Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дошао од др.

Преписа ми пеницилин,инјекције,реко':"Е нећеш га мајци,дер дај ти мени Клиацил,оне коњске,па нек'иде живот"! А он,мученик:"Добро,немој после да испадне да имам дил са апотекама!!!" Ваљао сам се од смеха,још ми треба да ме боде,ај бежи... Каже у петак контрола,а до тад само једи,спавај,никакве вежбе и школа.

Ма како да не,ја сутра морам на вежбе,а школу ко је бе . Туберкулинске пробе неће саме да се оцене.

- - - - - - - - - -

Бикице,да видиш ови тренери у теретани,страх и трепет,мене просто блам да идем овако млохав,а они сви пуцају од мишића. Лили,да ти проследим једног,директно 904ом до Јакова,да се мало масирате? :hahaha:

Шалим се наравно.

Poslednja izmena:
Бикице,да видиш ови тренери у теретани,страх и трепет,мене просто блам да идем овако млохав,а они сви пуцају од мишића. Лили,да ти проследим једног,директно 904ом до Јакова,да се мало масирате? :hahaha:

Шалим се наравно.

Ali one se ne šale dragi moj Petre :rotf:

Znači za malo da plati guza..............ajd samo da te to više pusti,da se ne vraća..............a sutra ako baš moraš da ideš.............

Замало.ма ако будем имао снаге,идем,немам снаге да после надокнађујем.

- - - - - - - - - -

Ali one se ne šale dragi moj Petre :rotf:

Ма знам,али нека,боље да ја испаднем фин. :)

Сад кад нисам отерао дођавола професорку интерне,никада нећу. Звао сам је да је замолим да дођем сутра на вежбе само да одговарам то што треба,и да идем кући,јер се не осећам добро. И она узбуђена мени:"Јесте,па и мене да заразиш,немој ни долазити,надокнадићеш ти то". Кад јој нисам лупио шамар-... Мислим се,врло ћу ти надокнадити....

Крава......................

Сад кад нисам отерао дођавола професорку интерне,никада нећу. Звао сам је да је замолим да дођем сутра на вежбе само да одговарам то што треба,и да идем кући,јер се не осећам добро. И она узбуђена мени:"Јесте,па и мене да заразиш,немој ни долазити,надокнадићеш ти то". Кад јој нисам лупио шамар-... Мислим се,врло ћу ти надокнадити....

Крава......................

Pa naravno da se boji,prof.deformacija,a kako li radi na odjeljenju sa pacijentima :think:

Ja opet spavala....ko bolesna mecka, svaki dan tako,nisam
celog zivota spavala koliko ovih nedelju dana:eek:

Sestro slatka, posle onolikog umaranja na poslu kod tebe i ja bi samo spavala :zcepanje:
I avatar nemoj više da menjaš! Ovaj ti je definitivno najbolji :super:

- - - - - - - - - -

Ја ћу да попијем један Бенседин,па кад звизнем једну партију спавањааа :super:

Man se more drogiranja, takav crknut možeš i bez bensedina :rtfm:

Sestro slatka, posle onolikog umaranja na poslu kod tebe i ja bi samo spavala :zcepanje:

:zcepanje:...kad cete doci kod mene na posao u posetu? :zper:
A avatar, zasto, dosadilo vam sto menjam cesto ?

- - - - - - - - - -

Ја ћу да попијем један Бенседин,па кад звизнем једну партију спавањааа :super:

Petre, bolje keks nego bensedin bre:mrgreen:

Ма нећу,наравно,зезам се... ;)
- - - - - - - - - -

Man se more drogiranja, takav crknut možeš i bez bensedina :rtfm:

:zcepanje:...kad cete doci kod mene na posao u posetu? :zper:
A avatar, zasto, dosadilo vam sto menjam cesto ?
Ја мој морам ускоро да променим
- - - - - - - - - -

Petre, bolje keks nego bensedin bre:mrgreen:
Боље,и то са млеком....по могућству бевита...одавно је нисам густирао...

:zcepanje:..a ne gledam ja na njih tako, majke mi, lude ste skroz :cmok:
Sta se radi, spremas li se za Deutchland ?

Ma bas ti vjerujem :lol:
Ne spremam jos,mislim trazim dobro koferce i to,ali jos nije krenulo pakovanje jer ne znam kad krecem tacno...
I mogu ti misliti malo se premisljam jer je karta skupa a nije mi do toga da idem u minus,i kontam dal odma da uzmem povratnu jer je tako jeftinije,a onda se plasim da ne bi od tamo izbio kakav prevoz:think:

A sto se tice spavanja ja sam koma vec duze vrijeme,i maloprije sam bila zaspala ali me vecera probudila i kontam sta cu nocas,pa nisam mnogo

Пих,убацих своје одговоре у Ваше цитате...свашта...

Рекох да нећу ни пити Бенседин,зезам се... и да ћу и ја да мењам аватар,чим наиђем на неки који ми приличи... овај ми ужегао..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back