Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Какво крварење?mene net zeza celi dan a i krvarenja![]()

mene net zeza celi dan a i krvarenja![]()

samo da se javim,ja sam ona devojka koja se zalila pre neki dan
cvilela sam tu kako me bolu jako desni,kako mi se jezik zalepio za gornje nepce, kako ne mogu usta da otvorim,kako me sve boli kako ne mogu nista ni da jedem ni da pijem,kako me boli jako jezik itd
isla sam jutros kod privatnika,prepisao mi je neki lek i nesto cime da ispiram usta, ici cu kod njega sutra da ''radi na meni'' , nije uopste hteo da kaze sta mi je samo me pitao jesam li trudna![]()
samo da se javim,ja sam ona devojka koja se zalila pre neki dan
cvilela sam tu kako me bolu jako desni,kako mi se jezik zalepio za gornje nepce, kako ne mogu usta da otvorim,kako me sve boli kako ne mogu nista ni da jedem ni da pijem,kako me boli jako jezik itd
isla sam jutros kod privatnika,prepisao mi je neki lek i nesto cime da ispiram usta, ici cu kod njega sutra da ''radi na meni'' , nije uopste hteo da kaze sta mi je samo me pitao jesam li trudna![]()
...pitao te jesi li trudna da bi mogao nesmetano da ,,radi na tebi,, ...
Jutro!
Jel to PH nalaz ovog zadnjeg što je radila?A ostala joj je još jedna terapija,ako se ne varam!?

...pitao te jesi li trudna da bi mogao nesmetano da ,,radi na tebi,, ...
Izvini ali smesno mi je zvucalo.
Pa videces sutra sta je u stvari...

nista,ne ljutim senista,ne ljutim se
kako ste vi fin svet u ovoj kafani, u drugim kafanama se psuju

Jutro!
Jel to PH nalaz ovog zadnjeg što je radila?A ostala joj je još jedna terapija,ako se ne varam!?

![]()
Gagice nadam se da nisam promasila datum,ljubim te![]()

DANAS NAM JE DIVAN DAN![]()
![]()
SREĆAN ROĐENDAN SELE I DA SI NAM ŽIVA I ZDRAVA NAJMANJE JOŠ 150 GODINA!!!!
!

hihihihih
pa ko voli nek izvoli![]()
...tako ces ti da izbusis sve kasike 
...tako ces ti da izbusis sve kasike
kad se najavimo da dodjemo u goste...
Zato cemo nenajavljeno da ti banemo![]()