- Poruka
- 6.981
pa meni to niko ne nudi ,
sva sreca da joj je cista
a kako to pocastis muzaoces li i nas
- - - - - - - - - -
sigurno sa pahuljinim mocart kuglama petre![]()
Сигурно.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -
Pitaj tamo ili da spomenemo negde ne znam gde jbg, zapamti HERCEPTIL .
A bilo bi malo nastrano da pocastim i sve vas...nisam toliko nenormalna![]()
Ахахахахахахахахахахахахахаха,а вала и ја сам будала... 
pa red je sa necimPitaj tamo ili da spomenemo negde ne znam gde jbg, zapamti HERCEPTIL .
A bilo bi malo nastrano da pocastim i sve vas...nisam toliko nenormalna![]()

leleMocart kugle ne delim NI SA KIM !!!

Па јел циста,или је то нешто малигно,за шта је неко рекао да је циста... Тек сад не капирам...

Gago, nije digao nos, zvala ga ziksi na tel. i ko zna sta sve nakukala kako joj je
potrebno kako je psihicki otisla, molila ga da se ne ljuti, a on sve, ma dobro, dobro...i tako prodje sve ok..moracu da ga pocastim malo
Hocu Petre, hvala ti maleni
Lili , ona kaze da taj lek pronalazi sve celije raka po telu i unistava ih, ali
prvo treba neki test da uradis da vide da li si pozitivna na njega, njoj je odgovarao i vidis da joj je super to odradio.
Ono u dojci joj je jos moj dr. video kao cistu i odnece taj nalaz onoj dr. na bez.kosi koja je sad ovoliko alarmIrala i radice mr. za svaki slucaj.
Mima, hvala draga
A Likita se oporavlja od ,,masaze,,![]()

kako nisu mogli naci primarni , sto je nisu celu skenirali ili poslali na pet scanSumnjaju na tumor, ali ona je prosle godine kod doktora koji je meni dijagnostikovao maligni tumor na
obicnom ultra zvuku dojke pa potvrdio odmah mamografijom,radila ultra zvuk dojke i on joj je video tu cistu.
Sad su je prvi put gledali na Bezanijskoj Kosi gde smo operisane i verovatno od te ciste posumljali na tumor...
Ona je u drugoj dojci imala benigni tumor kad je operisana sa mnom...metu u limfi a tumora nigde
Sad u sredu nosi nalaz mog dr. ovima na B.kosu pa ce videti a kasnije na magnetnu u NS.
Odradi čast biki kao nikad do sada,da vrijedi još koji put![]()
ma samo neka je upalilo i da ideš bez presije![]()

kako nisu mogli naci primarni , sto je nisu celu skenirali ili poslali na pet scan
- - - - - - - - - -
to treba da ide , to ce pokazati sve i ja bi volela
taj lek biki je samo za rak dojke
ima u klinickom centru ali ti treba bas veza za njega , i stallno nema te posebne glukoze , bas bih volela na to , on vidi celo telo gde je sumnjiv i to jako unapred kad obican skener ne vidiI prima se godinu dana i zto kod Her2 pozitivnih tumora čini mi se...........
- - - - - - - - - -
Meni su spominjali da idem nakon pet god. na taj pet skener...............vidi ima li bilo gdje malignih ćelija u organizmu!
metastaze na jetri , to je za hormonski zavistan rak dojke , ne moze nista drugo , on je dizajniran da ubije celije raka dojkeMa zena nije imala rak dojke !!!
To je dobila da prima godinu dana nakon operacije
tek kad joj se pojavile promene na jetri i primala je skoro godinu dana..
Dvojica narkomana uhvatili popa i bacili ga sa zgrade.
Pop padne i pogine.
A jedan narkoman ce drugom:
-Jesam ti rekao da je pop, a ti BETMEN, BETMEEEEN !

imala je metu u zlezdama ruke , zato i jeste kao rak dojkea na jetri je metastaza
- - - - - - - - - -
Dvojica narkomana uhvatili popa i bacili ga sa zgrade.
Pop padne i pogine.
A jedan narkoman ce drugom:
-Jesam ti rekao da je pop, a ti BETMEN, BETMEEEEN !

oces i ti da pocastis muzaOdoh ja Gerber-Gaga leći,da malo odmorim!
Ljubim vas i volim!

A mi videle od tebe, pocastila bivseg i dobila pun kombi drvaoces i ti da pocastis muza
- - - - - - - - - -
laku noc gagic![]()

Laku noc Gago
- - - - - - - - - -
A mi videle od tebe, pocastila bivseg i dobila pun kombi drva![]()

Reci joj biki,reci
A sad odoh.........![]()

pa sto ih gledasGledam neke nakaze na jutjubu...znaci nema mi spavanja nocas![]()

mima i moja drugarica ima takvog , kao secer je![]()
pa sto ih gledas![]()