Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao devojke, pa nema vas sto godina bre...bas sam se pitala za tebe Dragisa gde si, domacica i gvirne malo a ti..
Vidim druzite se,lepo, lepo..:)
Domacice i ja sam ti po ceo dan u basti, u dvoristu, na poslu...ne pitaj, ali ako...bice love, samo rasadjuj :ok:
Super za torte, samo napred :ok:
Ono na slici je moj ,,kolega,, iz teretane, lep je ko lutka bre...ta rucerda nije bas tolika, tako je ispala slika :D

Ako, ako samo skitaj, takav je pos'o ni ja ga ne volim :D
Ma i ja sam ko pijana od ovog toplog vremena bas je naglo postalo ovako vruce..a i probada me
ova leva (duda :mrgreen: )operisana, mozda i ljuljne neka kisa...:think: odmah bi ti prosla glavobolja.
Odoh i ja da hvatam red ispred kupatila, sad smo usli u kucu,strokavi i nikakvi :mrgreen:

Ево ме,на прозору сам,на'ватао вифи...:)

Испричасмо се Влада и ја за све паре...;)

Домаћице,добро да има наруџбина....

љубим вас све....

A polako, sredices ti sve kao i obicno, znam da je mala trema svake godine pred slavu
ali veruj mi da je svima tako, meni vec 22 godine ista frka a sve uvek bude u najboljem redu :D
Jeste tesko sto se spojilo sa Uskrsom pa pored spremanja za Slavu trebas i jaja da farbas, ali pomoci ce ti valjda neko...

A polako, sredices ti sve kao i obicno, znam da je mala trema svake godine pred slavu
ali veruj mi da je svima tako, meni vec 22 godine ista frka a sve uvek bude u najboljem redu :D
Jeste tesko sto se spojilo sa Uskrsom pa pored spremanja za Slavu trebas i jaja da farbas, ali pomoci ce ti valjda neko...

Naravno,baš se potrefilo sve,ali dobro i to je lijepo!
Mama je tu da pomogne oko kolača i sarme,a i ujna od mm će pomoći oko sarme i ja njoj pomažem
Ma fazon je što i u dvorištu ima posla,da i njega sredim,pa travu moramo po treći put pokositi do slave..........

Их,и ако паднем,само има рупу испред зграде да направим...а мани фино....

:cmok2:...nemoj tako, sedi na stolicu pa ko covek spavaj :lol:

- - - - - - - - - -

Naravno,baš se potrefilo sve,ali dobro i to je lijepo!
Mama je tu da pomogne oko kolača i sarme,a i ujna od mm će pomoći oko sarme i ja njoj pomažem
Ma fazon je što i u dvorištu ima posla,da i njega sredim,pa travu moramo po treći put pokositi do slave..........

Ma super, prepusti ti klopu iskusnim kuvaricama, zezaj se po dvoristu jer trava raste brzinom svetlosti...mi pogibosmo oko kosenja,haos.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back