BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
I zaliva redovno...da budu vlazni koliko treba 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Fejzbučimo

I zaliva redovno...da budu vlazni koliko treba
 i da stoje pravo i budu čvrsti
 i da stoje pravo i budu čvrsti 

Fejzbučimo

Ma ne buni se ona ni da su krivi, samo nek su cvrsti
- - - - - - - - - -
Izdajice roda svoga

Znaci i do nje najvece alapace u selendri je stigla prica, ne mogu da verujem ebote
 Znaci i do nje najvece alapace u selendri je stigla prica, ne mogu da verujem ebote
 Napisao joj 2 pesme danas i napravio srce origami da joj pokloni sutra
 Napisao joj 2 pesme danas i napravio srce origami da joj pokloni sutra  Ja sam pala na dupe kad mi je pročitao pesme
 Ja sam pala na dupe kad mi je pročitao pesme  Nešto u stilu tvoje oči su boje čokolade sa malo vanile i slatka si kao čokoladna torta
 Nešto u stilu tvoje oči su boje čokolade sa malo vanile i slatka si kao čokoladna torta  Znači... oduševio me!!
 Znači... oduševio me!!
 i za mene poseban dan-Markov dan,svetac na koji sam se prije tri godine operisala !
 i za mene poseban dan-Markov dan,svetac na koji sam se prije tri godine operisala !A nisam vam se pohvalila kako su me ovi seljoberi iz mog mesta
ponovo sahranili
Kaze meni moja seka (ova po tati) danas, pitala je tetka njena,koja zivi blizu mojih a druzi se sa nekom mojom prijateljicom,
kako sam ja, cula je od te drugarice a ona od neke trece da imam metastaze na mozgu, na materici i ko zna gde sve jos.
Moja Ceca zinula i ostala bez teksta, kaze njoj Ceca da sam dobro i da sam joj upravo bila na slavi.
Ja to povezem sa mojom pricom nekome o mojim cistama u glavi i ukapiram da su gluvi telefoni otisli predaleko.
Malopre, dolazi mm iz prodavnice u koju idem kad sam kod mojih, bila sam ovih dana svaki cas i ta gazdarica nadrkana
u poslednje vreme jedva mi se i javi jer vise ne kupujem samo kod njih,seljanka me ranije u duupe ljubila jer joj ostavim 2 plate mesecno a sad me jedva pozdravi na kasi.
Elem, dosao mm i kaze pozdravila te doticna iz prodavnice, ja u cudu, sta me pozdravlja koji moj, kaze pitala ga gde ti je zena, on joj rekao kuci, cita neku knjigu,
pozdravi je ..Znaci i do nje najvece alapace u selendri je stigla prica, ne mogu da verujem ebote

brate mili, a tek kad te vide vaskrslu i zategnutu postaćeš Isus 2 deo
 brate mili, a tek kad te vide vaskrslu i zategnutu postaćeš Isus 2 deo  Znači nisu normalni..majke mi
 Znači nisu normalni..majke miHvala draga moja pahuljice
Ljudi smorila sam se kao nikad,ali sve je prošlo u najboljem redu Bogu dragom hvala!
Sutra je odmooooooooooori za mene poseban dan-Markov dan,svetac na koji sam se prije tri godine operisala !
 Tooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
 Tooooooooooooooooooooooooooooooo!!! 
A nisam vam se pohvalila kako su me ovi seljoberi iz mog mesta
ponovo sahranili
Kaze meni moja seka (ova po tati) danas, pitala je tetka njena,koja zivi blizu mojih a druzi se sa nekom mojom prijateljicom,
kako sam ja, cula je od te drugarice a ona od neke trece da imam metastaze na mozgu, na materici i ko zna gde sve jos.
Moja Ceca zinula i ostala bez teksta, kaze njoj Ceca da sam dobro i da sam joj upravo bila na slavi.
Ja to povezem sa mojom pricom nekome o mojim cistama u glavi i ukapiram da su gluvi telefoni otisli predaleko.
Malopre, dolazi mm iz prodavnice u koju idem kad sam kod mojih, bila sam ovih dana svaki cas i ta gazdarica nadrkana
u poslednje vreme jedva mi se i javi jer vise ne kupujem samo kod njih,seljanka me ranije u duupe ljubila jer joj ostavim 2 plate mesecno a sad me jedva pozdravi na kasi.
Elem, dosao mm i kaze pozdravila te doticna iz prodavnice, ja u cudu, sta me pozdravlja koji moj, kaze pitala ga gde ti je zena, on joj rekao kuci, cita neku knjigu,
pozdravi je ..Znaci i do nje najvece alapace u selendri je stigla prica, ne mogu da verujem ebote

vještice.........šteta što nema inkvizicije,imam dosta kandidata
 vještice.........šteta što nema inkvizicije,imam dosta kandidata  .................i da još kao i razvodimo se ,a nismo tad bili ni godinu u braku...........ma paćenice ne viđene-glogov kolac!!!
 .................i da još kao i razvodimo se ,a nismo tad bili ni godinu u braku...........ma paćenice ne viđene-glogov kolac!!!Moj sin se zaljubio u drugaricu iz odeljenja sa kojom se upoznao još pre nego su krenuli u školuNapisao joj 2 pesme danas i napravio srce origami da joj pokloni sutra
Ja sam pala na dupe kad mi je pročitao pesme
Nešto u stilu tvoje oči su boje čokolade sa malo vanile i slatka si kao čokoladna torta
Znači... oduševio me!!
 ...duuuuusa malena, ma bice smrt za devojke nema sta.
...duuuuusa malena, ma bice smrt za devojke nema sta.Cao Ivab, dobro smo...kako se uzme.
Sta ti radis, sem sto me prozivas za ljis i banovanje?

al gde zeno u ban
al gde zeno u ban 
Hvala draga moja pahuljice
Ljudi smorila sam se kao nikad,ali sve je prošlo u najboljem redu Bogu dragom hvala!
Sutra je odmooooooooooori za mene poseban dan-Markov dan,svetac na koji sam se prije tri godine operisala !

I sutra praznikTooooooooooooooooooooooooooooooo!!!

Cao ljubavi, hvala Bogu prodje i slava kako valja
Pa sutra moras da se castis draga, trica jeeeeeeeeeeeeeee...
Potupo te razumijem bikili..............tako su mene prije dvije godine od mm ujna i tetka otpisale,a da bude gore zlo ova alapačetina od ujne me gleda svaki dan po dvorištu kao radim,kosim, sadim ,presađujem..............ali što je babi milo to joj se i snilo..................ali za malo.................mogu mi pljunuti pod prozorvještice.........šteta što nema inkvizicije,imam dosta kandidata
.................i da još kao i razvodimo se ,a nismo tad bili ni godinu u braku...........ma paćenice ne viđene-glogov kolac!!!
 ma neka ih, zabole me, sto kaze ovaj moj zar tebe stvarno to dotice...ma i ne mislim o tome,Gago
 ma neka ih, zabole me, sto kaze ovaj moj zar tebe stvarno to dotice...ma i ne mislim o tome,Gago
Cao ljubavi, hvala Bogu prodje i slava kako valja
Pa sutra moras da se castis draga, trica jeeeeeeeeeeeeeee...
 o da, to je prava stvar
 o da, to je prava stvarTrebam uskoro na magnet...........pa me to malo straši,ali nadam se najboljem,kao i do sada!
- - - - - - - - - -
Ljubim vas i mnoooooooooooooooogo ste mi nedostajali svi ,ali baš nisam imala vremena ovih dana!!!

to sto nas gledaju kako radimo, setamo, zivimo punim plucima im je najveca kazna...veruj mi, pa neka gledaju i crknu od muke.
Sto kaze Likita, ko Isus 2, vaskrsle
Trebam uskoro na magnet...........pa me to malo straši,ali nadam se najboljem,kao i do sada!
- - - - - - - - - -
Ljubim vas i mnoooooooooooooooogo ste mi nedostajali svi ,ali baš nisam imala vremena ovih dana!!!
 to ne može da omane
 to ne može da omane 
Pardon ... morala sam da odgledam seriju
sta se becis , dodjem ovde a ti banovana , pa sam pitala zasto
bilo mi je total nelogicno
jes da volis da se setkas po ljisual gde zeno u ban
i onda me zd uputi i shvatim sta se desavalo

Važno da je sve prošlo u najboljem redu, a za magnet ne brinito ne može da omane

Ma ebiga sve se nešto bojim šta i kako,ali kontam pod stalnim sam nadzorom,pa valjda ima ništa nije promaklo!

A nisam vam se pohvalila kako su me ovi seljoberi iz mog mesta
ponovo sahranili

a ćuti, šta bi oni da nema tebe , ovako , zabavno  uvek .
  a ćuti, šta bi oni da nema tebe , ovako , zabavno  uvek .
E ti si luda za ceo sveta ćuti, šta bi oni da nema tebe , ovako , zabavno uvek .
Za kim laju, za njim i gledaju
Da si ti ziva i zdrava, to je bio treci ban od po dva dana i jedan mi je trajao cini mi se 4, 5 dana,ne secam se
Ma na ljis u zivotu nisam usla ne zezaj me mala, nemoj opet da opletem po ruznim recima pa ponovo u Bananalend paradise