- Poruka
- 6.981
I likita je likihehehehehe...Likilee je Liki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I likita je likihehehehehe...Likilee je Liki
nisam u toku...ludo jedna nenormalna ...au brate mili
![]()

I likita je liki![]()
nije , tu sam sliku nasla jos 2004 pa je cuvala , pa je promenila tri racunara moja do sade, luda si za ceo svet , gde ovo nadje , da ti nije to ona baba![]()
...ludo jedna nenormalna ...au brate mili
![]()

Joj ja sam jako stidljiv bre, ne mogu o ovome javno.. Ako neko želi, objasniću na PP.![]()
ne morasJao, vi mene zbunjujete. Ko je Liki? To si ti, Lili, slovna greška, ili šta? Ili Gagu zovete Liki?

Joj ja sam jako stidljiv bre, ne mogu o ovome javno.. Ako neko želi, objasniću na PP.![]()

provalio teJu Vlado......što ja LIki,zbog vutre..................![]()

Ju Vlado......što ja LIki,zbog vutre..................![]()
...mala,mala...a kao muka ti od cipsa,a ti duvkas 
pa posle na esid...mala,mala...a kao muka ti od cipsa,a ti duvkas
![]()
Liki,prihvati li me ?Vlada zbunjen kao Sofija na početku ....
provalio te![]()
...mala,mala...a kao muka ti od cipsa,a ti duvkas
![]()

Liki,nikako da me dodas na fb,dobro.![]()

O čemu vi to?![]()
![]()
![]()
al si ga oduvalapa jel sam ti jednom objasnila, samo sam registrovana , ništa ne postavljam, samo koristim ono na nevidjeno caskanje ,
osim Dragane , sve su van Srbije , pa mi to pored Skype , dobro dodje, a tebe imam i ovde , kontaš . Iskreno, meni
fb., još uvek nije zabavan , vidim da se sve što postave drugi pojavljuje i kod mene, nisam tamo ni redovna ... baš kada
Dragane nema ovde tada je tamo cimnem ....
Nemam ni postavljenih slika, baš nista ...

Još 4 porukice..LikiLee nam je Domaćin ,a i ja uskoro postajem![]()

al si ga oduvala![]()
o bravo , nisam videla , bravo za domacina likili zeleno travicu i gagica nas najlepsi cvetLikiLee nam je Domaćin ,a i ja uskoro postajem![]()