Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vazi, mozemo kad budem ja na odmoru, imam jos neiskoriscen stari odmor
mada mi je drugarica, sefovica, rekla da cuvam taj odmor jer mozda odem sa njom u Grcku sad u junu,
muz joj poceo da radi u nekoj drugoj firmi pre mesec dana pa mije sigurna hoce li mu dati odmah odmor
a uplatili su aranzman pa da ne propadne...
Al me krenula putovanja...samo necu se unapred radovati,jel:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Jel mi se to ucinilo ili opet neka spodoba nesto serenda ovde...:think:
Ma ucinilo mi se :D

Pa sredicemo to, nije problem, ako imam za mene imace i za tebe, samo da se nadju slobodni dani...
A posle ide Likita i Nis, pa Likilee i Sid...

- - - - - - - - - -

Ej ovde je mnogo zagadjen vazduh izduvnim gasovima kojekakvih umobolnika, sad zaista odoh u prirodu..kuckamo se kasnije,kissic tebi :heart:

Добро вече!

Стигао сам данас око пола један. Већ смо бака и ја шетали и нашетали се. :)

Овде је време дивно. Већ сам направио доста слика. ;)

Љубим вас све.

Ili bolje da stavim sliku MUSKARCA koji jede SVE a pritom je doktor, kik boks instruktor i ima sina od 6 meseci,a?
Malo da ulepsam ovu stranu jer je unakazena nekim bljak slikama

544606_10200494042456512_1732087393_n_zp-1.jpg

A pije i pivo, zamisli...

Cure, samo da vam mahnem u prolazu. Ništa ne stižem ovih dana. Počeli smo sa iznošenjem rasade, ja sam danima zatrpana tortama, umorna sam kao pas...:( A nećemo rasadu završiti do četvrtka, a već imam brdo torti naručenih za Đurđevdan, plus meni da spremim slavu. Pojma nemam kada ću i kako stići. :rida:

Nego, nisam u toku, ko je ovaj tip na slici? Nije valjda da vam se dopada? Ja ne bih mogla da ga pipnem. Kakve ručerde, majko mila...:sad2:

Cure, samo da vam mahnem u prolazu. Ništa ne stižem ovih dana. Počeli smo sa iznošenjem rasade, ja sam danima zatrpana tortama, umorna sam kao pas...:( A nećemo rasadu završiti do četvrtka, a već imam brdo torti naručenih za Đurđevdan, plus meni da spremim slavu. Pojma nemam kada ću i kako stići. :rida:

Nego, nisam u toku, ko je ovaj tip na slici? Nije valjda da vam se dopada? Ja ne bih mogla da ga pipnem. Kakve ručerde, majko mila...:sad2:

ja bih to opipala drage volje...:zper:
ne znam jel se ZD hvalila,al evo ja ću malo....

Pogledajte prilog 283836
485619_571564719530240_1495329319_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back