Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao što su lepi!!!!! :heart:
Obožavam pse!!! I čuvala sam ih uvek, ali sad kako živim u stanu nemam uslova, što mi je veoma žao. I moje dete stalno traži psa za ljubimca. Al eto opet puste pare, pa ne mogu da priuštim svojoj porodici jednu kućicu i u njoj par pasa... Al to mi je veeeeelika želja!

Dođite kod mene sele,ja ih imam troje :zper:, moj je zlatni i mm za svoju dušu i hobi za sad 2!

270220121024-1.jpg

Slika0087-1.jpg

Fotografija0131-1.jpg

Lara,Dona,Carli i bebe...

Preslatki su bikice............... :super:,:klap: a malci su :aha: :zaljubljena:
A mogle bi se sprijateljiti :zper:,mislim Lara i Bob-ljubav na daljinu :zper:

to su gluposti
ja imam tri mace (baku, cerku i unuku :zcepanje:) ne zna se koja je ruznija :zcepanje: ali ja ih volim
ali se zato kucica plasim jos malih nogu
kad komsija odveze svog vucjaka ja ne provirim van dvorista :D

Ja sam čuvala vučjaka :heart: I on je totalno bezopasan za ljude, al je zato smrt za mačke i druge pse. I nije podnosio kad neko nosi kačket ili neku kapu. On je dosta veći od drugih vučjaka. Sa 6 meseci je imao 54kg :mrgreen: Ali je takva maza da je to neverovatno. Ljudi su me gledali ko nenormalnu dok sam ga šetala u 6.-om mesecu trudnoće, a on mi do struka :rotf:

To mi je želja još od kada...........ali bojim se kako bi šašavac podnio put :roll:
Na kraće se vozi u gepeku bez problema,ali bi bilo :bljak: do Begiša,nešto ćemo skontati!

E ja sam to skontala posle prvog duzeg puta,ne jede dok ne stanemo negde blizu mesta u koje idemo...
Prvi put do Zlatibora cim je auto krenuo,pa na Topoli,pa u Cacku,Rudniku....same nesvarene granule koje
sam joj (tenkre) dala pred put da jede...

Ja obožavam žute životinje,obožavam............pa zato valjda i zlatni retriver,na stranu njihov karakter,a mace žute kao garfild su mi neostvareni san..............mm je prošlo proljeće donio malo žuto mače i bilo j svega 2 sata kod mene i tako jaka alergija mi je krenula da sam ga morala vratiti! Ne znma šta je bilo,jer sam i prije kod mojih imala mačke,ali kad mi krene kijavica ja ih istjeram vani,a ovo je baš bilo maleno,a ja sam ga po rukama nosila i vjer.zato!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back