Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jutro
ja sam bila na groblju ranom zorom
uspela sam da izbegnem kisu koja je poceja u 8h
nisam vredna nego mm isao u tom pravcu pa me odvezao kolima, sacekao i onda opet voozio do bazena ( objasnila sam mu da je sve to usput ) hihihi
cera imala utakmicu i pobedile su naravno
jos sutra uvece da pobede Partizan i prve su na ovom takmicenju
sincek se nocas vratio iz NS sa srebrnom medaljom pregazili su crno bele ali ih je docekala i pobedila Vojvodina
nema veze i srebro je ok, nije mala stvar biti drugi u drzavi

e nek su grobare pobedili,pa da nikog drugog nisu,uraaaaa za decu :zcepanje:
al pod obavezno da im čestitaš,jes čula :vatromet: sa sve vatrometom

- - - - - - - - - -

pa frka mi je bas , sve kosulje za posao , njih perem uvek odvojeno
a danas cu zadnju da potrosim ... za sutra nemaaa
opracu a sutra cu da peglam ... nema mi druge
Hvala ;)

slobodno možeš,po crkvama posle 17h se menjaju ikone i tad se računa novi dan,tako da slobodno peri,
ako mogu popovi da vrdaju,možemo i mi :D

jutro
ja sam bila na groblju ranom zorom
uspela sam da izbegnem kisu koja je poceja u 8h
nisam vredna nego mm isao u tom pravcu pa me odvezao kolima, sacekao i onda opet voozio do bazena ( objasnila sam mu da je sve to usput ) hihihi
cera imala utakmicu i pobedile su naravno
jos sutra uvece da pobede Partizan i prve su na ovom takmicenju
sincek se nocas vratio iz NS sa srebrnom medaljom pregazili su crno bele ali ih je docekala i pobedila Vojvodina
nema veze i srebro je ok, nije mala stvar biti drugi u drzavi

Svaka čast za sina!!

- - - - - - - - - -

e nek su grobare pobedili,pa da nikog drugog nisu,uraaaaa za decu :zcepanje:
al pod obavezno da im čestitaš,jes čula :vatromet: sa sve vatrometom

- - - - - - - - - -

slobodno možeš,po crkvama posle 17h se menjaju ikone i tad se računa novi dan,tako da slobodno peri,
ako mogu popovi da vrdaju,možemo i mi :D

Znači može danas da se pere? Juče nisam, napela me majka za praznik, ali sam htela danas

možeš doveče skroz opušteno,bez griže savesti,
ma prala ja i na crveno,pa preživela,kad se mora,koj te pita,
i brate mili na drugim temama se gledaju slike golih muških,meni uvalite pitanja za crkveni kalendar,pa mislim brateeeee :plez:

i brate mili na drugim temama se gledaju slike golih muških,meni uvalite pitanja za crkveni kalendar,pa mislim brateeeee :plez:
samo da te pitam ...a kako ti znas da postoje teme sa slikama golih muskih ...m ? :zper:

Pa kako pred tobom kad si ti fina žemska, tumačiš crkveni kalendar :rotf: ne idu popovi i popadike sa erotikom nikako :rotf:

ma gde ne idu :rotf:

e osvezili ste mi dan
odo narode pa pa :cao:

Njega ne bih tako makljala :mrgreen:
Nisam danas otisla, cekam platu koja kasni nedelju dana,
a idem i na roditeljski pa ce mi trebati snage da izdrzim gnjavazu i otimacinu novca,
sutra idem u teretanu, treba da platim za ovaj mesec, iskoristila sam prvu karticu do kraja :D
Imam drugih pacijenata na spisku za makljanje :evil: nije vazno, ne bih o stoci vise da razglabam.

Dolphin-2.jpg

Kako je leeeeep...:)

Njega ne bih tako makljala :mrgreen:
Nisam danas otisla, cekam platu koja kasni nedelju dana,
a idem i na roditeljski pa ce mi trebati snage da izdrzim gnjavazu i otimacinu novca,
sutra idem u teretanu, treba da platim za ovaj mesec, iskoristila sam prvu karticu do kraja :D
Imam drugih pacijenata na spisku za makljanje :evil: nije vazno, ne bih o stoci vise da razglabam.

Udahmi duboko, izbroj do 10, oteraj sve u 3 lepe i nastavi da živiš :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back