Onkologija - podrška i iskustva

Zakazao kontrolu za 6. jun iliti za mesec dana.
Razmišljam, sve je u redu sa mojim nalazima ali šta bi bilo da nije tako?
Sediš i čekaš? Nerviraš se? Ako imaš novac platiš privatno jer nemaš vremena da čekaš. Ili nemaš novac, čekaš a možda i ne dočekaš taj dan.

Previše pitanja, malo odgovora a hipersenzitivnost u meni samo caka li caka.

A zakazao sam kontrolu istog dana (6. maj) kao kada sam pre tri godine otišao na ultrazvuk i otkrio to što jesam.

Zakazao kontrolu za 6. jun iliti za mesec dana.
Sediš i čekaš? Nerviraš se? Ako imaš novac platiš privatno jer nemaš vremena da čekaš. Ili nemaš novac, čekaš a možda i ne dočekaš taj dan.

Previše pitanja, malo odgovora a hipersenzitivnost u meni samo caka li caka.

A zakazao sam kontrolu istog dana (6. maj) kao kada sam pre tri godine otišao na ultrazvuk i otkrio to što jesam.
Biće sve ok.

:fdlan: не вреди да напишем да рђаво размишљаш.
ценим да си се у међувремену сабрао.
ако ниси, сутра је дан за смирелу. :)

п.с. ко Бога те молим, не размишљај шта би било кад би било.

држ' се!

Moja mama Gordana što se tiče bola još više je izdržljivo,ali kao što sam pisao Sofiji, psihički je još više u autu odbila je da idemo kod psihologa, opet se vratila travama(kao lekovite), svakako ćemo ići na kontrole na 2,5 meseca,sada će te čajeve da pije i da se kupa u čajevima.
па добро, ако Гордана има вере у чајеве, можда је они смире.

Срећно!

Nije dobar što se dole na zidu povećalo pa je zato radiolog napisao da je bolest u progresiji,kao što sam napisao Sofiji, doktorica je upoređivala ostale magnete sa današnjim,i današnji nalaz je po njoj OK, ciljano zračenje će dole rešiti problem,i pored 11 hemoterapija efekat je ništa,samo su je dodatno unazadili.

Doktorica se više brine za kosti da na kostima nema rasta,za sada nema.

Boli je polineuropatija,ali pije panadole i to joj pomogne da se smanji bol.

Mama je prezračena i previše je dobijala neuspešne hemoterapije.

Rekla je da će ići samo na to zračenje dole i to je to, želi da živi iole normalno dok god može.

Mama posle 7 meseci se digla iz kreveta, vozi,druži se, šeta.

Zna li neko u kojoj državnoj bolnici može da se odradi mamografija i jel se dugo čeka pregled?
Onkologija, Klinički centar tel za zakazivanje 011 3615554, za čekanje ne znam mora da se pita.
Za sve ti treba uput opšte prakse ili specijaliste koji te šalje, a možda i oni mogu da zakažu preko tog njihovog povezanog sistema.
Sad je sezona odmora pa ćeš možda morati malo duže da čekaš.

Back