Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fotografija0465_zpsb8e7a409-1.jpg

Moja Lara...moja ljubav :heart:

- - - - - - - - - -

Fotografija0470_zps0399842b-1.jpg

Pa to i mene cudi, poslala sam joj onaj dan sms, odgovorila mi je na pp i od tada nista, ne pise ni ovde ...
Ako ti nije tesko i ako si u mogucnosti (finansijski :mrgreen:) skokni do nje...:cmok:
E neka si ti meni lepo papala :zag:

Ceo dan napolju,ali lakse mi je nego dok sam pravila sarmu od zelja, koja je samo zelje kazu deca nigde mesa...i nije mi nesto ispala...al dobro.
Oko me svrbi ceo dan svo je crveno, fasovala sam neku alergiju uzas.
Sutra i prekosutra radim i idem u teretanu pa nedelju dana odmor...necu ulaziti u kucu sem u petak kad budem farbala jaja :cool:

Ceo dan napolju,ali lakse mi je nego dok sam pravila sarmu od zelja, koja je samo zelje kazu deca nigde mesa...i nije mi nesto ispala...al dobro.
Oko me svrbi ceo dan svo je crveno, fasovala sam neku alergiju uzas.
Sutra i prekosutra radim i idem u teretanu pa nedelju dana odmor...necu ulaziti u kucu sem u petak kad budem farbala jaja :cool:

Isperi oko kamilicom bikice!
Lili :heart:
Lara je slatkica,mi smo jutros sa našim šašavcem se nahodali ko ludi i sad odoh leći,valja sutra zasukati rukave,a imam i cvijeće presaditi :zaljubljena:!
Ljubim vas :kiss:

Dobro jutro i od mene
na poslu sam radim danas i sutra pa onda odmor :worth:
za vikend sam sredjivala dvoriste i sadila cvece, mama mi donela tri paketa, stavicu vam slike ispalo je prelepo
petre uzivaj sa bakom, Gagic pisaces recepte za te torte sto se ne peku,Lili jesi li se cula sa Nedom, ostalima :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back