BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Ako tako odete na more sele,to će biti horor![]()
Vala bas, meni muka od ono malo sto ih vidim a kamoli na moru po 24 sata zajedno, uh

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vala bas, meni muka od ono malo sto ih vidim a kamoli na moru po 24 sata zajedno, uh![]()
ne bi se čitava vratila garant...Ma znam, ali ja to Dušku ne mogu da dokažem![]()

Ti ne mozes da mu dokazes...![]()
evo sad ustala , ubi me glava jos od dva , i pritisak , idem da popijem ;lek i caj pa dolazim
a istina nesto nisam raspolozena , i onaj skener prosle godine bio u martu a bas je bio los , nije meni sto cu da mrem al brate ne volim hemo , ajd vrnem se za cas
a istina nesto nisam raspolozena , i onaj skener prosle godine bio u martu a bas je bio los , nije meni sto cu da mrem al brate ne volim hemo , ajd vrnem se za cas
Ma znam, ali ja to Dušku ne mogu da dokažem
- - - - - - - - - -
A pre polaska bi morala u Lazi da rezervišem jednokrevetnu sobune bi se čitava vratila garant...

Samo da ne budetvom Dušku " *eba Jeku jednom u vijeku"![]()

došla kući,zdravo svima![]()

bolesnik,kako temperatura?![]()
Хвала на питању... 
evo me sad
brate ove sto putuju vec se spremaju za lov godine![]()

nisam , onaj mi sav bio nejasan , ali dobro necemo o mom skeneru kad ima lepsih tema , ovaj put vise slika provoda i frajera da doneseteA ONAJ U DECEMBRU SI ZABORAVILA!!!!
mene mozes negde ja sam mala maca , ocas me sakrijesOces sa nama, lavice![]()

pozdrav svima , vidim raspolozenje jos stoji od danas , kako dobri frajeri greju![]()

nisam , onaj mi sav bio nejasan , ali dobro necemo o mom skeneru kad ima lepsih tema , ovaj put vise slika provoda i frajera da donesete
- - - - - - - - - -
mene mozes negde ja sam mala maca , ocas me sakrijes![]()