Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
]a dusko nije rekao nista[/B]:roll:

- - - - - - - - - -

samo vi dodjite , i poljubi dete , mali zna da umili zenama:heart:

- - - - - - - - - -

jesam vala , evo sad jedem spanac i kefir , pa cu i za sutra spremiti na posao da nosim
a napolju pravo leto:D

:zcepanje: nije čestito ni video, razgovarao je telefonom ali pokazaću mu detaljno i to da obrati pažnju :rotf:

- - - - - - - - - -

A kako spremaš spanać, osim kao pire i kapama recimo?

Eво ме био сам да се туширам. :)

Ћао,Гаго! :heart:

Сутра се враћам и ја тренинзима. :)

А и морам да зовем професорку хемије,код које ћу цело лето ићи на часове,крећем озбиљно да се спремам за пријемни. Имам годину дана. :mrgreen: Ваљда ће ми бити довољно,с обзиром на моју интелигенцију описану у статусу. :D

Eво ме био сам да се туширам. :)

Ћао,Гаго! :heart:

Сутра се враћам и ја тренинзима. :)

А и морам да зовем професорку хемије,код које ћу цело лето ићи на часове,крећем озбиљно да се спремам за пријемни. Имам годину дана. :mrgreen: Ваљда ће ми бити довољно,с обзиром на моју интелигенцију описану у статусу. :D

:zcepanje:..pecurkice nasa :D

Image0204.jpg
Image0205.jpg
Image0206.jpg
Image0207.jpg
Image0208.jpg

Šta kažete na moje dvorište,ali samo dio :zper:
Ovih dana ću slikati i ostatak pa postavljam...............ovo ostrvce smo ovo proljeće napravili da nam je lakše kositi,a i ovo veće kamenje sam sad stavljala,prije je bilo sitnije

- - - - - - - - - -

Ma nema me ni u ljeljama što bi rekla moja draga prijateljica :zcepanje:

Nije tacno, znamo svi kakav si djak :)

Нема то везе. Него ја баш зато учим као коњ,па замаскирам своју печуркасту интелигенцију. А и има много бољих,нисам ја бајан. Имаћу једну тројку и једну 4 за крај. :roll:

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 285433Pogledajte prilog 285435Pogledajte prilog 285436Pogledajte prilog 285437Pogledajte prilog 285438
Šta kažete na moje dvorište,ali samo dio :zper:
Ovih dana ću slikati i ostatak pa postavljam...............ovo ostrvce smo ovo proljeće napravili da nam je lakše kositi,a i ovo veće kamenje sam sad stavljala,prije je bilo sitnije

- - - - - - - - - -

Ma nema me ni u ljeljama što bi rekla moja draga prijateljica :zcepanje:

Гаго,срце,дивно је!!! И тек ће бити,када израсту те цвећке. :heart:

Свака вам част. :)

Нема то везе. Него ја баш зато учим као коњ,па замаскирам своју печуркасту интелигенцију. А и има много бољих,нисам ја бајан. Имаћу једну тројку и једну 4 за крај. :roll:

- - - - - - - - - -

Гаго,срце,дивно је!!! И тек ће бити,када израсту те цвећке. :heart:

Свака вам част. :)

bas je prelepo gagic , sve uredno lepo , ja volim te kamenjare , ti imas veliko dvoriste pa mozes moje malo nema gde:D
bas je lepo

Hvala vam dragi moji,baš smo se i potrudili,od kako je prvo sunce granulo ove godine radilo se.......u centru ostrvaca je stablašica lilice i počela je da otvara pupoljke :srecna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back