lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
ja nisam sama ja imam vas sve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja nisam sama ja imam vas sve![]()

ja nisam sama ja imam vas sve![]()
niko ovde nije sam
svi smo naši
jedna veeeeelika razdrkana onko porodica 
haha sa prepisanom terapijom hahaNaravnoniko ovde nije sam
svi smo naši
![]()
Naravnoniko ovde nije sam
svi smo naši
![]()
haha sa prepisanom terapijom haha
pa da, tako smo komplet 
teela si da kažeš raštrkana ?![]()

ja otvorila prozoreja pustila pećku da duva,počela sam da se 'ladim

Lele, kakva divota!!!! I tata bi sine...![]()
bas je dobraeto i to ti sestraDivnooooo
Disa mi je i dalje nadrndan medjutim od jutros me to ne pogadja ja sam bas dobro raspolozena i bukvalno ga ne primecujem
Bikice ja sam pocela u zadnje vreme samo da im saopstim idem tu i tu i to pred sam polazak vise da pitam ili ne daj boze da se nesto dogovaramo to kod mene ne funkcionise, pa mislim se ko vas ebe ceo zivot nesto drhti da se neko ne naljuti i ceo zivot ugadjaj svima
a sto se tice majke isti slucaj, ja mlatim autobusom, sestra kolima i ona jadna umorna a ja pa svi idu autobusom sta tebi fali, a sestra mi radi tri autobuske stanice od menen nikad me u zivotu nije povezla kolima, u pocetku sam se nervirala a sad ma ebemi se za sve

mi smo skroz pogrešno vaspitani

eto i to ti sestra
ma strasno![]()
uvek će neko tvoj da te za.ebe pre nego li bilo ko drugiPetre u pravu si za sve sto si mi rekao...
Likita, isti slucaj sa majkom, mi nemamo razgovor kao sve majke i cerke koje poznajem nego kao neke komsinice
o svemu sto nije vezano za nas.
Sestra je ceo zivot uz nju i svog oca a mene je sa 3 meseca uzela moja baba (njena majka) i deda
mama je bila vikend mama, nastavila skolovanje, nasla momka, udala se, rodila sebi dete i zivi sa njima
u svojoj kuci a ja sam od rodjenja bila kod babe i dede.
Nikada nije imala onaj osecaj majcinski prema meni niti se postavila kao baba mojoj deci, deca su je zvala po imenu a sestrinoj deci kaze,, bakine devojcice,,
njima je baka a mojoj deci Dragana...
Uvek ljubomorna ako bi baba dala meni neki dinar dok je bila ziva, odmah je morala da da i mojoj sestri koja ima oba roditelja pored sebe,
meni su baba i deda pravili svadbu,morali su odmah i sestri da plate oni a ne mama i ocuh,
ako mom detetu deda plati trening mora i sestrinoj maloj folklor...onda on krije da mama ne sazna ako mi je dao
jer ce morati i njima i tako od kad znam za sebe...
A svo pravo ima da mi keeenja kad ne stizem da uradim ovo ili ono,
kad ne obidjem dedu ako je sam,
sto je moje starije dete ignorise i ne podnosi i ne javlja joj se na telefon nikada,
a dete je zaista ne podnosi jer je takva...hladna prema nama a uvek ima sta da nam pregovara i prebacuje...
Ma muka mi je od svih a od gospodina najvise.
Gospodja mama je na drugom mestu te liste za odstrel.

tacno takoA ti lepo gospodinu samo saopsti ja odoh i boli te uvo,
pa nek se duri koliko hoce i ovako se duri isti ti je djavo, bar nek ima razlog
Petre u pravu si za sve sto si mi rekao...
Likita, isti slucaj sa majkom, mi nemamo razgovor kao sve majke i cerke koje poznajem nego kao neke komsinice
o svemu sto nije vezano za nas.
Sestra je ceo zivot uz nju i svog oca a mene je sa 3 meseca uzela moja baba (njena majka) i deda
mama je bila vikend mama, nastavila skolovanje, nasla momka, udala se, rodila sebi dete i zivi sa njima
u svojoj kuci a ja sam od rodjenja bila kod babe i dede.
Nikada nije imala onaj osecaj majcinski prema meni niti se postavila kao baba mojoj deci, deca su je zvala po imenu a sestrinoj deci kaze,, bakine devojcice,,
njima je baka a mojoj deci Dragana...
Uvek ljubomorna ako bi baba dala meni neki dinar dok je bila ziva, odmah je morala da da i mojoj sestri koja ima oba roditelja pored sebe,
meni su baba i deda pravili svadbu,morali su odmah i sestri da plate oni a ne mama i ocuh,
ako mom detetu deda plati trening mora i sestrinoj maloj folklor...onda on krije da mama ne sazna ako mi je dao
jer ce morati i njima i tako od kad znam za sebe...
A svo pravo ima da mi keeenja kad ne stizem da uradim ovo ili ono,
kad ne obidjem dedu ako je sam,
sto je moje starije dete ignorise i ne podnosi i ne javlja joj se na telefon nikada,
a dete je zaista ne podnosi jer je takva...hladna prema nama a uvek ima sta da nam pregovara i prebacuje...
Ma muka mi je od svih a od gospodina najvise.
Gospodja mama je na drugom mestu te liste za odstrel.

A ti lepo gospodinu samo saopsti ja odoh i boli te uvo,
pa nek se duri koliko hoce i ovako se duri isti ti je djavo, bar nek ima razlog