Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ti seckaj crni luk pa ce biti a i rucak spremis:D
zdravo dj:heart:

Eto, pravi savet jedne domacice, bravo :mrgreen:
A ja odma na muziku i djusku...:rumenko:

- - - - - - - - - -

Pozajmiću Ti ja. :lol:

E da su mi tvoje godine....gde bi mi kraj bio, brateeeee...:whistling:
Kakve suze, kakvi bakraci, udri po zemskama, po zezanju, landranju sa drustvom....injaoooooo, sta bih dala
da su mi tvoje godinice ponovo:zper:

i ja nekad uz muziku

- - - - - - - - - -

Eto, pravi savet jedne domacice, bravo :mrgreen:
A ja odma na muziku i djusku...:rumenko:

- - - - - - - - - -

E da su mi tvoje godine....gde bi mi kraj bio, brateeeee...:whistling:
Kakve suze, kakvi bakraci, udri po zemskama, po zezanju, landranju sa drustvom....injaoooooo, sta bih dala
da su mi tvoje godinice ponovo:zper:
sva sreca si mlada jos:D

Kako beše sa neposlušnim sinom? Izvinjavam se ako si već pisala o tome, ne mogu da listam unazad, umorna sam kao pas.

Dosao sinoc, uslihtao mi se, poljubio me i zagrlio i kaze,,pitao sam razrednu
sto te zvala, rekla mi je zbog tih casova prakse i ja ti opet kazem da se ne nerviras, ja cu to
vec da odradim a i nesto ce mi opravdati klub, ma nema problema nikakvih,,
A ja vise snage nisam imala pa mu samo rekoh da cu videti sa razrednom u sredu sta i kako
jos samo ovaj put i da zaboravi na ekskurziju ako ima jos necega pride.
Ma nemam zivce bre, ovaj moj ode da spava i zabole ga a ja da razglabam do pola noci, evo jos nije dosao iz skole
pa ja sad nisam vise ni za sta a ne za razgovore...
Znam da ce on to sve lepo opeglati do kraja ali mi je muka od odlazenja kod nje i objasnjavanja i obecavanja....

Dosao sinoc, uslihtao mi se, poljubio me i zagrlio i kaze,,pitao sam razrednu
sto te zvala, rekla mi je zbog tih casova prakse i ja ti opet kazem da se ne nerviras, ja cu to
vec da odradim a i nesto ce mi opravdati klub, ma nema problema nikakvih,,
A ja vise snage nisam imala pa mu samo rekoh da cu videti sa razrednom u sredu sta i kako
jos samo ovaj put i da zaboravi na ekskurziju ako ima jos necega pride.
Ma nemam zivce bre, ovaj moj ode da spava i zabole ga a ja da razglabam do pola noci, evo jos nije dosao iz skole
pa ja sad nisam vise ni za sta a ne za razgovore...
Znam da ce on to sve lepo opeglati do kraja ali mi je muka od odlazenja kod nje i objasnjavanja i obecavanja....

A šta joj imaš objašnjati uopšte, šta nju briga? Svi su oni umislili da ako su profesori moraju obavezno sve da znaju, i da guraju nos gde im nije mesto, moja mama kada zove da nešto opravda, namerno više ne govori ni gde sam, šta njih to zabole, nazoveš, kažeš opravdaću to to i to, i kraj priče. Ne moraš im ništa objašnjavati, nije njihovo dete, već Tvoje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back