BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Obrisite sad vas dve ovo citirano sa mojom slikom, mislim samo sliku obrisite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka vidis se i lepa sima mutne mi nesto![]()
Obrisite sad vas dve ovo citirano sa mojom slikom, mislim samo sliku obrisite

neka vidis se i lepa si![]()

njoj se nikad nista ne svidja , sad joj mutna slikaŠo đole da brišu, gle što ti je dobra majčica....
- - - - - - - - - -
nek se vidi raskoš![]()

to..raskosŠo đole da brišu, gle što ti je dobra majčica....
- - - - - - - - - -
nek se vidi raskoš![]()

njoj se nikad nista ne svidja , sad joj mutna slika
- - - - - - - - - -
to..raskos![]()
mislim... ko ne voli 
pravo s posla idem kod njega... nek mi je bog na pomoći 
Joj sta ces kod kostolomca ebote, nesto nisam sigurna u njih...
on radi masažu, a lekar je po struci, anesteziolog, ali kad te masira oči ti ispadaju koliko boli i 2 dana posle ne možeš normalno da sediš, ali posle toga ki nova
meni je sredio žešću spondilozu na vratu od koje sam imala grbu
2 puta sam išla kod njega na masažu, 1. put mi oči ispadale od bolova, 2. put nije bilo strašno i 6 meseci sam bila mirna. E sad opet počeli bolovi leleMa dečko je čudo. Ja ga zovem buvac kostolomac jer je malo višlji od mene, a sav je nabijenon radi masažu, a lekar je po struci, anesteziolog, ali kad te masira oči ti ispadaju koliko boli i 2 dana posle ne možeš normalno da sediš, ali posle toga ki nova
2 puta sam išla kod njega na masažu, 1. put mi oči ispadale od bolova, 2. put nije bilo strašno i 6 meseci sam bila mirna. E sad opet počeli bolovi
![]()

Ma dečko je čudo. Ja ga zovem buvac kostolomac jer je malo višlji od mene, a sav je nabijenon radi masažu, a lekar je po struci, anesteziolog, ali kad te masira oči ti ispadaju koliko boli i 2 dana posle ne možeš normalno da sediš, ali posle toga ki nova
2 puta sam išla kod njega na masažu, 1. put mi oči ispadale od bolova, 2. put nije bilo strašno i 6 meseci sam bila mirna. E sad opet počeli bolovi
![]()
Poslala sam joj na ppbiki trazila da obrisemo sliku
- - - - - - - - - -
lele
al ga taj utera![]()
biki trazila da obrisemo sliku
- - - - - - - - - -
lele
al ga taj utera![]()
ono s alalom ga utera
a tek kad ga stera

ono s alalom ga utera
a tek kad ga stera
![]()
![]()
ako je tako dobar ti pocni da se kocis na nedelju dana barem a ne na 6 meseci jbg.Pa hvala Bogu kad je strucan, proveren.
Idi ako ces biti opet neko vreme mirna
- - - - - - - - - -
Poslala sam joj na pp

u predelu karliceako je tako dobar ti pocni da se kocis na nedelju dana barem a ne na 6 meseci jbg.

ako je tako dobar ti pocni da se kocis na nedelju dana barem a ne na 6 meseci jbg.
na 6 meseci, al jeebitačno.... duže se pamti 
u predelu karlice![]()

pa biću mirna sigurno par meseci... ali obično imam malo više vremena da se psihički pripremim za one ručerde...al ajde da preguram i to pa ću pevam posle![]()

u predelu karlice![]()
...kvarnjaku jedan 
neka falana 6 meseci, al jeebitačno.... duže se pamti
- - - - - - - - - -
![]()
...ok, ali valja potsetiti se povremeno izmedju 2 ,,tretmana,,Uh bre Biki kako si lepa a majica vrh![]()
Ocekujemo detalje do sitnih creva
- - - - - - - - - -
...kvarnjaku jedan
![]()
prvo sam legla na sto, pa me je skinuo, otkopčao brus, namazao uljem......... jel takve detalje? 
jel smemo mi na masazu, ne znam odakle mi to da nam ne preporucuju,
ja imam isto problema sa spondilozom na vratu

prvo sam legla na sto, pa me je skinuo, otkopčao brus, namazao uljem......... jel takve detalje?
![]()

jel smemo mi na masazu, ne znam odakle mi to da nam ne preporucuju,
ja imam isto problema sa spondilozom na vratu
![]()

Meni je fizijatar onaj dan rekla, samo blage masaze, nikako klasicne, skoro kao mazenje
al ozbiljno
maženje a