lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
pravimo joj zazubiceA štoooo![]()
![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pravimo joj zazubiceA štoooo![]()
![]()
![]()
![]()
A štoooo![]()
![]()
![]()
![]()

ali ne moz\es se ugojiti od slikau isto vreme![]()

ali ne moz\es se ugojiti od slika![]()

samo neke zazubice tu pravite
al ne mogu daa vam odoli,kakav sam niš karakter![]()
![]()

ja necu jos grejati mora se stedetie ja ću večeras da upalim pećku,na pola je dosta za sad,
sad mi je sve širom otvoreno i ne cvokoćem![]()

Ja palhm malo za Z.Polje kod tetke. Moji smaraci nisu hteli sa mnom,tako da cu da prespavam. Ova moja mama luda,kao da ni na kakav zahvat nije isla,kao prava sredjuje kucu,pere prozore,brise prasinu,haos,a ne da da joj pomognem. Lujka...
Ne brini, biće ona dobra. I ja sam takva
Kad god sam bolesna mene uvati napad da sređujem kuću, brišem prozore...tako da je razumem. Veliki pozdrav za mamu!!
Joooj mrtva sam,ceo dan jeebavam neko cvece za prolece,
lavandu presadila u dvoriste iz saksija,pravila neke paprike babure sa kupusom za zimnicu
moja Dragana izmislila posao cim je dosla kod nas...aaaaa!!!!!!!!
Ruka me boli otkida,jedva savijam prste,al procice kad izmasiram...valjda.
Kiss za sve prisutne,Gago da si mi blize ne bi mogla ni motkom da me isteras iz kuce![]()
ja necu jos grejati mora se stedeti

dala sam ti,kako nema,još na prethodnoj strani![]()
Krenulo grejanjeeeeee

Ma danas je ovde kod mene fenomenalno vreme!! Ja bila na Vlasini da ispustimo vodu, i celo vreme sam sedela napolju i uživala u čistom vazduhu. Sad tek razumem mog ćaleta što je svaki slobodan trenutak koristio da ide tamo. I ja bi. Zato jedva čekam penziju![]()
I ja sam mu dala i nema jos nista....
A mi imamo nase grejanje i jedini je problem ko ce da nalozi kotao,
upravo ode dragi da ga nagari![]()

kako ko,ja napala večeru i kisele krastavce,strašno kako sam postala zavisna,jedem ih kao čips![]()
ti da proveriš hormone. Izgleda ulaziš u pubertet