Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma bas ti vjerujem :lol:
Ne spremam jos,mislim trazim dobro koferce i to,ali jos nije krenulo pakovanje jer ne znam kad krecem tacno...
I mogu ti misliti malo se premisljam jer je karta skupa a nije mi do toga da idem u minus,i kontam dal odma da uzmem povratnu jer je tako jeftinije,a onda se plasim da ne bi od tamo izbio kakav prevoz:think:

A sto se tice spavanja ja sam koma vec duze vrijeme,i maloprije sam bila zaspala ali me vecera probudila i kontam sta cu nocas,pa nisam mnogo
Ma kupi kartu u jednom smeru i cao-zdravo ;)
Bem ti koferce, sad i meni treba neko manje sa tockicima...nemam takvo:think:

:zcepanje:...kad cete doci kod mene na posao u posetu? :zper:
A avatar, zasto, dosadilo vam sto menjam cesto ?

- - - - - - - - - -

:zcepanje: Aj se menjamo! Ja tebi ženske polovnjače i umišljene gej likove ti meni one tvoje momke :zper: pa da vidiš šta je produktivnost :zcepanje:

:rotf:...cvetao bi posao kao i kod nas, pa ti ne znas koje su to mamine maze i metiljavci:zcepanje:

- - - - - - - - - -

A avatar ti je baš baš cool, zato ga ne menjaj.

A jeste ;)
Necu da ga menjam...neko vreme :mrgreen:
Gde je bre Lili ???
Jeste li se cule danas?

U mašala, pa ti u četvrtak putuješ :) Ja tek sledeće srede uveče :(

U tek :D
Ides cim se ja vratim, e al nam upala sekira u med :zper:

- - - - - - - - - -

Јао,благо вама...

Cuti Petre, to su nam poslednji trzaji :zcepanje:

- - - - - - - - - -

He he čuvaću ga i maziću ga i paziću ga i tepaću mu đole :balavi: :zcepanje:
Pa danas smo se čule na kratko. Bila kući sa Irenom, ne znam sad što je nema
Znam ono danas, pa je svratila na kratko, ali veceras, sinoc...:think:

Ni ja nemam Biki a treba svako imati ko ide bilo dje,ali ko ce sve kupovati,mi smo vecinom svuda isli kolima pa nam i nije trebalo neko pakovanje,uglavnom sve u kese ili manje torbe pa u gepek...
Petre idem malo u goste,pa ako uspijem slucajno zaraditi koju kintu bice super;)

U tek :D
Ides cim se ja vratim, e al nam upala sekira u med :zper:

- - - - - - - - - -

Da znaš :zper: Kod mene je lako mogao opet Istanbul da ispadne i to večeras se polazi, do nedelje, ali nešto se mnogo predomišljali... a baš mi žao.. Istanbul je prelep i zaljubljena sam u taj grad.. Popalila sam i Duška, pa se možda i prošetamo tamo ove godine :whistling:

Moji idu od 27. aprila do 3. ili 4. maja u Istanbul, nisam to mogla, bas mi previse..
A idite kad covek voli i hoce, ovaj moj drkos nije za nigde...:roll: sve moram ovako na foru...

Moji idu od 27. aprila do 3. ili 4. maja u Istanbul, nisam to mogla, bas mi previse..
A idite kad covek voli i hoce, ovaj moj drkos nije za nigde...:roll: sve moram ovako na foru...

Ali šteta baš to da propustiš. Treba ga videti i doživeti. Kod mene su žene prošle godine išle na put sa po 20 evra i super su prošle! Ne treba ti puno para tamo, osim ako nemaš neke prohteve.
I Italija je lepa, i volela bih da je vidim, i bila je u opticaju za destinaciju ove godine, ali pošto nam sada fakultet jako malo plaća, otpala je zbog doplate, da bi i one žene sa manjim primanjima mogle da putuju.

Hvala Petre,nadam se :ok:
Ajd kad se vrnem castim vas sve sa Svabskim cokoladama :zcepanje:

Meni mocart kugle, dotle cu pojesti Pahuljine :srecan:

- - - - - - - - - -

Ali šteta baš to da propustiš. Treba ga videti i doživeti. Kod mene su žene prošle godine išle na put sa po 20 evra i super su prošle! Ne treba ti puno para tamo, osim ako nemaš neke prohteve.
I Italija je lepa, i volela bih da je vidim, i bila je u opticaju za destinaciju ove godine, ali pošto nam sada fakultet jako malo plaća, otpala je zbog doplate, da bi i one žene sa manjim primanjima mogle da putuju.

Znam, nisam ni ovo planirala jer sam u haosu,ali ispalo tako kako je ispalo...
A bice valjda jednom love, pa idemo mi sa onko mafije u Turkishe :zper:

Зато ја ове године не идемна море. Прошло лето сам се сморио са овим мојима.

A s matorcima je uvek smaranje :zcepanje:
Moj muž planira ove godine da sa nama na more povede i svoju majku, a pošto ne može jedna baba da ide, a druga da ne ide, onda bi i moju majku poveo :roll: a ja popizdim na samu pomisao toga!!! Izem ti takvo letovanje.. To bi bilo ko na reklami "sine jel ste našli pitu u rerni" :zcepanje: "sine jel si se dobro pokrio da ne ozebeš" " Andrija izađi iz vode hladno je" Pa onda izjave tipa žulja me pesak, mokra mi voda, vrelo mi sunce :besna:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Znam, nisam ni ovo planirala jer sam u haosu,ali ispalo tako kako je ispalo...
A bice valjda jednom love, pa idemo mi sa onko mafije u Turkishe :zper:

uuuuuu mašala :zper: Merhaba :zper:

- - - - - - - - - -

А кад крећеш у теретану... ? :heart:

Е,озбиљно,шта је са Лили... ? Где ли луња у ово глуво доба? :)

Poslah joj poruku, ali ne odgovara :think: Izgleda mi ona nije nešto u elementu ovih dana....

Ахахахахахахахахаха,мокра ми вода...Ликита царице :hahaha:

Ма није што је смарање...него и њихова интересовања су другачија... само би се чварили и шеткали по неким бестрагијама... :lol:

Moj muž planira ove godine da sa nama na more povede i svoju majku, a pošto ne može jedna baba da ide, a druga da ne ide, onda bi i moju majku poveo :roll: a ja popizdim na samu pomisao toga!!! Izem ti takvo letovanje.. To bi bilo ko na reklami "sine jel ste našli pitu u rerni" :zcepanje: "sine jel si se dobro pokrio da ne ozebeš" " Andrija izađi iz vode hladno je" Pa onda izjave tipa žulja me pesak, mokra mi voda, vrelo mi sunce :besna:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

uuuuuu mašala :zper: Merhaba :zper:

- - - - - - - - - -

Poslah joj poruku, ali ne odgovara :think: Izgleda mi ona nije nešto u elementu ovih dana....

Ма има и посла,ринта и са овим дрвима...моожда одмара...или отишла на масажу... :hahaha:

- - - - - - - - - -

Одох да једем. Ау шта је са овим цитатима,то један зезне,па онда ланчано не ваља.. ...

Ako tako odete na more sele,to će biti horor :fdlan:

Ахахахахахахахахаха,мокра ми вода...Ликита царице :hahaha:

Ма није што је смарање...него и њихова интересовања су другачија... само би се чварили и шеткали по неким бестрагијама... :lol:

:mrgreen: a ne znaš ti moju majku :zcepanje:
Ja sam išla porodično sa mojima zadnji put 2009, nas troje i moji roditelji. Pa to je bilo letovanje u nastavcima :zcepanje: Ćale se samo šetao negde, majka ga jurila sa šeširom i kukala na sunce i pesak, Duško kao ajde sa mojim ćaletom da šnjura negde pa izgori i pregori ko čvarak, ma ne može rečima da se opiše. To ti je bilo događaja za 10 dana ladno da nadmaši rat i mir :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back