likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
http://www.index.hr/black/clanak/ot...jamanata-dvostruko-veci-od-zemlje/641336.aspx
ovo je moje,nemoj da bi neko dirao![]()
Pa evo ja ti obećavam da neću da diram, pod uslovom da mi daš malo
jedno kamenče od tonu tonu i po 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.index.hr/black/clanak/ot...jamanata-dvostruko-veci-od-zemlje/641336.aspx
ovo je moje,nemoj da bi neko dirao![]()
jedno kamenče od tonu tonu i po 
znam,pričale smo,čekaće do 1 kad počinje doktor da radi,na kraju krv i nije bitna toliko koliko je rtg i spiro
manje nego pre,više nego što mi treba
ko zna,zna
![]()
Popusim tu i tamo koju , ali tajnoPa evo ja ti obećavam da neću da diram, pod uslovom da mi daš malojedno kamenče od tonu tonu i po
![]()
Pa jel odradila rtg i spirometriju?
Pa jel odradila rtg i spirometriju?
Ja imam (skoro pa) savrsenu liniju, ali sam prestala da jedem ( ono drugo na "j" takodje poodavno), kad sam gladna pijem pivo i
mnogo mi je lepoPopusim tu i tamo koju , ali tajno
Petar je morao da bude banovan i za mnogo " sitnije" ispade se banuju forumasi, a ono sto sinoc videh zaista je bilo preterano.
Ipak neki red mora da postoji.
Petar, ali i niko od vas ne pise na Politici, da tamo pise znao bi sta sme, sta ne sme i gde su granice.
I pliiizzz, nemojte pse da nudite za klopu, Stvarno se sledim i ne samo ja.

ma svako bi dobio po 10 tona,čisto da se nađe za po kući,da se sigraju deca![]()

Idem ja i na politiku,i gore stvari(mnoooogo gore)nisu banovane,a taj ..... pokvareno budi ono najgore uJa imam (skoro pa) savrsenu liniju, ali sam prestala da jedem ( ono drugo na "j" takodje poodavno), kad sam gladna pijem pivo i
Petar je morao da bude banovan i za mnogo " sitnije" ispade se banuju forumasi, a ono sto sinoc videh zaista je bilo preterano.
Petar, ali i niko od vas ne pise na Politici, da tamo pise znao bi sta sme, sta ne sme i gde su granice.
Ja imam (skoro pa) savrsenu liniju, ali sam prestala da jedem ( ono drugo na "j" takodje poodavno), kad sam gladna pijem pivo i
Idem ja i na politiku,i gore stvari(mnoooogo gore)nisu banovane,a taj ..... pokvareno budi ono najgore u
ljudima koji su med i mleko spram njega.....
Ono je bila sala,ne mislite valjda ozbiljno?!
Ova krsta postaje smor zivi,ne sme covek ni da se nasali...
a pojedini ujedaju i gadjaju tako nisko i naravno prodju nekaznjeno...sta reci...

Ma to je samo šala. Niko od nas nema te sklonosti.

To je svuda isto. Ti koji vređaju uvek će to da rade. I ajde ne tripuj se da ti ne proradi želudac pa da ga opet lečiš jabukovim sirćetom![]()

Pun mi je kufer "moralista" koji iza necijih ledja bockaju...
Uh,vec mi radi zeludac![]()

da ja tebi dam još dijamanata,pa didemo u šoping,hmmm?![]()

da ja tebi dam još dijamanata,pa didemo u šoping,hmmm?![]()
Aj daj,ako me to ne smiri ne znam sta hoce...![]()
Evo nas,vodimo prazne price...de ste dugajiceeeee
ja na poslu i zamislite nema pacijenataaaa
igram igrice
sta ima kod vas
jeste li dobro
ocu i ja u shopiiiiiiiing

eee dobro san boginje prolaze u ponedeljak ide u skoluEvo nas,vodimo prazne price...
kako si ti?
Kako boginjica i nosic?
E kako se uvek nadjes na pravom mestu u pravo vreme![]()
ocu i ja u shopiiiiiiiing

Pun mi je kufer "moralista" koji iza necijih ledja bockaju...
Uh,vec mi radi zeludac![]()
ovo ti bas dobar razlog