lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drhtavih ruku , u krizilele kakav umetnik![]()

drhtavih ruku , u krizi![]()

ma daMa to je sve isto, leptiri sto bljuju vatru
Ili zmajevi sa sarenim krilima![]()

Ma to je sve isto, leptiri sto bljuju vatru
Ili zmajevi sa sarenim krilima![]()

Tip prvi put u nudističkoj koloniji. Šeta po kampu, malo razgleda i odjednom vidi predivnu sisatu plavušu. Nenaviknut na golotinju takvog nivoa, digne mu se u sekundi.
Plavuša priđe i pita: - Zvao si me?
Njemu neugodno i odgovara da nije.
Ona nastavlja: - Kad se nekome ovde digne, to znači da me zvao.
Zatim ga odvede do ležaljki, divlje se puknu i ona ode dalje.
Sav sretan, on nastavi sa svojim razgledanjem, pa vidi saunu i uđe unutra. Uživajući u toplini saune, previše se opustio i sočno prdne.
Čuvši to, obrati mu se ogromni dlakavi lik: - Zvao si me?
Ovaj mu zbunjeno odgovori da nije, ali gorila nastavi: - Ovde imamo pravilo da kad neko prdne, to znači da me zvao. Zgrabi zbunjenog tipa, okrene ga i pošteno naguzi.
Ovaj zaključi da mu je bilo dosta, ode na recepciju i kaže da otkazuje odmor te da odmah želi svoj novac natrag. Začuđena recepcionarka ga upita: - Ovde ste samo jedan dan, zar vam se naš kamp nimalo ne sviđa?
A on odgovara: - Gospođice, ja imam 54 godine. Digne mi se dvaput mesečno, ali zato prdnem barem petnaest puta dnevno.

hahahaTip prvi put u nudističkoj koloniji. Šeta po kampu, malo razgleda i odjednom vidi predivnu sisatu plavušu. Nenaviknut na golotinju takvog nivoa, digne mu se u sekundi.
Sav sretan, on nastavi sa svojim razgledanjem, pa vidi saunu i uđe unutra. Uživajući u toplini saune, previše se opustio i sočno prdne.
Ovaj mu zbunjeno odgovori da nije, ali gorila nastavi: - Ovde imamo pravilo da kad neko prdne, to znači da me zvao. Zgrabi zbunjenog tipa, okrene ga i pošteno naguzi.
Ovaj zaključi da mu je bilo dosta, ode na recepciju i kaže da otkazuje odmor te da odmah želi svoj novac natrag. Začuđena recepcionarka ga upita: - Ovde ste samo jedan dan, zar vam se naš kamp nimalo ne sviđa?
A on odgovara: - Gospođice, ja imam 54 godine. Digne mi se dvaput mesečno, ali zato prdnem barem petnaest puta dnevno.

I njemu bi ispale oči![]()
jao fuj
Tip prvi put u nudističkoj koloniji. Šeta po kampu, malo razgleda i odjednom vidi predivnu sisatu plavušu. Nenaviknut na golotinju takvog nivoa, digne mu se u sekundi.

Ćao!Odoh ja polako da se spremam za krš i lomĆao!

Odoh ja polako da se spremam za krš i lomĆao!
ajde srecnoOdoh ja polako da se spremam za krš i lomĆao!

Od pola osam do pola cetiri ili od sedam do tri.veceras da cujemo utiske
- - - - - - - - - -
Biki do koliko sati ti radis

znam , znala sam da ce ona umreti , od letos je bilo lose , nista nije delovalo
- - - - - - - - - -
kako si ti gagic![]()