Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesu :heart:
A mogle bi,odavno to planiramo cini mi se,kad dodjete sledeci put povedite i Boleta
i idemo na kalis u setnju sa nasim lepotanima :)

e super ideja idemo i Ari i ja sa vama

To mi je želja još od kada...........ali bojim se kako bi šašavac podnio put :roll:
Na kraće se vozi u gepeku bez problema,ali bi bilo :bljak: do Begiša,nešto ćemo skontati!

ja sam Arija vodila prosle godine sa nama kad smo isli za Bosnu ( 450 km ) i nije bilo problema
a bio je beba, samo mu ne dajes da jede vece i jutro pred put

I neverovatno je koliko životinja može da te voli :heart: i to ona potpuna, bezrezervna ljubav..

Bezuslovna ljubav....vise mi se obraduje Lara pa i Carli nego deca rodjena :mrgreen:

potpisujem
Ari ne zna sta ce od srece kad se ja vratim s posla
skace trci vrti se u krug ma neverovatan prizor

:eek:
ok, sad sam se dobro osramotila.
ne,imam 22 al jednom kad sam isto imala bolove ja sam tu knjizicu morala da vucaram
onda cu otici sutra jer jedino tad imam vremena ali, do tad, jel ima ovde nekih zubara? :( da mi kazu sta da radim do sutra da nekako ublazim bol

:eek:
ok, sad sam se dobro osramotila.
ne,imam 22 al jednom kad sam isto imala bolove ja sam tu knjizicu morala da vucaram
onda cu otici sutra jer jedino tad imam vremena ali, do tad, jel ima ovde nekih zubara? :( da mi kazu sta da radim do sutra da nekako ublazim bol
Mislim da ti je bolja opcija da još danas odeš kod privatnika. Platićeš oko 10 e ali ćeš bar biti mirna noćas.

Mislim da ti je bolja opcija da još danas odeš kod privatnika. Platićeš oko 10 e ali ćeš bar biti mirna noćas.

mogu tek sutra zaista :(

Joj ljudi, mene ne bolu zubi ili desni ( kao sto sam mislila ) mene nepci i densi peku kao ludi.

Prvo sma mislila da je nenormalni bol u desnima, ali nije. recimo zubi me ne bolu, kad grizem ne boli me, toplo-hladno ne boli me, i u toku dana ni ne osecam neku bol.
Bol se javlja iskljucivo kad jedem, osecam kao milion igli da mi para desni i nepce, peche me, i jako je jak bol.

sve je pocelo sa tim kad mi se na gornjem nepcu od zadnjeg zuba pa skroz do drugog kraja desni pojavila bela naborana linija i kad je hrana dodirne boli nevidjeno, pece strasno, danas sam primetila da me boli kad jezik pomeram.
dok ne jedem, ne boli me nista skoro, ali obroci su mi nocna mora.

videcu sutra sta je :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back