Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo da se javim,ja sam ona devojka koja se zalila pre neki dan :lol:
cvilela sam tu kako me bolu jako desni,kako mi se jezik zalepio za gornje nepce, kako ne mogu usta da otvorim,kako me sve boli kako ne mogu nista ni da jedem ni da pijem,kako me boli jako jezik itd

isla sam jutros kod privatnika,prepisao mi je neki lek i nesto cime da ispiram usta, ici cu kod njega sutra da ''radi na meni'' , nije uopste hteo da kaze sta mi je samo me pitao jesam li trudna :eek:

cvilela sam tu kako me bolu jako desni,kako mi se jezik zalepio za gornje nepce, kako ne mogu usta da otvorim,kako me sve boli kako ne mogu nista ni da jedem ni da pijem,kako me boli jako jezik itd

isla sam jutros kod privatnika,prepisao mi je neki lek i nesto cime da ispiram usta, ici cu kod njega sutra da ''radi na meni'' , nije uopste hteo da kaze sta mi je samo me pitao jesam li trudna :eek:

Sjeećamo se,sjećamo ;)
Pa ako si išla kod zubara,vjerovatno te pitao da li si trudna zbog nekog popravka,vađenja zuba,a možda i zbog nekog lijeka prepisanog!Kakvo je trenutno stanje,mislim boli li te,peče i sl.?Najbolje ti je da ispiraš sa žalfijom,šta god da je,ona ti neće škoditi za ispiranje!

:zcepanje:...pitao te jesi li trudna da bi mogao nesmetano da ,,radi na tebi,, ...:zcepanje:
Izvini ali smesno mi je zvucalo.
Pa videces sutra sta je u stvari...

Ne ne, on me pitao jesam li trudna,jer je rekao da se ovo trudnicama javlja. sad, ne znam tacno sta se to trudnicama javlja sa zubima ali, imam to

nije on prvi, moja kozmeticarka me je isto pitala jesam li trudna dok mi je radila lice

ispirala sam ali nije pomoglo nesto,sad sam popila ovaj lek koji je dao,sacu drugi, vise me ne boli :flert:

miki.jpg

Gagice nadam se da nisam promasila datum,ljubim te:heart:

Poslednja izmena:
miki.jpg

Gagice nadam se da nisam promasila datum,ljubim te:heart:

Danas je draga,danas je jubilej :zper:
Hvala na lijep željama.............nadam se da će tako da bude bar što se tiče zdravlja i ljubavi,a sve se dr.nekako i postigne!!!:zag: :cmok2: :heart::heart::heart:

DANAS NAM JE DIVAN DAN :vatromet: :vatromet: :vatromet:
SREĆAN ROĐENDAN SELE I DA SI NAM ŽIVA I ZDRAVA NAJMANJE JOŠ 150 GODINA!!!!

Hvala sele od :heart:!
Bože nam zdravlja,pa biće i života ;)
:heart::heart::heart: :zag: :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back