Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znači toliko mnogo si je odrala da mora zavoj???breee....

ijao,skidaš pantalone...pa zar opet ....:rotf:

sad ću mu šibnem porukicu,ima da te čeka i nosa na rukicama svojim....mišićavim....crnpurastim....:lol:

- - - - - - - - - -

jao,zamisli da ga stvarno navata negde,pala bi u nesves od straha,vezo bi joj se jezik i samo bi mucala.....:rotf:

Ma pala bi,ne bi znala ni šta je snašlo :pljus:

Cao drugaricke!:cao:
Kod mene snjeg i vjetar neki ludi,uzasno vrijeme,odma sam i ja depresivnija :dash:
Biki bem mu misa,ja sam smota,ali me cudi da vec dosta godina nisam nikako pala,pu pu pu,da ne ureknem :rotf:
Vlado ne mogu da uzvratim za repkicu,hvala i svima vama ostalima...:cvet:
Lilice svaka cast seki,bas mi je drago da te nesto usrecilo,i ja imam dobru seku:ljub:

Cao drugaricke!:cao:
Kod mene snjeg i vjetar neki ludi,uzasno vrijeme,odma sam i ja depresivnija :dash:
Biki bem mu misa,ja sam smota,ali me cudi da vec dosta godina nisam nikako pala,pu pu pu,da ne ureknem :rotf:
Vlado ne mogu da uzvratim za repkicu,hvala i svima vama ostalima...:cvet:
Lilice svaka cast seki,bas mi je drago da te nesto usrecilo,i ja imam dobru seku:ljub:

Cao D&J, uh ne volim sneg, ovde kod nas kisa ceo dan pada, sivilo, bas grozno, sneg su najavili za noćas i sutra
jedino se snegu raduje nasa Gaga

Ista sam ti Pahuljo
Volim samo da ga vidim onako za praznike,da pobjeli fino i uhvati se onaj sto skripi kad se seta,i da ne bude veliki minus,to mi treba par dana i onda dosta,hocu sunce:besna:
Ali sad ce proljece i ljeto,sunce i plavetnilo i jedva cekam!:klap:

Liki, vracamo ti ovaj sneg, vec je i meni dojadio...evo kod nas prestao da pada:)
Ja od sutra na starom odmoru, 5 dana, cuvam jos 5 za neko lepo vreme u maju...samo bolovanje da izbegnem.
Jedva se penjem i silazim niz stepenice, a pece ubija :besna:

Cao D&J, uh ne volim sneg, ovde kod nas kisa ceo dan pada, sivilo, bas grozno, sneg su najavili za noćas i sutra
jedino se snegu raduje nasa Gaga

snijeeeeeeeeg :sanke:
Ali ubi vjetar u lice to nije normalno,džaba i kišobran :besna:

- - - - - - - - - -

Liki, vracamo ti ovaj sneg, vec je i meni dojadio...evo kod nas prestao da pada:)
Ja od sutra na starom odmoru, 5 dana, cuvam jos 5 za neko lepo vreme u maju...samo bolovanje da izbegnem.
Jedva se penjem i silazim niz stepenice, a pece ubija :besna:

samo dobro namaži nečim masnim bikice da ti se to ne isušuje,a i prije će ti se krastice stvarati!

Ajde, lepo lalaj, a i ja se budim ujutru u 6 da javim
koleginici da mi pise odmor da bi mi direktor potpisao na vreme, jer
se ovako ne sme bas, moras neki dan ranije al ajd, progledace mi kroz prste jer smo ok.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back