likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Jao razbi me glava danas!!! A nemam jabukovo sirće
a ni tablete
to žmu konzumira ko gumene bombone 
a ni tablete
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ni tablete
ti da proveriš hormone. Izgleda ulaziš u pubertet
![]()

Jao razbi me glava danas!!! A nemam jabukovo sirćea ni tablete
![]()
e ni to nemamprobaj sa svežim jabukama,bar 2 najmanje

e ni to nemam![]()

ajmo dalje,neka te žmu izmasira,ramena i oko kičme,da proradi cirkulacije,ako nemaš visok pritisak,
mislim samo izmasira,bez dodatnih akcija![]()

ajmo dalje,neka te žmu izmasira,ramena i oko kičme,da proradi cirkulacije,ako nemaš visok pritisak,
mislim samo izmasira,bez dodatnih akcija![]()
da da to će sigurno da prihvati, bez dodatnih akcija 
Dobro veče!
Teško,teško........![]()
Gde si ti lepotice? Jel gotova torta?
,jer sam već počastila goste,a sutra je ko velim radni dan pa neće valjda niko banuti
,a imam i neke majstore
tako da je roćkas u radnoj atmosferi!nek ponudi neku drugu žrtvu kao naplatu,recimo neke kolače![]()
A nek ti je srećan rođos!!! Još 100 godina da ga slaviš u zdravlju i veselju i punoj kući deceGotova,gotova u svakom smislu..............ostala još koje parče,jer sam već počastila goste,a sutra je ko velim radni dan pa neće valjda niko banuti
,a imam i neke majstore
tako da je roćkas u radnoj atmosferi!
Ma ne sumnjam ja u sele,snaći će se ona........jel zmaj ili nije,pa još skriveni
To skriveni mi je najveći adut 
A nek ti je srećan rođos!!! Još 100 godina da ga slaviš u zdravlju i veselju i punoj kući dece
Znam da je sutra, al treba na vreme početi![]()

Ih!To skriveni mi je najveći adut
![]()
Gotova,gotova u svakom smislu..............ostala još koje parče,jer sam već počastila goste,a sutra je ko velim radni dan pa neće valjda niko banuti
,a imam i neke majstore
tako da je roćkas u radnoj atmosferi!