BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Gago prelepo je, svaka cast, odusevljena sam, bravo malaaaaaaaa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gago prelepo je, svaka cast, odusevljena sam, bravo malaaaaaaaa...![]()

Za repkeЈа сам вечеру оставио непријатељу.Иначе,данас је десети да од када избегавам хлеб. појео сам можда два парчета за десет дана,и то танка,да ме жеља мине. Морам да се оканем тог зла.
![]()

Ma ja čim večeram par večeri odmah kg rastu,ali sad se kasno uđe u kuću i onda ajd da se nešto čalobrcne![]()

Кома причаш?! Још да се манем слатког и сокова,и милина... Али,лако је рећи..![]()
Samo nemoj gazirane da piješ...........
Ma сви су ужас,сви они вештачки заслађивачи...не зна се шта је горе,фосфорна киселина,ово оно...и све наравно канцерогено... или се бар мисли да јесте... Ма отарасићу се тих глупости,морам...![]()
.............dosta je za danas 

vidis da jesam i to celi dan ,a vi sada i vikendom na trening![]()
kad rade izadje iz dubka mozdacesam po farmerke iciNe idem ja nikad vikendom nego smo se juce dogovorile sa Tijanom
da dodjemo na TAG ona drzi taj program i kaze da ima tri grupe od po 15 devojaka
to je kao neka vrsta aerobika, malo jaca...
Inace ostao mi je jos jedan termin neiskoriscen do 12. u mesecu pa ko velim da ne propadne
Idem da dignem dozvoljeni minus koji sam pokrila kreditom da ga se resim, ali plate jos nije bila pa moram Jovo nanovo
i da kupim radetu neke farmerke...jbg.

da takoi ja,valjda je neko nervozno vremeMozda...ne znam dolazi li vikendom...
Nesto sam nervozna uzasno, popila sam lek uredno a ipak sam napeta ko puska
ne mogu da se sastavim od jutros, inace ustala sam u 6 sati, uzas kako ne znam da spavam duze kad mogu![]()