Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mogu tek sutra zaista :(

Joj ljudi, mene ne bolu zubi ili desni ( kao sto sam mislila ) mene nepci i densi peku kao ludi.

Prvo sma mislila da je nenormalni bol u desnima, ali nije. recimo zubi me ne bolu, kad grizem ne boli me, toplo-hladno ne boli me, i u toku dana ni ne osecam neku bol.
Bol se javlja iskljucivo kad jedem, osecam kao milion igli da mi para desni i nepce, peche me, i jako je jak bol.

sve je pocelo sa tim kad mi se na gornjem nepcu od zadnjeg zuba pa skroz do drugog kraja desni pojavila bela naborana linija i kad je hrana dodirne boli nevidjeno, pece strasno, danas sam primetila da me boli kad jezik pomeram.
dok ne jedem, ne boli me nista skoro, ali obroci su mi nocna mora.

videcu sutra sta je :(

Mislim da tebi ne treba zubar. Idi kod obicnog lekara da ti urade analize, jer u poslednje vreme sam cula dosta o slicnom problemu, i sto je naj interesantnije sve su mladi ljudi u pitanju. Mozda nisam u pravu (nadam se da je ipak samo infekcija nepca), ali bolje proveri kod lekara sta je. Prijateljicin sin veg godinu i po dana se muci s ishranom, tj. ne moze da proguta. Sve je pocelo "od jednom". Sada je malo lakse jer je naucio sta moze, uglavnom je to laka i pasirana hrana....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back