Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.524
Mama je donela odluku da neće više da ide na Zometu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće sve ok.Zakazao kontrolu za 6. jun iliti za mesec dana.
Razmišljam, sve je u redu sa mojim nalazima ali šta bi bilo da nije tako?
Sediš i čekaš? Nerviraš se? Ako imaš novac platiš privatno jer nemaš vremena da čekaš. Ili nemaš novac, čekaš a možda i ne dočekaš taj dan.
Previše pitanja, malo odgovora a hipersenzitivnost u meni samo caka li caka.
A zakazao sam kontrolu istog dana (6. maj) kao kada sam pre tri godine otišao na ultrazvuk i otkrio to što jesam.
Razmišljam, sve je u redu sa mojim nalazima ali šta bi bilo da nije tako?
па добро, ако Гордана има вере у чајеве, можда је они смире.Moja mama Gordana što se tiče bola još više je izdržljivo,ali kao što sam pisao Sofiji, psihički je još više u autu odbila je da idemo kod psihologa, opet se vratila travama(kao lekovite), svakako ćemo ići na kontrole na 2,5 meseca,sada će te čajeve da pije i da se kupa u čajevima.
eto vidiš, super!Дигла се сада,вози,дружи се,шета
Da.eto vidiš, super!
trebala je malo vremena da se sastavi, i krene u život.
izmorile terapije, iščekivanje nalaza i sve.![]()
Mi krećemo oko 12h u BG treba da budemo u 14h u Pancei na dva MRI koja traju 45min ukupno,pa posle na kontrolu u Oncomed pa da čujemo šta će doktorka reći.
SunčiiiZna li neko u kojoj državnoj bolnici može da se odradi mamografija i jel se dugo čeka pregled?
Onkologija, Klinički centar tel za zakazivanje 011 3615554, za čekanje ne znam mora da se pita.Zna li neko u kojoj državnoj bolnici može da se odradi mamografija i jel se dugo čeka pregled?
Zavisi koliko imaš godina.Zna li neko u kojoj državnoj bolnici može da se odradi mamografija i jel se dugo čeka pregled?