Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uradila moja Ziksi sinoc u Novom Sadu onaj magnet dojke,strasno....
Sad joj je maligni tumor sa milion metastaza u onoj dojci koju su joj operisali
i izvadili benigni tumor i tri godine lecili metastazu u limfi a da NE ZNAJU gde joj je primarni tumor.
U ponedeljak ide opet kod nje u Novi Sad da joj detaljno odradi dijagnozu i da zakaze konzilijum na B kosi
gde smo operisane,rekla joj je da sad ide cela dojka pod obavezno.
A otisla je zbog sumnje da u drugoj, netaknutoj dojci ima nesto...ova kad je pogledala snimak
magneta kaze ta joj dojka cista ko suza, a ona operisana i ZAPOSTAVLJENA OD STRANE LEKARA NA BEZANIJSKOJ KOSI
je kao tempirana bomba.
Oni su joj tim hemoterapijama samo smirili taj primarni tumor a on je svo vreme u stvari i bio u toj dojci i nije se video,
za godinu dana koliko nije na terapijama on je buknuo i sad se lepo video plus pumo metastaza u istoj toj dojci... UZAS!

i izvadili benigni tumor i tri godine lecili metastazu u limfi a da NE ZNAJU gde joj je primarni tumor.
U ponedeljak ide opet kod nje u Novi Sad da joj detaljno odradi dijagnozu i da zakaze konzilijum na B kosi
A otisla je zbog sumnje da u drugoj, netaknutoj dojci ima nesto...ova kad je pogledala snimak
magneta kaze ta joj dojka cista ko suza, a ona operisana i ZAPOSTAVLJENA OD STRANE LEKARA NA BEZANIJSKOJ KOSI
je kao tempirana bomba.
Oni su joj tim hemoterapijama samo smirili taj primarni tumor a on je svo vreme u stvari i bio u toj dojci i nije se video,
za godinu dana koliko nije na terapijama on je buknuo i sad se lepo video plus pumo metastaza u istoj toj dojci... UZAS!

........................... bez komentara sam!!!
Reci Ziksi neka jjoj dr preporuči nekog dr hirurga-onkologa molim te biki,pa to nema smisla..................ma nemoguće da joj se nije vidio po bogu,samo treba znati pročitati snimak magneta i mamografije..............što ovoj našoj Docentici Bogu hvala ide dobro od ruke,ma nije ni čudo što se moj profa zaklinje u nju!
I da su joj odmah uradili radikalnu op.to ništa sad ne bi bilo!
A ja sam u svom konzilijumu u Bn.imala dr radiologa sa Bežanijske i sav zapjenio što sam se operisala privatno na klinici ,što ovo što ono....................fuuuuuuujjjj!!! jA se jesam privatno operisala,zato što mi jebilo hitno,pa da ne čekam papirologiju za onko,ali me profa sa onko operisao da mi spase glavu,a ne da me razvlače ko crijeva pa ko preživi pričaće!!! Ebem ti sujetne ljude!!!

je kao tempirana bomba.

strasno....bez komentara, da naprave takav propust
ne mogu da verujem da na mamografiji nisu mogli da vide da ima jos jedan tumor a i na skeneru pre zracenja, jel imala ona zracenje nesto se ne secam

E sta rade ovi kerovi po snegu, Boze dragi:)
Vratise me u zivot, gledam ih kroz prozor i kao decu da gledam kako
se raduju i igraju u snegu, sasavci sto kaze Gaga:)
Lara kopa rupe do Kine, a Badi zatrpava snegom pa ga ona otera a on onako mali laje na nju i skace joj na glavu:zcepanje:
Odoh da spremim neko jelo, a nesto mi se ne dize sa stolice, sve sam zapocela a nista zavrsila, a usisivac mi od jutros
stoji na sred sobe i ceka, kao da gleda u mene i mrsti se:mrgreen:

- - - - - - - - - -

strasno....bez komentara, da naprave takav propust
ne mogu da verujem da na mamografiji nisu mogli da vide da ima jos jedan tumor a i na skeneru pre zracenja, jel imala ona zracenje nesto se ne secam

Nije imala zracenje nego je primala dve godine hemoterapije...a bila na milion magneta i skenera i kojecega i nikako joj nisu videli primarni tumor:evil:

evo cita,m ne mogu da verujem , kakve greske , koliko izgubljenog vremena i to na jetri bilo od tog tumora , strasno bas , a njoj kao dr beza bio i sve joj kao najbolje pa sta mi onda da kazemo uzas , bas lep sneg , idemo posle u setnju malo , ti bikice kako kolena , pozdrav gago i pahulja , i ostalima cmok

E sta rade ovi kerovi po snegu, Boze dragi:)
Vratise me u zivot, gledam ih kroz prozor i kao decu da gledam kako
se raduju i igraju u snegu, sasavci sto kaze Gaga:)
Lara kopa rupe do Kine, a Badi zatrpava snegom pa ga ona otera a on onako mali laje na nju i skace joj na glavu:zcepanje:
Odoh da spremim neko jelo, a nesto mi se ne dize sa stolice, sve sam zapocela a nista zavrsila, a usisivac mi od jutros
stoji na sred sobe i ceka, kao da gleda u mene i mrsti se:mrgreen:

Duše male šašave!Ma tačno znaju da oraspolože čovijeka sa svojim igrarijama :klap: :heart:

- - - - - - - - - -

evo cita,m ne mogu da verujem , kakve greske , koliko izgubljenog vremena i to na jetri bilo od tog tumora , strasno bas , a njoj kao dr beza bio i sve joj kao najbolje pa sta mi onda da kazemo uzas , bas lep sneg , idemo posle u setnju malo , ti bikice kako kolena , pozdrav gago i pahulja , i ostalima cmok

Ljubac lilice :ljub: i za tebe i za seku jedan:ljub: i uživajte!

bas sneg neki nije neki ali je lepo , danas ne idemo nikud samo u setnju , sutra dolazi rodbina pa spremamo ponesto , kako si ti

Ako mene pitaš...........valjda dobro,uskoro će i meni kontrola pa čekam zvanični izvještaj :whistling: ..............učim po malo,pripremam temu za diplomski na ovom faksu :roll: ...............sve u svemu borba sa vetrenjačama kao Don Kihot :zcepanje:

da vas izljubačim i izgrlačim,pa da kuvam čorbuljak karfiolski,baš je za ovo ladno vreme dobra hrana,
ne vredi se nervirati oko lekara,treba gledati da spase živu glavu,a kad bude dobro,e onda im sve po spisku,
kao da nismo živa bića,kao da nismo ljudi,odvratno....veterinari nisu takvi prema životinjama,više ih maze i paze nego naši doktori nas :neutral:

- - - - - - - - - -

mnogo sam razočarana,mnogo...

Поздрав,људи. Ја у кревету,увијен у 3ћебета. Био јуче код др.,радио кевну слику,леукоцити су ми 17,гранулоцити исто огромни,даде ми неки други антибиотик,не знам како се зове,опет неке коњске таблете...
Лили,дивне вести,то је права сестра...баш супер...
Бики,како колена?
Пољубац свима.

Поздрав,људи. Ја у кревету,увијен у 3ћебета. Био јуче код др.,радио кевну слику,леукоцити су ми 17,гранулоцити исто огромни,даде ми неки други антибиотик,не знам како се зове,опет неке коњске таблете...
Лили,дивне вести,то је права сестра...баш супер...
Бики,како колена?
Пољубац свима.

Gdje si Petre druže :heart:
Baš kontam danas gdje si ovoh dana i kako ti je? Baš su ti visoki leukociti :roll: Šta kaže dr ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back