- Poruka
- 53.342
Nema onkologije 2, pomislih da sam se izgubio. 
Lili, hvala što si sredila komšiju, nema ga više..

Lili, hvala što si sredila komšiju, nema ga više..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

znaci udvarac sa foruma , jel teraskosamo sa tobom , ako se dopisujem, a na Forumu budem do jutra .

znaci udvarac sa foruma , jel terasko![]()
hihihihhihihihhihih...pa druuuugaaaaariii...zasstooo taakkooo..ustane klinac i vidi nekog coveka vadi iz frizidera nesto i pita ga jesi li ti moj novi bebisiter a on kaze ne , ja sam mother fuckerNema onkologije 2, pomislih da sam se izgubio.
Lili, hvala što si sredila komšiju, nema ga više..![]()
![]()
ustane klinac i vidi nekog coveka vadi iz frizidera nesto i pita ga jesi li ti moj novi bebisiter a on kaze ne , ja sam mother fucker

ustane klinac i vidi nekog coveka vadi iz frizidera nesto i pita ga jesi li ti moj novi bebisiter a on kaze ne , ja sam mother fucker

hihihi , ocemo lucamo brusnice malohihihihhihihihhihih...pa druuuugaaaaariii...zasstooo taakkooo..

bikica pijana , liki pusi travu , petar spava i pere sudove a ja pa prirodno luda
Šta je sa vama večeras, nešto sve veselo?![]()
![]()

Ti vec stigao?
Šta je sa vama večeras, nešto sve veselo?![]()
![]()
pa jesi li joj poslao zahtevLiki,nikako da me dodas na fb,dobro.![]()
...ko priznaje pola mu se prastabikica pijana , liki pusi travu , petar spava i pere sudove a ja pa prirodno luda![]()

Pa nisam,ne znam ni kako je upisanapa jesi li joj poslao zahtev
Ti vec stigao?
Ja u transu,odremao jednu partiju na stolici![]()

bikica pijana , liki pusi travu , petar spava i pere sudove a ja pa prirodno luda![]()
ti ko pirocanas sto oces dobitak na lotou a nikako da uplatis listicPa nisam,ne znam ni kako je upisana
baci link na pp
znaci udvarac sa foruma , jel terasko![]()
bikica pijana , liki pusi travu , petar spava i pere sudove a ja pa prirodno luda![]()

likili pusi travu ,Jao, vi mene zbunjujete. Ko je Liki? To si ti, Lili, slovna greška, ili šta? Ili Gagu zovete Liki?
Ma.. Otišli drugarica i ja do grada na burek, pukao joj zub, jako je boleo, tako da nije bila raspoložena ni zašta, i otpratio sam je do kuće.. A mene boli ono dole već danima..![]()

Jao, vi mene zbunjujete. Ko je Liki? To si ti, Lili, slovna greška, ili šta? Ili Gagu zovete Liki?
a? Saljes?ti ko pirocanas sto oces dobitak na lotou a nikako da uplatis listic
likili pusi travu ,
likita je iz nisa , stroga , kadija sudi i kadija ubija , to je likita a ja sam lili