- Poruka
- 6.981
Dobro,bitno je da si naučio...............ali, ponavljam da je zahtjevnija u odnosu na drugo gradivo..........
Приметно је захтевнија...срећа,па није досадна...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro,bitno je da si naučio...............ali, ponavljam da je zahtjevnija u odnosu na drugo gradivo..........
Овај приватни,ти дође,као за не дај Боже,ако не завршиш државни,а завршићеш!?![]()
Pozdravi i Ti nju..И да,поздравља вас моја мама све пуно.![]()
Ali koja Ti je korist da završiš privatni pa državni? Imaćeš 2 diplome?
Pozdravi i Ti nju..
Gde su ove dame nestale?![]()
Hoćeš reći da ja nisam dama Vlado![]()
![]()
Pozdravi i Ti nju..
Gde su ove dame nestale?![]()
za mamu!
Hoćeš reći da ja nisam dama Vlado![]()
![]()
Pa nestala si.A Petar i ja skoro da se potučemo oko toga zbog čega završavaš 2 faxa.
![]()
И јуче је имао такав кикс. хм...
A nije, nego kada sam često tu, kao sada, mi i 2 minuta deluje dugo.. Pa pod tim smatram da je nestao/la.![]()
A nije, nego kada sam često tu, kao sada, mi i 2 minuta deluje dugo.. Pa pod tim smatram da je nestao/la.![]()
Јао,ја се само питам,што раније нисам отворио налог овде... нашао сам оуно пријатеља овде... и Онкомафију и тебе,и Емреа...![]()
Dobro veče društvo!
Kako ste mi?Ja onakoooooooo..................gosti otišli danas nekad i dok sam sve pospremila i suđe oprala
Sjetila sam se bikice sto puta..........![]()
И да,поздравља вас моја мама све пуно.![]()
i ti nju Petre pozdravi punoooooooo
saljemo joj veliki ljubacccccccccc![]()
Gde si Gagice
ja sam u zadnje vreme bas grozna sto se tice gostiju, kako mi se ko najavi ja to otkacim
pre bolesti svake nedelje sam imala goste na rucku subota mi ceo dan prodje u sredjivanju kuce nedelja u sluzenju gospode
a posle njih padnem na nos dok sve pospremim. i tako svake nedelje elem mene se niko od njih nikad nije prevario da pozove, sad ladno kazem nisam kuci i dovidjenja
Odoh ja da skuvam sebi neki čaj..Gde su nam Biki i Lili?
![]()