Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E a i ja sam poslednja 2 dana kao šlogirana kokoška... Nešto sam sva mlitava, usporena i glava me boli non stop. Pretpostavljam da ima neke veze sa vremenom i deficitom gvožđa...

- - - - - - - - - -

Za tebe je i normalno da si umorna, em radiš ko crnac, em vežbaš ko 2 crnca

A ono iznad si ti? :rida:

- - - - - - - - - -

Dobro vece :mrgreen:
Bela, zao mi je sto sam lupetala
i spustila se na nivo neandertalca...nece se ponoviti :ok:

Žao je onome ko nema svoje ja. Jadni neandertalci su bili neprosvetljeni, jer su jeli meso. :rida:

- - - - - - - - - -

Демијург,ја сам ти културно рекао да прекинеш са провокацијама,постављај шта хоћеш,али прекини да вређаш. ;)

A šta si ti ovde? Ja nikad ne vređam prvi, ali gadno odgovaram kad me neko uvredi.

Uz sungazing i prirodnu ishranu, bez mesa, mleka i jaja, kao i industrijske hrane sa kodom HACCP, i ostalim GMO proserotinama, recimo GMO kobasicama od svinjskih tumora, u prirodi:

Fenomenalno.

Poslednja izmena:
Jadni mesožderi:

meet_e10.jpg

Kako su samo bolesni i ružni. :rida:

Nešto si mnogo gadljiva, bolesna i osetljiva...

Mogu staviti samo slike od nekada, dok sam jeo meso i izgledao kao krmača...

Evo me sa mojom ženom, bivšom nimfomankom koju je sungazing izlečio od nimfomanije:

huliga10.jpg

A evo me sa našim detetom (indigo child) koje liči na komšiju (kad god se naslonim na betonsku kantu – ona se obavezno preturi):

huliga11.jpg

A evo me iz vremena kad nisam upražnjavao sungazing, u svom elementu:

huliga12.jpg

Vidiš kako sam pametan, lep i zgodan. Što si ljubomorna?

Nove slike neću staviti, da ne padneš na nos kad me vidiš. Ajd stavi ti svoje slike.

Lili dobro jutro :D
Kako lep dan za rostiljanje u prirodi, pa mladi luk, zelena salata, paradajz,sir, ljuta papricica...pa
hladno pivo, kad zavrsis posao dodji kod nas na rostiljadu :D
Za 1.maj pravimo opet onaj sac sa teletinom i povrcem(koliko teletine toliko i povrca)..mmmm...znas kako mi to dobro spremamo,
moram da nadjem one slike sa vikendice od proslog leta da se prisetimo malo :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back