Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A nisam vam se pohvalila kako su me ovi seljoberi iz mog mesta
ponovo sahranili :zcepanje:
Kaze meni moja seka (ova po tati) danas, pitala je tetka njena,koja zivi blizu mojih a druzi se sa nekom mojom prijateljicom,
kako sam ja, cula je od te drugarice a ona od neke trece da imam metastaze na mozgu, na materici i ko zna gde sve jos.
Moja Ceca zinula i ostala bez teksta, kaze njoj Ceca da sam dobro i da sam joj upravo bila na slavi.
Ja to povezem sa mojom pricom nekome o mojim cistama u glavi i ukapiram da su gluvi telefoni otisli predaleko.
Malopre, dolazi mm iz prodavnice u koju idem kad sam kod mojih, bila sam ovih dana svaki cas i ta gazdarica nadrkana
u poslednje vreme jedva mi se i javi jer vise ne kupujem samo kod njih,seljanka me ranije u duupe ljubila jer joj ostavim 2 plate mesecno a sad me jedva pozdravi na kasi.
Elem, dosao mm i kaze pozdravila te doticna iz prodavnice, ja u cudu, sta me pozdravlja koji moj, kaze pitala ga gde ti je zena, on joj rekao kuci, cita neku knjigu,
pozdravi je ..:sad2: Znaci i do nje najvece alapace u selendri je stigla prica, ne mogu da verujem ebote:eek:

Moj sin se zaljubio u drugaricu iz odeljenja sa kojom se upoznao još pre nego su krenuli u školu :mrgreen: Napisao joj 2 pesme danas i napravio srce origami da joj pokloni sutra :whistling: Ja sam pala na dupe kad mi je pročitao pesme :zaljubljena: Nešto u stilu tvoje oči su boje čokolade sa malo vanile i slatka si kao čokoladna torta :zcepanje: Znači... oduševio me!!

Kaze meni moja seka (ova po tati) danas, pitala je tetka njena,koja zivi blizu mojih a druzi se sa nekom mojom prijateljicom,
kako sam ja, cula je od te drugarice a ona od neke trece da imam metastaze na mozgu, na materici i ko zna gde sve jos.
Moja Ceca zinula i ostala bez teksta, kaze njoj Ceca da sam dobro i da sam joj upravo bila na slavi.
Ja to povezem sa mojom pricom nekome o mojim cistama u glavi i ukapiram da su gluvi telefoni otisli predaleko.
Malopre, dolazi mm iz prodavnice u koju idem kad sam kod mojih, bila sam ovih dana svaki cas i ta gazdarica nadrkana
u poslednje vreme jedva mi se i javi jer vise ne kupujem samo kod njih,seljanka me ranije u duupe ljubila jer joj ostavim 2 plate mesecno a sad me jedva pozdravi na kasi.
Elem, dosao mm i kaze pozdravila te doticna iz prodavnice, ja u cudu, sta me pozdravlja koji moj, kaze pitala ga gde ti je zena, on joj rekao kuci, cita neku knjigu,
pozdravi je ..:sad2: Znaci i do nje najvece alapace u selendri je stigla prica, ne mogu da verujem ebote:eek:

:eek: :zcepanje: brate mili, a tek kad te vide vaskrslu i zategnutu postaćeš Isus 2 deo :zcepanje: Znači nisu normalni..majke mi

- - - - - - - - - -

Hvala draga moja pahuljice :heart:

Ljudi smorila sam se kao nikad,ali sve je prošlo u najboljem redu Bogu dragom hvala!
Sutra je odmooooooooooor :super: i za mene poseban dan-Markov dan,svetac na koji sam se prije tri godine operisala !

I sutra praznik :zurka: Tooooooooooooooooooooooooooooooo!!! :heart:

Potupo te razumijem bikili..............tako su mene prije dvije godine od mm ujna i tetka otpisale,a da bude gore zlo ova alapačetina od ujne me gleda svaki dan po dvorištu kao radim,kosim, sadim ,presađujem..............ali što je babi milo to joj se i snilo..................ali za malo.................mogu mi pljunuti pod prozor :zcepanje: vještice.........šteta što nema inkvizicije,imam dosta kandidata :manikir: .................i da još kao i razvodimo se ,a nismo tad bili ni godinu u braku...........ma paćenice ne viđene-glogov kolac!!!

Moj sin se zaljubio u drugaricu iz odeljenja sa kojom se upoznao još pre nego su krenuli u školu :mrgreen: Napisao joj 2 pesme danas i napravio srce origami da joj pokloni sutra :whistling: Ja sam pala na dupe kad mi je pročitao pesme :zaljubljena: Nešto u stilu tvoje oči su boje čokolade sa malo vanile i slatka si kao čokoladna torta :zcepanje: Znači... oduševio me!!

:heart:...duuuuusa malena, ma bice smrt za devojke nema sta.

I sutra praznik :zurka: Tooooooooooooooooooooooooooooooo!!! :heart:

Trebam uskoro na magnet...........pa me to malo straši,ali nadam se najboljem,kao i do sada!

- - - - - - - - - -

Cao ljubavi, hvala Bogu prodje i slava kako valja :ok:
Pa sutra moras da se castis draga, trica jeeeeeeeeeeeeeee...:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Ljubim vas i mnoooooooooooooooogo ste mi nedostajali svi ,ali baš nisam imala vremena ovih dana!!!

Potupo te razumijem bikili..............tako su mene prije dvije godine od mm ujna i tetka otpisale,a da bude gore zlo ova alapačetina od ujne me gleda svaki dan po dvorištu kao radim,kosim, sadim ,presađujem..............ali što je babi milo to joj se i snilo..................ali za malo.................mogu mi pljunuti pod prozor :zcepanje: vještice.........šteta što nema inkvizicije,imam dosta kandidata :manikir: .................i da još kao i razvodimo se ,a nismo tad bili ni godinu u braku...........ma paćenice ne viđene-glogov kolac!!!

:rotf: ma neka ih, zabole me, sto kaze ovaj moj zar tebe stvarno to dotice...ma i ne mislim o tome,Gago
to sto nas gledaju kako radimo, setamo, zivimo punim plucima im je najveca kazna...veruj mi, pa neka gledaju i crknu od muke.
Sto kaze Likita, ko Isus 2, vaskrsle :zcepanje:

Pardon ... morala sam da odgledam seriju :zplez:
sta se becis , dodjem ovde a ti banovana , pa sam pitala zasto
bilo mi je total nelogicno
jes da volis da se setkas po ljisu :zper:al gde zeno u ban :rotf:
i onda me zd uputi i shvatim sta se desavalo

Da si ti ziva i zdrava, to je bio treci ban od po dva dana i jedan mi je trajao cini mi se 4, 5 dana,ne secam se
Ma na ljis u zivotu nisam usla ne zezaj me mala, nemoj opet da opletem po ruznim recima pa ponovo u Bananalend paradise:zcepanje:

Ma ebiga sve se nešto bojim šta i kako,ali kontam pod stalnim sam nadzorom,pa valjda ima ništa nije promaklo!

Naravno da se plasis, nama ce celog zivota negde u podsvesti biti to,, sta ako..., mozda nisu videli...,, i slicne gluposti
ali to je i normalno s obzirom na tezinu i ozbiljnost bolesti kroz koju smo prosli.
A ipak kad pomislis kako su svi nalazi u nazad bili dobri, normalno je da i ovaj sledeci bude ok, nekako tako mora.
Ja nikada nisam pomislila da ce neki biti los, majke mi.
Ne brini se Gagice, bice sve dobro :heart:
A kakav sad magnet kad si skoro bila u NS na magnetu? :think:

E ti si luda za ceo svet :zcepanje: a ćuti, šta bi oni da nema tebe , ovako , zabavno uvek .
Za kim laju, za njim i gledaju ;)

E ti si luda za ceo svet :zcepanje: a ćuti, šta bi oni da nema tebe , ovako , zabavno uvek .
Za kim laju, za njim i gledaju ;)

Za dobrim konjem i prašina se diže

- - - - - - - - - -

Da si ti ziva i zdrava, to je bio treci ban od po dva dana i jedan mi je trajao cini mi se 4, 5 dana,ne secam se
Ma na ljis u zivotu nisam usla ne zezaj me mala, nemoj opet da opletem po ruznim recima pa ponovo u Bananalend paradise:zcepanje:

Ćut bre, ne laj, kakav bananalend opet crna ti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back