Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče društvo!
Kako ste mi?Ja onakoooooooo..................gosti otišli danas nekad i dok sam sve pospremila i suđe oprala :besna:
Sjetila sam se bikice sto puta..........:roll:

Gde si Gagice :zag:
ja sam u zadnje vreme bas grozna sto se tice gostiju, kako mi se ko najavi ja to otkacim
pre bolesti svake nedelje sam imala goste na rucku subota mi ceo dan prodje u sredjivanju kuce nedelja u sluzenju gospode
a posle njih padnem na nos dok sve pospremim. i tako svake nedelje elem mene se niko od njih nikad nije prevario da pozove, sad ladno kazem nisam kuci i dovidjenja

Gde si Gagice :zag:
ja sam u zadnje vreme bas grozna sto se tice gostiju, kako mi se ko najavi ja to otkacim
pre bolesti svake nedelje sam imala goste na rucku subota mi ceo dan prodje u sredjivanju kuce nedelja u sluzenju gospode
a posle njih padnem na nos dok sve pospremim. i tako svake nedelje elem mene se niko od njih nikad nije prevario da pozove, sad ladno kazem nisam kuci i dovidjenja

Ma da kad se na nekog navale...ne maju kraja!
Ma ovo su nam bili dragi ljudi,ništa protiv što su bili...............ali ja smorena od ispita,trči kući spremaj dok nisu došli,pa kad dođu,daj kafu ,večeru............pa ustani ,ispočetka............. do danas nekad,to me smorilo,a ne oni!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back