sumporce
Zainteresovan član
- Poruka
- 382
Jao! Maldivi! Kako bi ih posedovala![]()
Kad dobijem nobleseovu nagrada vodim te sa sobom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao! Maldivi! Kako bi ih posedovala![]()

sele moja
![]()
Kad dobijem nobleseovu nagrada vodim te sa sobom![]()

Ako bidne mjesta i za mene,ovaj...............eto čisto što sam ti dala predlog,pa da i mene vodite![]()

Jesu
A mogle bi,odavno to planiramo cini mi se,kad dodjete sledeci put povedite i Boleta
i idemo na kalis u setnju sa nasim lepotanima![]()
To mi je želja još od kada...........ali bojim se kako bi šašavac podnio put
Na kraće se vozi u gepeku bez problema,ali bi bilodo Begiša,nešto ćemo skontati!
I neverovatno je koliko životinja može da te volii to ona potpuna, bezrezervna ljubav..
Bezuslovna ljubav....vise mi se obraduje Lara pa i Carli nego deca rodjena![]()

umrecu od bolova, a ne mogu da odem kod zubara jos uvek zbog nekog problema sa zdravstvenom knjizicomja vas preklinjem, ako ima ovde neko ko je stomatolog nek mi se javi na ppumrecu od bolova, a ne mogu da odem kod zubara jos uvek zbog nekog problema sa zdravstvenom knjizicom

da mi kazu sta da radim do sutra da nekako ublazim bolMislim da ti je bolja opcija da još danas odeš kod privatnika. Platićeš oko 10 e ali ćeš bar biti mirna noćas.
ok, sad sam se dobro osramotila.
ne,imam 22 al jednom kad sam isto imala bolove ja sam tu knjizicu morala da vucaram
onda cu otici sutra jer jedino tad imam vremena ali, do tad, jel ima ovde nekih zubara?da mi kazu sta da radim do sutra da nekako ublazim bol
Mislim da ti je bolja opcija da još danas odeš kod privatnika. Platićeš oko 10 e ali ćeš bar biti mirna noćas.

dragana se cula sa lili i kaze da je ona dobro , ali je bole nogejesi li se čula sa Lil?

kasastojel imate ideju sta bih mogla da jedem,a da me ne boli?![]()
dragana se cula sa lili i kaze da je ona dobro , ali je bole noge![]()
jel imate ideju sta bih mogla da jedem,a da me ne boli?![]()
ti sve znasto što opisuješ meni liči na afte,one se pojave kad padne imunitet,ništa slano,ljuto,kiselo,tvrdo nemoj jesti da se povređuješ
ispiraj usta žalfijom ili nanesi kapi propolisa,c vitamin
ma ona dragana glupaca sela na net ne moze lili od nje , a ti nije rat u toku , jesi li dobro ,pozdravi draganu i nek kaže lili da se javi