BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Ah dobro je, hvala na pitanju.
A zasto tako,, ah dobro je,, ?!
Uzivaj bre u zivotu i u mladosti, ne zezaj krizu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah dobro je, hvala na pitanju.
Što mi je poznat taj osećaj..![]()
Pa takoooooooo........................nakuplja se vremenom,ja bacam iza leđa i onda me to sve stigne................
Gago, samo sutni to sve sto ti se nakupi, bice ti mnooooogo bolje, veruj mi![]()

jao gago svima se tako nakupi , ja se isplacem pa bude bolje , i idem dalje
i dođe mi da se izvičem i ............Gago moj ne daj mi se,ljubim jako!!!!![]()

E, ali ne mogu da se isplačem u tome je fazon,nema suze.............

pa ti seckaj crni luk pa ce biti a i rucak spremisE, ali ne mogu da se isplačem u tome je fazon,nema suze.............

E, ali ne mogu da se isplačem u tome je fazon,nema suze.............ali imai dođe mi da se izvičem i ............

ti mali , uzivaj u zivotu sad prolece pa zaljubljivanjePozajmiću Ti ja.![]()
pa ti seckaj crni luk pa ce biti a i rucak spremis
zdravo dj![]()

Pozajmiću Ti ja.![]()

sva sreca si mlada josEto, pravi savet jedne domacice, bravo
A ja odma na muziku i djusku...
- - - - - - - - - -
E da su mi tvoje godine....gde bi mi kraj bio, brateeeee...
Kakve suze, kakvi bakraci, udri po zemskama, po zezanju, landranju sa drustvom....injaoooooo, sta bih dala
da su mi tvoje godinice ponovo![]()
i ja nekad uz muziku
i ja nekad uz muziku
- - - - - - - - - -
sva sreca si mlada jos![]()
nismo dosli ovde da se vredjamo 
Eto, pravi savet jedne domacice, bravo
A ja odma na muziku i djusku...
- - - - - - - - - -
E da su mi tvoje godine....gde bi mi kraj bio, brateeeee...
Kakve suze, kakvi bakraci, udri po zemskama, po zezanju, landranju sa drustvom....injaoooooo, sta bih dala
da su mi tvoje godinice ponovo![]()
To i mene muci...
A zato se istresam na sto drugih nacina...uglavnom urlanjem, pevanjem, smehom...
kako poslovi domacice , poceli i ovi po livadamaKako beše sa neposlušnim sinom? Izvinjavam se ako si već pisala o tome, ne mogu da listam unazad, umorna sam kao pas.

Kako beše sa neposlušnim sinom? Izvinjavam se ako si već pisala o tome, ne mogu da listam unazad, umorna sam kao pas.
kako poslovi domacice , poceli i ovi po livadamanego reci mi jel valja prskati vocke sa nekim zelenim uljem
![]()
Dosao sinoc, uslihtao mi se, poljubio me i zagrlio i kaze,,pitao sam razrednu
sto te zvala, rekla mi je zbog tih casova prakse i ja ti opet kazem da se ne nerviras, ja cu to
vec da odradim a i nesto ce mi opravdati klub, ma nema problema nikakvih,,
A ja vise snage nisam imala pa mu samo rekoh da cu videti sa razrednom u sredu sta i kako
jos samo ovaj put i da zaboravi na ekskurziju ako ima jos necega pride.
Ma nemam zivce bre, ovaj moj ode da spava i zabole ga a ja da razglabam do pola noci, evo jos nije dosao iz skole
pa ja sad nisam vise ni za sta a ne za razgovore...
Znam da ce on to sve lepo opeglati do kraja ali mi je muka od odlazenja kod nje i objasnjavanja i obecavanja....