Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da si ti ziva i zdrava, to je bio treci ban od po dva dana i jedan mi je trajao cini mi se 4, 5 dana,ne secam se
Ma na ljis u zivotu nisam usla ne zezaj me mala, nemoj opet da opletem po ruznim recima pa ponovo u Bananalend paradise:zcepanje:

Mala je garant starija od tebe :mrgreen:
pa moram malo da te zekilim ... da ti ne opadne ratobornost :D

vidim da pozitivno zivite punim plucima i to mi je drago
dusmane ostavite iza sebe , dovoljni su sami sebi

odo ... sad poceo filmic , moram da odmaram mozak , takav mi dan danas ... teeeeezak :udriglavu:

odo ... sad poceo filmic , moram da odmaram mozak , takav mi dan danas ... teeeeezak :udriglavu:

mudro zboriš :super:

- - - - - - - - - -

odoh i ja da malo gledam film, pa pod jorgan planinu. Pozdrav svima, laku noć

Tako je draga :ok:
Ajde gledaj filmic, i ja gledam na 1. neki...
Joj ovo moje dete opiceno pusta neku macku,mjauuu na telefonu, a Badi ko sasav trazi po kuci i laje, sad cu da ih pobijem sve :rtfm:

Naravno da se plasis, nama ce celog zivota negde u podsvesti biti to,, sta ako..., mozda nisu videli...,, i slicne gluposti
ali to je i normalno s obzirom na tezinu i ozbiljnost bolesti kroz koju smo prosli.
A ipak kad pomislis kako su svi nalazi u nazad bili dobri, normalno je da i ovaj sledeci bude ok, nekako tako mora.
Ja nikada nisam pomislila da ce neki biti los, majke mi.
Ne brini se Gagice, bice sve dobro :heart:
A kakav sad magnet kad si skoro bila u NS na magnetu? :think:

Bila prošle godine u ovo vrijeme na magnetu i tako uvijek idem jednom godišnje!

Добро јутро. :)

Бики,чему тај тужан смајли? :heart:

Ликита :heart:

Ја нисам ни отишао на вежбе,просто немам снаге. А и овако не мора да се надокнади. :worth: Баш ми се спавало,а устао сам као вампир. Мрзело ме чак до Устаничке да се довлачим.

Добро јутро. :)

Бики,чему тај тужан смајли? :heart:

Ликита :heart:

Ја нисам ни отишао на вежбе,просто немам снаге. А и овако не мора да се надокнади. :worth: Баш ми се спавало,а устао сам као вампир. Мрзело ме чак до Устаничке да се довлачим.

A kako si juče prošao na vežbama sa mladićima? Hvala za repku :heart: Vraćam prvom prilikom kad mi dozvole :roll:

- - - - - - - - - -

Čemu takav suvoparan smajli? Pa zar danas nije dan sa Urošem? :zper:

Lili je danas na plucnom.
Prezivela sam, pocelo je sa nesto mnogo slucajnosti
dolazimo i odlazimo u isto vreme, srecemo se sto puta, radimo na istim mestima u isto vreme vezbe, u isto vreme tusiranje,
pevusimo uz istu pesmu pa se ,,slucajno,, pogledamo...ma vratio me doca u zivot. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back