GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uradila moja Ziksi sinoc u Novom Sadu onaj magnet dojke,strasno....
Sad joj je maligni tumor sa milion metastaza u onoj dojci koju su joj operisali
i izvadili benigni tumor i tri godine lecili metastazu u limfi a da NE ZNAJU gde joj je primarni tumor.
U ponedeljak ide opet kod nje u Novi Sad da joj detaljno odradi dijagnozu i da zakaze konzilijum na B kosi
gde smo operisane,rekla joj je da sad ide cela dojka pod obavezno.
A otisla je zbog sumnje da u drugoj, netaknutoj dojci ima nesto...ova kad je pogledala snimak
magneta kaze ta joj dojka cista ko suza, a ona operisana i ZAPOSTAVLJENA OD STRANE LEKARA NA BEZANIJSKOJ KOSI
je kao tempirana bomba.
Oni su joj tim hemoterapijama samo smirili taj primarni tumor a on je svo vreme u stvari i bio u toj dojci i nije se video,
za godinu dana koliko nije na terapijama on je buknuo i sad se lepo video plus pumo metastaza u istoj toj dojci... UZAS!
Uradila moja Ziksi sinoc u Novom Sadu onaj magnet dojke,strasno....
Sad joj je maligni tumor sa milion metastaza u onoj dojci koju su joj operisali
i izvadili benigni tumor i tri godine lecili metastazu u limfi a da NE ZNAJU gde joj je primarni tumor.
U ponedeljak ide opet kod nje u Novi Sad da joj detaljno odradi dijagnozu i da zakaze konzilijum na B kosi
gde smo operisane,rekla joj je da sad ide cela dojka pod obavezno.
A otisla je zbog sumnje da u drugoj, netaknutoj dojci ima nesto...ova kad je pogledala snimak
magneta kaze ta joj dojka cista ko suza, a ona operisana i ZAPOSTAVLJENA OD STRANE LEKARA NA BEZANIJSKOJ KOSI
je kao tempirana bomba.
Oni su joj tim hemoterapijama samo smirili taj primarni tumor a on je svo vreme u stvari i bio u toj dojci i nije se video,
za godinu dana koliko nije na terapijama on je buknuo i sad se lepo video plus pumo metastaza u istoj toj dojci... UZAS!
strasno....bez komentara, da naprave takav propust
ne mogu da verujem da na mamografiji nisu mogli da vide da ima jos jedan tumor a i na skeneru pre zracenja, jel imala ona zracenje nesto se ne secam
E sta rade ovi kerovi po snegu, Boze dragi
Vratise me u zivot, gledam ih kroz prozor i kao decu da gledam kako
se raduju i igraju u snegu, sasavci sto kaze Gaga
Lara kopa rupe do Kine, a Badi zatrpava snegom pa ga ona otera a on onako mali laje na nju i skace joj na glavu
Odoh da spremim neko jelo, a nesto mi se ne dize sa stolice, sve sam zapocela a nista zavrsila, a usisivac mi od jutros
stoji na sred sobe i ceka, kao da gleda u mene i mrsti se![]()
evo cita,m ne mogu da verujem , kakve greske , koliko izgubljenog vremena i to na jetri bilo od tog tumora , strasno bas , a njoj kao dr beza bio i sve joj kao najbolje pa sta mi onda da kazemo uzas , bas lep sneg , idemo posle u setnju malo , ti bikice kako kolena , pozdrav gago i pahulja , i ostalima cmok
bas sneg neki nije neki ali je lepo , danas ne idemo nikud samo u setnju , sutra dolazi rodbina pa spremamo ponesto , kako si ti
bas sneg neki nije neki ali je lepo , danas ne idemo nikud samo u setnju , sutra dolazi rodbina pa spremamo ponesto , kako si ti
Поздрав,људи. Ја у кревету,увијен у 3ћебета. Био јуче код др.,радио кевну слику,леукоцити су ми 17,гранулоцити исто огромни,даде ми неки други антибиотик,не знам како се зове,опет неке коњске таблете...
Лили,дивне вести,то је права сестра...баш супер...
Бики,како колена?
Пољубац свима.
Veče svima.
Sneg sneg sneg, malo pre sam se kao malo dete valjao po snegu 15-tak minuta, a ljudi prolaze i pitaju se, šta fali ovom.
Kako ste društvo?![]()
Poljubac svima.![]()
Cao Petre i Vlado
Kolena su ok, mazem ih i jedino mi je tesko silazenje i
penjanje uz stepenice...
Ovaj sneg ce nas zatrpati covece![]()