мами и та невоља,ако већ има лекића који то решавају.
купићеш,ако болница није опремљена.
види са др или са фармацеутом, чега у Србији има од додатака исхрани.а да су за маму.
мислим на високопротеинске напитке, који надокнађују један оброк.
корисни су,али са њима треба опрезно. гутљај по гутљај, па развући до сат времена.
пише на упутству. ако се брзо испије, може да изазове диареју,а знамо и из искуства других.
учићеш у ходу, само нека терапија одради своје.
питај, кад год, и шта год ти није јасно