Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neznam kako da ih nađem molimte objasni mi.

A ona je ovde stalno, trenutno nije, ali videce cim se uloguje i sigurno ce ti reci...
Btw, hvala na repkama ;)

- - - - - - - - - -

A meni bas odgovara ovako ... glava mi je sva bila mutna ovih dana

ja samo u prolazu :D

:zcepanje: E neka si ti samo u prolazu ...
Ma i meni je ranije bilo kao tebi, sad se preokrenulo...bas mi je mutno u glavudzi :dash:

Neko je pitao za petrolej... Onaj tečni pije se 1 supena kašika ujutru na prazan stomak. Ukus je odvratan bogami i miris ali vredi pokušati. Pije se 40 dana. Ukoliko se javi proliv, treba prestati sa uzimanjem.
Čula sam nedavno da se taj prečišćeni petrolej može naći u Mađarskoj po apotekama. Probajte ako ste u mogućnosti.

sretan rođoš matorom momku :vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

navatala sam virus izgleda,koči najgrđe moguće,neće nikako stranicu da otvori,
ovo nisu uslovi za život,očaj,tuga,nesreća,jaooooooj.......jedva ga se dokopah i
neće da radi jaooooooooooooooooooo :rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida:

Srecan rodjendan Viktoru :vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

- - - - - - - - - -

Koje to cudne stvari radis, crni Petre :eek:

Па на пдф тинејџери сам ставио своју слику,али не у спојлер јер нисам знао како се то ради. И онда је то некима сметало,а неки су ми чак и цртали како се то ради јер сам глуп. Значи,ја нисам једини који је то урадио,а само мени и још неколицини њих се то пребацује,осталима не.:roll:

Ма,брига ме.

Ceo dan me bolela glava pored toliko lekova do malopre kad popih dzin tonik:mrgreen:
Gosti, gosti, gosti....:roll: sad odose a deca se redjaju u kuhinji da konacno jedu na miru samo ja nikad nemam mira..:besna:
Sutra roditeljski kod deteta, moracu da dzudzim u firmi do 5 sati da bih u pola 6 otisla u skolu, kuci nema sanse da idem pa da se odmah vracam jer ne bih stigla..:dash:
Znaci od pola 6 ujutru do ko zna dokle uvece :sad2: pa onda klaj,klaj seljobusom u 8 uvece kuci...:sad2:

- - - - - - - - - -

Па на пдф тинејџери сам ставио своју слику,али не у спојлер јер нисам знао како се то ради. И онда је то некима сметало,а неки су ми чак и цртали како се то ради јер сам глуп. Значи,ја нисам једини који је то урадио,а само мени и још неколицини њих се то пребацује,осталима не.:roll:

Ма,брига ме.

Uh sto volim te ,,nacitane,, :roll:
Ko ih .... ti si i tako mnogo zreliji za svoje godine od njih, pusti sabane.

Ceo dan me bolela glava pored toliko lekova do malopre kad popih dzin tonik:mrgreen:
Gosti, gosti, gosti....:roll: sad odose a deca se redjaju u kuhinji da konacno jedu na miru samo ja nikad nemam mira..:besna:
Sutra roditeljski kod deteta, moracu da dzudzim u firmi do 5 sati da bih u pola 6 otisla u skolu, kuci nema sanse da idem pa da se odmah vracam jer ne bih stigla..:dash:
Znaci od pola 6 ujutru do ko zna dokle uvece :sad2: pa onda klaj,klaj seljobusom u 8 uvece kuci...:sad2:

То те разумем,и мени је понекад тако,и то са већим размаком,а нема сврхе да кренем кући.

- - - - - - - - - -

Ма,небитно,али мрзим јер видим да се пребацује само онима који не желе да улазе ни са ким у конфликт,а оне који су свађалице и који знају да упуте тешке речи поштеђују. Уосталом нигде не пише да је забрањено качити отворено слике.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back